Idol Gives Back, Night 1

To πιο βαρετό Idol ever? Discuss.

Νά'ναι καλά οι άνθρωποι που θα μαζέψουν τόσα χρήματα, φυσικά, οπότε νιώθω πως δεν έχω δικαίωμα να πω κακή κουβέντα. Ή μάλλον, θα πω μία: άμα θέλει η News Corp να δώσει 5 εκατομμύρια δολλάρια, ας τα δώσει, αλλά μη μας ζαλίζει τον έρωτα για τις ψήφους. Εγώ ρε ήθελα να στραβώσει η φάση και να ψηφίσουν μόνο 35 εκατομμύρια όπως συνήθως. Τι θα λέγανε? "Α, δε θα σώσουμε τις ζωές των παιδιών που σας δείχναμε χθες, γιατί δεν ψηφίσατε! Είστε κακοί θεατές! Και για τιμωρία, θα αφήσουμε 150,000 παιδάκια (ή όσα σώζονται με το υπόλοιπο 1.5 εκατομμύριο $) να ψοφήσουν στην πείνα. Για να μάθετε!"

Τελοσπάντων, πέρα από αυτό (που ούτε καν θα με πείραζε αν ο Secrest δεν το επαναλάμβανε κάθε τρία δευτερόλεπτα) μπράβο στο Idol που έκανε αυτή την κίνηση, αλλά εύχομαι οι κριτές να μην ήταν τόσο γούτσου-γούτσου μέσα στο γενικότερο κλίμα χαράς και ευτυχίας, και οι διαγωνιζόμενοι να μην διάλεγαν τόσο. βαρετά. τραγούδια. Κάνει όσα είδαμε να μην στέκονται απέναντι στην παραμικρή κριτική, οπότε αντί να χάνω χρόνο γράφοντας τα προφανή (φοβερή φωνητική ερμηνεία η Melinda, καλύτερη όλων και πάλι η Jordin, creepy/a'ight o Phil) θέλω απλά να σχολιάσω δυο πραγματάκια για τους χειρότερους της βραδίας.

Ο Chris μόνο που δεν έπαιξε ξύλο με τους κριτές την περασμένη βδομάδα υπερασπιζόμενος τη nasal ερμηνεία του, και τώρα που έκανε το ίδιο ακριβώς πράγμα αυτοί του λένε και μπράβο? Αφήστε που ο τύπος ήταν λες και τραγούδαγε σε γκόμενα. Προσοχή, όχι σε κοπέλα-- σε γκόμενα. Είχε ακούσει τι λέει το τραγούδι? Είχε συναίσθηση του theme? Είχε την παραμικρή ιδέα τι συνέβαινε χθες το βράδυ? Και εκεί που ήμουν βέβαιος για δύο πράγματα, οτι ο Chris θα φύγει και οτι ο Blake έκανε την πιο ηλίθια κίνηση της σεζόν τραγουδώντας το Imagine (σε μια ερμηνεία τόσο επίπεδη και αδιάφορη που θα έκανε τον ουμανιστή John Lennon να σφάξει κανά κουταβάκι επί σκηνής μπας και ξυπνήσουμε λιγάκι), ήρθε η LaKisha.

Ώιμε, LaKisha. Η γυναίκα είναι ηλίθια. Πάμε όλοι μαζί, η-λί-θι-α! Τις δύο άλλες φορές που διαγωνιζόμενος έχει τραγουδήσει κομμάτι προηγούμενου Idol έχει καταλήξει τουλάχιστον στο bottom 2, και η μία από αυτές τις δύο φορές συνέβη στην ίδια πριν μία βδομάδα! Πάμε πάλι, η-λί-θι-α! Το I Believe δεν είχα την... ευτυχία να το ακούσω ποτέ μου, αλλά έχω ακούσει τη Fantasia να ερμηνεύει και ξέρω οτι αυτό που είδαμε απόψε ήταν σίγουρα μια σκάλα πιο κάτω. Η Kiki έπιασε την Carrie την περασμένη βδομάδα, ούρλιαζε το ρεφρέν, και το μόνο που κατάφερε ήταν να δείξει σε όλους οτι δεν είναι Carrie. Έπιασε τη Fantasia αυτή την εβδομάδα και, guess what, έδειξε σε όλους οτι δεν είναι Fantasia. O μόνος λόγος που επιβίωσε την περασμένη φορά, και που μάλλον θα τη γλιτώσει και τούτη, είναι οτι φέτος σε αντίθεση με πέρυσι (καημένη Lisa Tucker, τι την ήθελες την Kelly Clarkson) υπάρχουν πολύ-πολύ χειρότεροι τραγουδιστές. Αλλά πλέον δεν την αντέχω.

Tα ωραία λογικά θα τα δούμε αύριο, με την Kelly Clarkson να δείχνει σε όλους πώς γίνεται και τον Borat να κάνει και πάλι το σύμπαν λίγο πιο αστείο. Από απόψε μου μένει βασικά αυτή η αίσθηση πως η Jordin μάλλον κέρδισε τον διαγωνισμό.

Should go: LaKisha. Bleaurgh.

Will go: O Chris και η μύτη του.

1 σχόλιο:

  1. Oraia giati nomiza pos tha eimai pali mono ego i kakia. Charity is bo-ring! Bebaia ta proxorousa ta kommatia me ta paidakia stin Afriki (eilikrina den antexa na do ton RYAN SEACREST me ta PAIDAKIA STHN AFRIKH) kai ta katatregmena Missississipakia me tin Paula kai ta takounia tis, alla to show itan tetoios ypnos pou akoma kai ta epofeloumena apo to event ftoxadakia tha protimousan na parameinoun apora apo to na xreiastei na ypostoun ton Blake na "leei" to Imagine. Ase to entelos fake glypsimo ton kriton gia na tairiazoun me to theme (kyrios me to praise ston Chris.) Bebaia i Jordin itan show-stopper kai makari na kerdisei giati einai i ligotero bareti olon. Plus, she's 17 kai ypostirizoume ta niata.
    Ola omos eksafanizontai mprosta stin auriani! earth-shattering! epistrofi! tis! KELLY! CLARKSOOOOOON!!! Yaaaay!

    ΑπάντησηΔιαγραφή