Returning next week:

Για να μην ξεχνιόμαστε, μια γρήγορη ματιά στα shows που επιστρέφουν ή κάνουν πρεμιέρα μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Δεν έχει 24 ή American Idol ακόμα (δηλαδή το δίδυμο των shows που πρακτικά είναι η χειμερινή σεζόν) αλλά έχει House -o Jack Bauer της ιατρικής- και Grease, oπότε τη βγάζω!

Κυριακή 7/1
Desperate Housewives (ABC)
Η σειρά είχε φέτος μια κάποια επιστροφή σε φόρμα, και θυμάμαι αορίστως οτι είχε κλείσει με κάποιο μεγάλο cliffhanger/αποκάλυψη αλλά βαριέμαι να το ψάξω περαιτέρω. Oh well, τα previously γι'αυτό υπάρχουν. Σίγουρα όχι must-see TV, αλλά τολμώ να το κατατάξω και πάλι στην κατηγορία των σταθερά διασκεδαστικών σειρών.

Grease: You're the One That I Want (NBC)
Ο τίτλος τα λέει όλα. Ποιος θα είναι ο επόμενος Danny Zuko? Και ποια η Sandy Ταδόφσκι? Μοιάζει βέβηλο, αλλά αυτή είναι η εποχή, baby! Απλώς χαλαρώστε και απολαύστε...

The L Word (Showtime)
To Showtime βρίσκεται σε φοβερό σερί τελευταία, για την ακρίβεια η τελευταία φορά που πρόβαλε κοτσάνα ήταν... μμ... η τρίτη σεζόν του L Word! Όχι, εντάξει, είμαι κακός. Η 3η σεζόν του άνισου λεσβιακού δράματος ήταν σαφέστατα ανώτερη της τρίτης και έκλεισε φανταστικά. Σε συνδυασμό με το track record του καναλιού, ευελπιστώ πως αυτή η 4η σεζόν θα ξαναφέρει τη σειρά σταθερά εκεί ψηλά από όπου ξεκίνησε.

Δευτέρα 8/1
How I Met Your Mother (CBS)
Λόγω κεκτημένης ταχύτητας και μόνο (slap bet, o gay μαύρος αδερφός του Barney, ozzing with awesome, Robin Sparkles, η Lily που έκλεψε τα Χριστούγεννα) θα χαρακτήριζα τη σειρά ως την καλύτερη κωμωδία αυτή τη στιγμή. Και φυσιολογικά, ανυπομονώ για την επιστροφή της!

Τρίτη 9/1
House (FOX)
Η αλήθεια είναι πως έχω αρχίσει να το ψιλοβαριέμαι (τα 3 τελευταία επεισόδια από το 2006 δεν τα έχω δει ακόμα) γιατί σπάνια σπάει τη φόρμα, αλλά επειδή όταν το κάνει γα-μά-ει, κι επειδή ο Hugh Laurie παραμένει ηθοποιός-μαγνήτης, θα είμαι εκεί και το 2007. Κι ας μην κρατάω την ανάσα μου κιόλας.

Τετάρτη 10/1
Δεν υπάρχει τίποτα εδώ, κι αυτό είναι και το point μου. Τις Τετάρτες δεν υπάρχει ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ. Ένα μίζερο Friday Night Lights με τους 6 εκατομμύρια θεατές του, κι αυτό είναι όλο. Η μαύρη τρύπα που είναι το Lost κάνει τους πάντες να απομακρύνονται? Τουλάχιστον ας βάλει εδώ το FOX το Drive μετά το American Idol. Η βραδιά είναι άδεια.

Πέμπτη 11/1
Grey's Anatomy (ABC)
The big one! Το #1 show στην τηλεόραση επιστρέφει και δεν έχω τίποτα να προσθέσω σε αυτό. Εσείς οι δύο εκεί στη γωνία που δεν το βλέπετε... well, χάνετε! :P

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου