To die for!

Αν αυτό δεν είναι το πιο cool πακετάρισμα DVD set που έχετε δει ποτέ, πείτε μου πιο είναι για να ξέρω να το αγοράσω κι εκείνο.

(Το "Masters of Horror" δεν το έχω παρακολουθήσει, αλλά πρώτον $50 θα τα έδινα μόνο για το κουτί, έτσι που θα cool-αίνει το χώρο, και δεύτερον κοιτάχτε ονόματα. Συνεπώς, το βάζω ήδη στο καλαθάκι μου και προχωρώ.)


5 σχόλια:

  1. εντάξει το πακετάρισμα είναι επιβλητικό, αλλά αν πρόκειτε για την σειρά που έφεραν τα video seven δεν λένε και πολλά οι ταινίες. Αλλά για έναν φετιχιστή συλλέκτη μάλλον είναι απαραίτητο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Cool-ainei to xwro! Xaxaxaxa!

    Eidika twra mesa ston kayswna :P

    Wraio einai to packaging alla to periexomeno einai ontws ayto tou Seven kai psilomoufa. Psilo. Oxi oles oi tainies.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά, σίγουρα, σε μια συλλογή ιστοριών θα παίζουν και μάπες. Αλλά για το επεισόδιο του Carpenter έχω ακούσει τα καλύτερα, ενώ Dario Argento και Takashi Miike είναι δύο από τους πιο λατρεμένους μου δημιουργούς. Για αυτούς και μόνο (και για το πακέτο) θα το αγόραζα. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γαμάτο πακέτο, όντως. Δεν γνώριζα για την κυκλοφορία του (ως κουτί). Από εκεί και πέρα, η σειρά έχει δύο εξαιρετικά κομμάτια (ο Κάρπεντερ είναι αριστούργημα πραγματικά), κάποια συμπαθή (Μίικε) και, δυστυχώς, του Αρτζέντο είναι το χειρότερο της σειράς. Και μιλάει τρου φαν. Καλή αγορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Cool, αν και κρίμα για τον Argento. Oh well, τι completists είμαστε?... Όταν το τσιμπήσω θα ποστάρω περισσότερα φυσικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή