Battlestar Galactica ends

Συνήθως όταν ανακοινώνεται το τελείωμα κάποιας αγαπημένης σειράς κάνω ένα μικρό obituary, αλλά όπως και το "Lost", έτσι και το "Battlestar Galactica" περισσότερο φτάνει σε ένα λίγο-πολύ προκαθορισμένο χρονικά σημείο παρά κόβεται με την παραδοσιακή έννοια. Όπως μας πληροφορεί το Variety, οι παραγωγοί Ron Moore και David Eick σε κοινή τους ανακοίνωση επισημοποίησαν αυτό που όλοι μας υποψιαζόμασταν: η 4η σεζόν της σειράς θα είναι και η τελευταία. To Νοέμβριο θα προβληθεί η δίωρη τηλεταινία που θα επικεντρώνεται στην ιστορία του Pegasus, και η 4η σεζόν proper θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο παίζοντας δίχως διακοπές για 20 ώρες μέχρι το πολυαναμενόμενο φινάλε, λογικά γύρω στο Μάιο του 2008.


"This show was always meant to have a beginning, a middle and, finally, an end," producers said. "Over the course of the last year, the story and the characters have been moving strongly toward that end, and we've decided to listen to those internal voices and conclude the show on our own terms."

Producers promised to end the show "with a bang."


So say we all.

4 σχόλια:

  1. Mou to eixe pei emena o Ron alla eipa na se afiso na to anakoinoseis protos esy. Fantazomai (=ksero) oti to comclusion tha afisei istoria kai tha prokalesei multiple anatrixiles. The usual diladi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πες βρε παιδί μου από την αρχή ότι θα παίξει κανονικά η τέταρτη σεζόν, γιατί έτσι που το διάβασα νόμιζα ότι κόβεται μαχαίρι και κόντεψα να μείνω στήλη άλατος.

    Αλλά εντάξει, το νέο είναι θετικό γιατί φαινόταν πως δεν τράβαγε για πολλές σεζόν η σειρά. Καλύτερα να σταματήσει στο 4 και να γαμάει, παρά να πάει στο 5 ή στο 6 και να παραπαίει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mα πραγματικά, μετά το φινάλε της 3ης σεζόν πώς θα ήταν δυνατόν να τραβήξουν την ιστορία για πάνω από μια σεζόν ακόμα? Χαίρομαι που δε θα το επιχειρήσουν καν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή