"I'm here to shoot a pilot"

Αυτή πρέπει να είναι η πιο διασκεδαστική ράδιο αρβύλα που έχει κυκλοφορήσει εδώ και αρκετό καιρό. Το punchline είναι τόσο αστείο, που δεν είναι να απορεί κανείς με την επιμονή των μέσων εδώ και ένα μήνα να παρουσιάζουν το γεγονός ως πραγματικό.

Ο Mike Figgis, λατρεμένος και πολύ σπουδαίος σκηνοθέτης του "Leaving Las Vegas" και του "Loss of Sexual Innocence" (αλλά και ενός φοβερού επεισοδίου "Sopranos"), έφτασε στο Los Angeles προκειμένου να σκηνοθετήσει τον πιλότο της νέας σειράς του FOX, "Canterbury's Law". Στο check-in ρωτήθηκε ποιος ο σκοπός της επίσκεψής του, και χάρη στην απάντησή του, πέρασε (σύμφωνα με τον θρύλο) τις επόμενες 5 ώρες σε ανακριτικό θάλαμο του LAX. Tι απάντησε?

"I'm here to shoot a pilot."

Και ξαφνικά, σε ολόκληρη τη χώρα, εκαντοντάδες σεναριογράφοι sitcoms χαστουκίστηκαν ταυτόχρονα μπροστά στους καθρέφτες τους, βάζοντας στη συνέχεια να πιουν το πιο δυνατό αλκοόλ που βρήκαν στο σαλόνι τους.

3 σχόλια:

  1. Εξαίσιο. Τόσο εξαίσιο που περνάει το όριο απαίτησης για αλήθεια, και μπαίνει στη σφαίρα του μύθου για το μύθο μόνο.

    Να συνεισφέρω εν τάχει με ένα αντίστοιχα εξαίσιο, που δεν έχει σημασία αν είναι αλήθεια ή αστικός μύθος, για όσους δεν το ξέρουν ήδη:

    Δύο φοιτητές σε πανεπιστήμιο της Αγγλίας πριν την εποχή των κινητών τηλεφώνων, με καλούς βαθμούς, το ρίχνουν υπερβολικά έξω ένα Σαββατοκύριακο με αποτέλεσμα να ξυπνήσουν πολύ αργά τη Δευτέρα και να χάσουν έτσι ένα σημαντικό διαγώνισμα.

    Βρίσκουν τον καθηγητή που τους συμπαθούσε αρκετά λόγω καλών βαθμών, και του λένε πως το ΣΚ είχαν πάει μια εκδρομή, και στην επιστροφή Δευτέρα πρωί τους έπιασε λάστιχο, για αυτό και έχασαν το διαγώνισμα. Ζητούν επαναληπτική εξέταση, και ο καθηγητής τους λέει, ναι, εντάξει, ελάτε αύριο.

    Πάνε την επομένη, τους βάζει σε χωριστές αίθουσες, τους δίνει τα θέματα. Το πρώτο θέμα, 5 βαθμοί στα 100, είναι δύσκολο αλλά βατό για τους δύο ήρωές μας που ήταν όντως καλοί στο μάθημα. Γυρίζουν σελίδα.

    Το δεύτερο θέμα, 95 βαθμοί στα 100, ήταν η ερώτηση:

    “Which tyre?”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χεχεχε χιχιχι χοχοχο! υπέροχο! λατρεμένο! αγαπώ!

    μπεεεεε :-)

    καλό μήνα btw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. LOLOLOL! Το είχα ακούσει πριν χρόνια ως ανέκδοτο, ούτε που το θυμόμουν!

    Καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή