American Idol: Top 10 guys

O Blake συνεχίζει μπροστά, ο Sundance επιστρέφει, η Paula κάνει ένα καλό αστείο. Αν μη τι άλλο, τα πράγματα βελτιώνονται.

Kαλύτερα από την τραγική πρεμιέρα, but still. Γενικά μια ψιλο-αδιάφορη βραδιά, με τον Blake Lewis να είναι και πάλι ο καλύτερος, παρά την επιστροφή του gimmick του, το οποίο όμως ταίριαζε πολύ με το Virtual Insanity. Ο Blake ήδη απέδειξε οτι έχει φωνή (κι ας θεωρεί ο ηλίθιος ο Randy χάσιμο χρόνου την ερμηνεία του από την περασμένη βδομάδα) οπότε δε με πειράζει αν χρησιμοποιεί το beat boxing μία στο τόσο.

Κατά τα άλλα, πολλές overhyped ερμηνείες (Chris R., τέτοια τραγούδια αφιερώνεις εσύ στη γιαγιά σου?), ο Sundance όντως θύμιζε και πάλι τον διαγωνιζόμενο που αγαπήσαμε, αλλά Paula... "the best vocals... we've EVER heard"? Κάποιος να της το κλείσει. Αλλά η αλήθεια είναι οτι την καταδιασκέδασα την ερμηνεία. (Aλλά τι ήταν αυτή το shameless aborted δάκρυ στο βιντεάκι? Τσκ τσκ.) Ο Sligh αδιάφορα καλός, μερικοί ξεχάσιμοι από την πρώτη εβδομάδα παρέμειναν ξεχάσιμοι και αυτήν, ενώ ο Vajayjay θα πρέπει να έχει κάνει τους ανθρώπους του Vote for the Worst να τρίβουν τα χέρια τους. Χάλια, χάλια, χάλια.

O Jared Cotter (τον οποίον είχα ατυχώς επιλέξει για elimination την πρώτη εβδομάδα) εδώ ήταν πάλι κακός αλλά κάτι η πρώτη επιτυχημένη προσπάθεια της Paula στο χιούμορ ("Not when Randy does it!"), κάτι η αναφορά του Dawg στο Grey's Anatomy, κάτι αυτήη ασιχρή κίνηση του Jared με το χέρι να τρίβει το πρόσωπό του, νομίζω θα τον τραβήξουν άλλη μια βδομάδούλα. Κάποιος που με έκανε να τον προσέξω ενώ δεν θυμόμουν καν ποιος είναι, ήταν ο AJ Tabaldo, ο οποίος αν επιβιώσει για άλλη μια εβδομάδα (κάτι καθόλου εύκολο) μπορεί και να έχει δυνατότητες.

Κορυφαία στιγμή της βραδιάς, όταν ο Simon έχοντας απηυδήσει με όλες τις cheesy αφιερώσεις που στο μυαλό των διαγωνιζομένων δικαιολογούσαν κάθε αδύναμη ερμηνεία, ξέφυγε σε full irony mode: "I love puppies!", "Happy birthday in six months!"

Should go: Sanjaya (αλλά το VFTW θα τον κρατήσει κι άλλο στο διαγωνισμό), Brandon (backup singer και πολύ του είναι)
Will go: Brandon (κακή ερμηνεία δεύτερη φορά σερί), Nick (dude, they won't Vote for Pedro. Παντελώς forgettable.)

Return to Form:

6 σχόλια:

  1. Stin arxi xarika poly pou o Blake eipe to Virtual Insanity (edese poly oraia me tin proxtesini Jamirosynaulia) alla den itan poly kalos. Prototypo men to bit me to beat stin mesi, alla kata ta alla symfono me ton Simon. Krima. Kata ta alla o xeiroteros itan o Sanvajayjay. O Sundance eksakolouthei na me afinei adiafori, genika den nomizo oti mou arese kanenas this time. :p

    By the way... "ξεχάσιμοι"??? Ela re.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, σε σκεφτόμουν όταν είπε το Virtual Insanity. Εγώ δεν πρέπει να το έχω ακούσει πάντως το original, οπότε δεν ξέρω κατά πόσο είχε δίκιο ο Simon, αλλά θα σε πιστέψω.

    Re: ξεχάσιμοι.

    What?! Θα έπρεπε να υπάρχει αυτή η λέξη! (LOL)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Katarxin pos me skeftikes sto Virtual Insanity afou den exeis akousei to original? :p Deuteron, to exeis akousei to original, einai auto me to video clip me to patoma pou kounietai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ah, αυτό είναι? Το έβλεπα στο MTV τόοοοοοτε που ήταν ακόμα ελέυθερο. Ατίθασα νιάτα. Πού να θυμάμαι πώς πάει? Αλλά θυμόμουν οτι ήταν Jamiro, γι'αυτό και σε θυμήθηκε. Χαριτωμένη σύμπτωση με την αεροσυναυλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Asxeto: teleio teleio teleio to latest Heroes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή