Heroes: Bangs no more!

Και μιλάω φυσικά για τα μαλλιά του Peter. Adios. Spoilers (καθυστερημένα) για το τελευταίο Heroes για ενάμιση μήνα.


Όμορφα, όμορφα. Όχι όσο καταπληκτικό ήταν το προηγούμενο, αλλά είχα κι εδώ μπόλικες wtf? στιγμές. Η πλοκή έχει αρχίσει να μαζεύεται πολύ ικανοποιητικά πίσω στη Νέα Υόρκη, και οι φιγούρες των villains να καθορίζονται. Ποιος ξέρει ας πούμε τι ακριβώς ρόλο παίζει ο Linderman σε σχέση με τους εργοδότες του HRG? Και πόσο πολύ θέλω να δω τον Malcolm McDowell στο ίδιο κάδρο με Eric Roberts και την υπόλοιπη παρέα από το προηγούμενο επεισόδιο?

Αλλά αυτό για το οποίο δε μπορώ να περιμένω, είναι η αναμέτρηση του Peter με τον Syler. Ο baddie έκανε το θανάσιμο λάθος να ξεφορτωθεί τη μοναδική αδυναμία του εχθρού του (πραγματικά. Τα μισούσα αυτά τα μαλλιά.) σε αυτό που ήταν ένα πολύ-πολύ cool cliffhanger, και το οποίο ακολουθούσε αρκετές χαριτωμένες ανατροπές στο power play μεταξύ του Syler και του Mohinder. (όχι οτι έβγαζε πάντα νόημα, εκεί με τον ορό που δούλευε όποτε ήθελε, αλλά τέλοσπάντων.)

Με ικανοποιεί το οτι πλέον όλοι οι χαρακτήρες έχουν γίνει λειτουργικοί στα πλαίσια της μεγάλης εικόνας (εκτός του D.L., υποθέτω) και αν κρίνω από τα τελευταία επεισόδιο, θα έχουμε και γαμώ τις μάχες στο τελευταίο arc της σεζόν. Δυο-τρία cool ακόμα σημεία, η αποκάλυψη οτο ο Haitian έπαιρνε διαταγές από τη μαμά Πετρέλη (το οποίο μπορεί να σημαίνει οτι η μαμά έχει μια κρυφή αντίσταση στην Οργάνωση του Sulu, αλλά μπορεί και όχι), η shapeshifter γιατί είναι hot, η ανατροπή με τη γυναίκα του HRG, και το οτι ο Hiro επιτέλους βρήκε τις δυνάμεις του και μπορούμε να προσποιηθούμε οτι στα τελευταία 7 επεισόδια απλά κοιμόταν ή κάτι τέτοιο. Not so cool? Η επιστροφή του Ando. Πάνω που χάρηκα ρε κερατάδες?

10 σχόλια:

  1. Αν και συμφωνώ pretty much σε όλα, θα επισημάνω 2 σημεία με τα οποία συμφωνώ απόλυτα: 1.(πραγματικά. Τα μισούσα αυτά τα μαλλιά.)
    2. Not so cool? Η επιστροφή του Ando. Πάνω που χάρηκα ρε κερατάδες?

    :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Sylar! With an A!

    MALCOLM McDOWELL. Proskyno.

    Pano pou piga na ton paradexto ligo ton Mohinder, bythistike se akoma megalyteri abysso blakeias. Aksize omos gia to Silence Of The Lambs moment tou sto telos.

    Also, to ringtone tis manas Bennet... anyone? Anyone? :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Mohinder htan blakas telika opws elega :P Bye Bye Mohinder!

    Ta mallia - EPITELOUS! EMO Petrelhs. Dld DIPLOS emetos... (I hate 8ano Petrelh shoot me ok?)

    H shape shifter htan ola ta lefta! Teleiws bitch! K den htan toso megalh anatroph ayto me th mama Bennet, nomizw pws to katalaba me to pou sxoliase ta mallia ths pws kati de paei kala. Otan eida pws htan shape shifter hmoun sigouros pws 8a to ekane. Epishs htan poly omorfh!!!! :D:D:D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η shapeshifter (που δεν είναι ακριβώς shapeshifter αλλά τεσπα) όλα τα λεφτά...Αφού ήδη μπήκε στο πρόγραμμα η πρόσφατη ταινία της STick It που ελπίζω ναναι και κει λίγο bitch!

    Ι aggree εν γένει, λίιιιγο κατώτερο από τα προηγούμενα ήταν με απίστευτο wtf finale

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελευταίο για ενάμιση μήνα? Επιτέλους! Όχι τίποτα άλλο, να προλάβω να δω τα επεισόδια που έχουν μαζευτεί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. όχι κι εδώ Mystique...!!! μου κάνει τα νεύρα τσατάλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Aαα, γιατί, τι έχει η Mystique? Το καλό με τις shapeshifters [και τις σχεδόν-shapeshifters ;-) ] είναι οτι πάντα επιλέγουν την πιο hot δυνατή μορφή. Συνεπώς, αγαπάμε!

    Δεν την θυμόμουν από το Stick It την κοπελιά, περιέργως. Το είχα δει στο αεροπλάνο σε κάποιο από τα πήγαινε-έλα στο Λονδίνο, και το μόνο που μου είχε μείνει ήταν μια μεγάλη απορία για το τι δουλειά είχε εκεί ο Jeff Bridges.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τρελά καθυστερημένος, το ξέρω, αλλά τώρα κάνω εγώ catchup στο Heroes. Απλά (και λυπάμαι που περιοριζόμαστε σε hot και bitch για να χαρακτηρίσουμε το κορίτσι που απλώς θα έπρεπε να αποκαλούμε Θεά…) να συνεισφέρω πως όταν πρωτοείδα την shapeshifter-Candice, μου ήρθαν ταυτόχρονα στο μυαλό η Famke Janssen και η Parker Posey (η τελευταία ως Squid στο Boston Legal).

    Το καλό με το Heroes, είναι ότι είναι σχετικά τίμια σειρά. (Τίμια με την ίδια έννοια που τίμιο είναι το Hyundai Accent για τα λεφτά του.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όντως έχει από Famke, κι εγώ την σκέφτηκα. Η αναλογία σου για τη σειρά είναι φανταστική. (LOL)

    ΑπάντησηΔιαγραφή