Drive: You wanna meet the real me now?


Heh, μπορεί και να μπέρδεψα τους ρόλους του Nathan Fillion εκεί πέρα. Spoilers για το 3ο επεισόδιο Drive.

Όχι εξίσου fun και γαμάτο όσο η διπλή πρεμιέρα, αλλά τέρμα γκάζια nontheless. Ειδικά, κατά προφανή τρόπο, όταν το τιμόνι κρατά ο Alex Tully για τον οποίον μάθαμε πως (duh) κρύβει περισσότερα από όσα δείχνει. Αυτό το σπιντάρισμα στο φινάλε μου έριξε το σαγόνι στο πάτωμα! Badass Fillion? Count me in!

O Alex λοιπόν ήταν κατά τα φαινόμενα εγκληματίας, και συγκεκριμένα ο οδηγός της σπείρας, το οποίο υποθέτω ρίχνει ένα κάποιο βάρος στην συνωμοσία πίσω από την Κούρσα και στο γιατί θέλανε αυτόν συγκεκριμένα τόσο πολύ ώστε να απαγάγουν τη γυναίκα του. Ξαφνικά με ενδιαφέρουν τα πώς και τα γιατί αυτής της διοργάνωσης!

Κατά τα άλλα, χωρίς να υποστηρίζω πως έλειπαν οι καλές στιγμές, δε μπορώ να πω πως το show έκανε κάτι ιδιαίτερο για να με κάνει να νοιαστώ περισσότερο για τους υπόλοιπους χαρακτήρες. ΟΚ, υπήρχαν οι πολύ χαριτωμένες στιγμές μεταξύ του Dylan Baker και της κόρης του, όταν αυτή του μαθαίνια να λέει ψέμματα. Πολύ ωραίος ηθοποιός, και ενδιαφέρον arc. Το αυτό ισχύει και για την Melanie Lynskey που συνεχίζει να ακροβατεί μεταξύ κωμωδίας και τραγωδίας σε έναν δύσκολο ρόλο.

Αλλά τα δύο αδέρφια με τον -κατά τα φαινόμενα- πανίσχυρο πατέρα, που δε θα εκπλαγώ καθόλου αν μάθω πως έχει σχέση με την Κούρσα, καθώς και ο στρατιώτης με την κοπέλα του (γυναίκα του?) δεν καταφέρνουν να διατηρήσουν την προσοχή μου αν η κάμερα βρεθεί πάνω τους για πάνω από ένα λεπτό. Still, who cares? Δώστε Tully στον λαό! The real Alex Tully.

Ναι, Nathan Fillion. We wanna meet the real you, now.

2 σχόλια:

  1. Για κακοποιό στοιχείο πολύ βαρετίλας (ούτε στα επίπεδα του Spike δεν φτάνει). Μάλλον η φυλακή τον συμμόρφωσε...

    Στο επόμενο έχουμε αποχώρηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα κάτσε ρε άνθρωπε, ούτε για δυο λεπτά δεν τον έχουμε δει! Μόνο ένα σπιντάρισμα έχει κάνει, και αυτό από μόνο του ξεχείλιζε cool.

    ΑπάντησηΔιαγραφή