Entourage: Can't we just be friends?


Όχι! Σύντομα σχόλια και spoilers για την πρεμιέρα της σεζόν 3Β του Entourage.

Γαμώτο, υπάρχει λόγος που αυτό το πράγμα παίζεται μες στο κατακαλόκαιρο. Απρίλιο μήνα, μέσα στο άγχος και τη δουλειά, όταν ακόμα και το entertainment είναι αγχωτικό με σειρές να κόβονται, να ανανεώνονται, να κάνουν πρεμιέρα, να κορυφώνονται προς τα season finale τους... πώς μπορείς να δεις μια σειρά με πρωταγωνιστή έναν τύπο που το ξύνει όλη μέρα και δεν έχει πιο μεγάλο πρόβλημα από το ποιος θα είναι ο σπόνσορας των γενεθλίων του? Τελοσπάντων, το Entourage ξεκίνησε είτε το θέλω τώρα, είτε όχι, οπότε το βουλώνω και συνεχίζω.

Η Carla Guginο είναι θεά, σωστά? Κοινώς αποδεκτό αυτό. Πειράζει όμως που δεν τη θέλω σε αυτή τη σειρά? Δε θα ασχοληθώ καν με το aspect του χωρισμένου ζευγαριού (η σειρά προσπαθεί υπερβολικά να παρουσιάσει τον Ari και τον Vince ως ένα τέτοιο) αλλά αυτό που θα πω είναι οτι πρέπει να είσαι τυφλός ή άσχετος για να μην καταλάβεις το προφανές. Οτι δηλαδή ο Ari ξέρει τον Vince και τον νοιάζεται. Προσπαθεί να του εξασφαλίσει το Medellin όταν η Angela θέλει να του πασάρει κάτι αηδίες του Steven Zaillian! Αν είναι δυνατόν!

Εξάλλου, δε φταίει μόνο ο ατζέντης για το οτι ο πρώην Aquaman έχει μείνει χωρίς δουλειά, φταίει και το κακό του το κεφάλι! Ακόμα και στον εξιδανικευμένο κόσμο της showbiz που παρουσιάζει το Entourage, o Vince δεν καταφέρνει να συμβιβάσει τον καλλιτέχνη μέσα του με τον σταρ που θέλουν τα studio. Ugh! Είμαστε 20 λεπτά μέσα στη νέα σεζόν και δε βλέπω κανένα αρκετά πειστικό λόγο για τον οποίο ο Vince δεν έχει ήδη επιστρέψει στον Ari.

Είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή να σημειώσω οτι το show δε λειτουργεί καθόλου όταν ο Jeremy Piven είναι εκτός οθόνης ή να το αφήσω γιατί είναι προφανές? Το αφήνω. Αρκεί αυτός ο χωρισμός να μην τραβήξει πολύ-- δεν έχω καμία όρεξη να μπει το καλοκαιράκι και να ασχολούμαστε ακόμα με τους σχεδιασμούς πάρτυ του Turtle ως A-story.

2 σχόλια:

  1. Είμαστε 20 λεπτά μέσα στη νέα σεζόν και δε βλέπω κανένα αρκετά πειστικό λόγο για τον οποίο ο Vince δεν έχει ήδη επιστρέψει στον Ari.

    Um, goustarei trela tin Carla Gugino isos...? ;) O kaimenoulis o Ari oute mia memorable ataka den petakse sto Lloyd apo tin apelpisia tou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαι ποιος δε θα τη γούσταρε, though! :P

    Άντε, ας κοιμηθεί μαζί της να επιστρέψει στον Ari να τελειώνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή