Weeds: What Don't You Understand About Comedy?


Spoilers για το δεύτερο preview επεισόδιο "Weeds". Για τη συνέχεια, ελάτε πίσω σε ένα μήνα...

Κατ'αρχάς, πόσο πολύ λάτρεψα την εκδοχή της άγνωστης σε εμένα Αngelique Κidjo του τραγουδιού τίτλων? Πολύ καλύτερο από ό,τι έκανε στην πρεμιέρα ο Randy Newman! Τώρα περιμένω πώς και πώς να ακούσω την εκδοχή των... Linkin' Park. (random enough?)

Για το επεισόδιο... wow, αυτή πρέπει να ήταν μια από τις χειρότερες ημέρες που έχει περάσει ποτέ άνθρωπος. Και, ακόμα, δεν έχουν λυθεί τα προβλήματα από το cliffhanger, απλά έχουν οδηγήσει σε καινούρια. Η κραυγή της Parker μέσα από το νερό στο φινάλε ήταν ό,τι χρειαζόμασταν μετά από αυτό το εφιαλτικό two-parter, κι επιπλέον το γούσταρα για ένα λόγο παραπάνω: είναι κάτι που μου αρέσει να κάνω κι εγώ. :)

Kαλύτερη στιγμή, η Nancy και ο Andy στο αστυνομικό τμήμα να καταφθάνουν αιμόφυρτοι να παραλάβουν τα βλαστάρια τους κα να μην πείθουν κανέναν. ("Yeah. Same door...") Αντίθετα, τα κλάμματα του Kevin Nealon μετά το σεξ με τη Celia ήταν καρα-προβλέψιμα από τη στιγμή που αυτή πάτησε το πόδι της στο διάδρομο, και ελπίζω οι δυο τους να τελείωσαν οριστικά. Από την άλλη, οι σκηνές μεθυσιού της Celia ήταν γαμάτες, και ο ψυχρός αποχαιρετισμός από την κόρη της (που εξελίσσεται σε μεγάλη λατρεία!!) και τον πρώην άντρα της ήταν ανεκτίμητος.

Είμαι περίεργος να δω πώς θα πάει η συνέχεια τώρα, γιατί δύο επεισόδια μέσα στη σεζόν και το σύμπαν της Nancy Botwin μοιάζει να έχει ανοίξει υπερβολικά πολύ. Αυτά τα intense επεισόδια είναι ό,τι πρέπει για μια στο τόσο, αλλά δε θα ήθελα τώρα ξαφνικά η σειρά να παραδοθεί σε arch ιστορίες ξεχνώντας το quirky family drama για το οποίο τη λάτρεψα. Ίδωμεν. Σε ένα μήνα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου