24: On repeats?

Το είπα για πλάκα την περασμένη εβδομάδα, αλλά πρέπει να το επαναλάβω. Βλέπουμε ξανά τη δεύτερη σεζόν? Ακολουθούν δυο γρήγορες κουβέντες για το σταθερά αμήχανο 24.

Εδώ, ο αντιπρόεδρος προκειμένου να κάνει επίθεση σε χώρα της μέσης ανατολής, κινείται κατά του Προέδρου με στόχο (υποθέτω) να κάνει χρήση της 25ης Τροποποίησης του Συντάγματος. Καρα-πρωτότυπο.

Κι ενώ ο Jack συνεχίζει να είναι guest star στο ίδιο του το show, o Doyle συνεχίζει να είναι αδιάφορα prick, οι Logans συνεχίζουν να είναι Μ.Ι.Α. και οι αναφορές στο Dallas συνεχίζουν να πέφτουν βροχή, (θα το μοιραστείτε και μαζί μας παιδιά, τι λέει? Μια γαμω-παρέα είμαστε.) έχουμε μια παντελώς random εισαγωγή και σχεδόν ταυτόχρονη έξοδο, ενός από τα πιο περιέργα story elements που θυμάμαι να έχω δει στο 24. Ο αυτιστικός πληροφοριοδότης που δρούσε χωρίς να καταλαβαίνει τι κάνει και στο τέλος σώζει τη μέρα ήταν τόσο έξω από αυτό που περίμενα να δω στο 24, που ακόμα και τώρα δεν είμαι σίγουρος αν μου άρεσε ή όχι. Πάντως ήταν με διαφορά ό,τι πιο ενδιαφέρον έχουμε δει φέτος από τη σειρά, που να μην περιλαμβάνει χαρακτήρα του οποίου το επίθετο να αρχίζει από Log.

Επίσης, όσο κι αν χαίρομαι που συμβαίνει κάτι -οτιδήποτε!- στη CTU, αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να ανεχτώ τον Eric Balfour καθώς ορμητικά και παθιασμένα ξεπετάγεται από μια τυχαία τσόντα του alter και τραβώντας τη Nadia προς το μέρος του τη γλωσσοφιλάει μπροστά σε όλο το προσωπικό. Φίλε, τράβα αλλού να τα κάνεις αυτά. Από εκεί που ήσουν έχει περάσει και ένας Tony Almeida. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Πάω να ξεράσω τώρα.

2 σχόλια:

  1. Πες τα ρε πέστα! Άντε να κρατήσει 2-3 επεισόδια για να τον φάει μετά ο Φαγιέντ με μια έφοδο στη CTU!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με μια ελπίδα ζούμε! Άμα βγάλει τη σεζόν ο Milo και δεν τη βγάλει ο Logan, ξεκινάω έγγραφη διαμαρτυρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή