Bits

Έτσι καταλαβαίνεις οτι μπήκε ο Απρίλιος! Εντός μιας μόνο ημέρας, 4 σειρές κόπηκαν οριστικά και αμετάκλητα. Το Six Degrees εξάνλτησε και τη δεύτερη ευκαιρία του απελευθερώνοντας μερικούς αληθινά εξαιρετικούς ηθοποιούς προς κάποιο project που να μη σπαταλά το ταλέντο του. Το τραγικό Black Donnellys του δημιουργού-φετίχ μου, Paul Haggis, την πούλεψε μετά από ποιοςνοιάζεταιπόσα επεισόδια. (αλλά το Studio 60 δεν επιστρέφει στο timeslot.) Το Wedding Bells του David E. Kelley αφού έγινε ο μεγαλύτερος σάκος του μποξ της χρονιάς για τους κριτικούς, τα μαζεύει μετά από 7 επεισόδια. (για το FOX αυτό είναι υπόδειγμα υπομονής.) Τέλος, το Seventh Heaven θα δει φέτος ένα ακόμα series finale. Τα ξαναλέμε του χρόνου?

Μέσα στον θάνατο, έχουμε κι ένα ευχάριστο. (ερμ, που λέει ο λόγος.) Το CW ανακοίνωσε την πρεμιέρα του Hidden Palms για τις 30 Μαϊου. Το νεανικό δράμα του Kevin Williamson θα διαρκέσει για τουλάχιστον 8 εβδομάδες original επεισοδίων.

Μια άλλη σειρά που θα παρακολουθώ μες στο κατακαλόκαιρο είναι το Damages του FX. Δικαστικό δράμα που δεν πατάει ποτέ σε actual δικαστήριο, το show θα έχει για πρωταγωνίστρια τη σπουδαία Glenn Close να επιστρέφει στο δίκτυο που της έδωσε τον πρώτο της εξαιρετικό ρόλο εδώ και χρόνια. (αυτόν της Captain Monica Rowling στην 4η σεζόν του Shield, όταν και ακόνισε τα ερμηνευτικά της δόντια απέναντι στους Michael Chiklis και Anthony Anderson.) Στη σειρά η Close θα ερμηνεύει μια δικηγόρο που τα βάζει με μεγάλα corporations. Mαζί της θα εμφανίζονται μια σειρά αγαπημένων, από την κουκλάρα Rose Byrne (ποιος τρελός θα πήγαινε στην Τροία όταν έχει μια τέτοια Βρισηίδα?) μέχρι τον Tate Donovan του O.C. Can't wait!

1 σχόλιο: