Scrubs, Season 6, Episodes 3-4


Σύντομα σχόλια για τα δύο τελευταία επεισόδια Scrubs. Και ναι, απολαύστε όσο θέλετε τη ζωγραφική του Janitor, γιατί είναι, in fact, awesome.

Για να είμαι ειλικρινής δεν με έχει ευχαριστήσει η σεζόν ως τώρα. Eίναι μάλλον υπερβολικά off-beat, με τις δραματικές σκηνές να μην πιάνουν καθόλου. Το προηγούμενο επεισόδιο ήταν δραματικά αδιάφορο πλην ενός αστείου με το smoke-accino του Janitor, αλλά κατά τα άλλα δε μας έδωσε απολύτως τίποτα. Οι προσωπικοί δαίμονες ή whatever του Turk εμφανίστηκαν υπερβολικά ξαφνικά για να με νοιάζουν. Τουλάχιστον, από την άλλη, υπήρξε επιτέλους ένα κάποιο resolution σε αυτή τη συνεχιζόμενη για χρόνια "αντιπαλότητα" μεταξύ της Elliot και του Cox.

To νέο επεισόδιο είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον, και δεν οφειλόταν αποκλειστικά στην τοιχογραφία του Janitor την οποία χαζεύω εδώ και περίπου μια ώρα. :P
Αρχικά το επεισόδιο με είχε χάσει με τις αναφορές του στις άλλες δύο ιατρικές σειρές. Δε με ενοχλούν αναφορές-πειράγματα, αλλά δε μπορώ τώρα να βλέπω το Scrubs να μειώνει το Grey's Anatomy επειδή έχει στο καστ γιατρούς-μοντέλα (τη στιγμή που το Scrubs εμ... ΟΚ, ας θυμηθούμε σιωπηλά όλες τις παρτενέρ του JD κατά καιρούς...) ή το House επειδή είναι γεμάτο ιατρικά μυστήρια, τη στιγμή που ο Cox είναι στην ουσία το πατρόν του House. Στη συνέχεια όμως ο Cox περπατούσε με μπαστούνι και έλυνε κάθε μυστήριο που τριγυρνούσε, ενώ ο JD ζούσε την πάρα πολύ σαπουνοπερατική του πραγματικότητα με την Kim, εν ολίγοις το Scrubs συνέχισε να σατιρίζει υπέροχα -και- τον εαυτό του. Fair enough.

Κατά τα άλλα, θέλω πολύ να δω πού το πάνε με την Carla (φοβάμαι, φοβάμαι, τρέμω), αλλά κυρίως θέλω να δω αν θα σκεφτούν τίποτα ενδιαφέρον για την Kim ή αν απλά θα βλέπουμε την Elizabeth Banks να περιφέρεται ασκόπως μέχρι να γεννήσει. Επίσης: πόσο τραγικά προβλέψιμο ήταν οτι η Carla έκλαιγε και όχι η γυναίκα του πορτοκαλί τύπου? Τέλος, δύο ανεκτίμητα bits του επεισοδίου (τρία, αν μετρήσουμε τη ζωγραφιά του Janitor!) ήταν η χρήση της λέξης mega-loathe από τον Cox (την οποία προφανώς και θα χρησιμοποιώ συνεχώς στο εξής) και το ύφος του Kelso καθώς η Elliot τραγουδούσε το 'Lollipop'.

4 σχόλια:

  1. συμφωνώ ότι ακόμη δεν έχει δώσει η σεζόν δείγματα μεγαλείου. αλλά μέσα στο μελλοντικό τοπ5 του scrubs θα πρέπει να μπει οποσδήποτε η εισαγωγή του 2ου επεισοδίου με τον JD και την εγκυμονούσα φίλη του να συζητούν για την τύχη του αγεννητού παιδιού τους( ή μήπως του τελευταιου κομματιού πιτσας;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. LOL ναι, κάτι τέτοια παραπλανητικά είναι signature αστεία της σειράς.

    Εγώ θα κράταγα ως τώρα (ασυζητητί!) τον Turk και το γενικότερο προσωπικό καθώς λικνίζονται στους ρυθμούς του Bye bye bye των N*Sync!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. (ignore me, molis eftasa sto teleytaio scrubs --at this time: 6x06)

    Re! Ksexasate to apisteyto
    -What are you looking at, Dr. Beardface?
    -It's Beardfassé, dammit!

    apo ta all time favourites moy. Mazi me to "maybe it was a vampire bat" ths prwths season ths Buffy...

    Periergws, exontas dei sxedon 30 epeisodia Scrubs mesa sto teleytaio 3hmero h 6h season moy fainetai poly pio "tragikh". Palia ta epeisodia de teleiwnan me toso entones stigmes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι, το έχω παρατηρήσει αυτό. Έλεγα σε κάποια συζήτηση πόσο λάτρεψα το φινάλε της 5, γιατί ήταν τόσο υπερβολικά σαπουνοπερέ και τραβηγμένο από τα μαλλιά, που κατάφερνε να δουλέψει. Αλλά ταυτόχρονα με φόβιζε το fallout, και ως τώρα κάτι η Kim και τα τυπικά διλήμματα περί έκτρωσης, και κάτι η Carla με το post partum syndrome, κάπου θέλω να τελειώνουμε με τα μωρά και να επιστρέψουμε στην... Gyu Love. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή