Amy Acker joins Drive

Πόσο άλλο να αντέξει την αναμονή το δύσμοιρο fanboy? H Amy Acker προστέθηκε στο καστ του Drive, όπου θα παίξει την αγνοούμενη (όχι πλέον, να υποθέσω) σύζυγο του χαρακτήρα του Nathan Fillion. Ναι, συνάδελφοι Whedonομανείς. Η Fred θα είναι η γυναίκα του captain Mal Reynolds στο show του showrunner του Angel. Θυμίζω οτι ανάμεσα σε Drive και Angel, η πολυπρόσωπη Acker είχε περάσει και από το Alias ως series regular, ερμηνεύοντας την καλύτερο αντίπαλο της Sydney Bristow εδώ και χρόνια.


Σε άλλα ενθουσιώδη νέα, ο Tim make it work Gunn του Project Runway θα εμφανιστεί σε δύο επεισόδια του Ugly Betty (wetting pants now) ως fashion reporter, το CBS παρήγειλε δυο ακόμα κύκλους για το Survivor, ενώ το όλο και μεγαλύτερο American Idol άνοιξε με νούμερα που έφτασαν μέχρι και τα 42 εκατομμύρια θεατές κατά το 9-10 timeslot. Τέτοιο trainwreck που ήταν οι auditions στη Μινεάπολη, πού να κοιτάξει αλλού το δύσμοιρο κοινό...

1 σχόλιο:

  1. The Whedon pack does it again... Polu oreo team-up, kuriws giati ton Fillion ton agapw kai tin Acker tin paw. And Joss Whedon is my Master now.
    So it's cool news. Officially.

    ΑπάντησηΔιαγραφή