Χωρίς λόγια





Αγαπώ Survivor. (OK, "Λίγα Λόγια")

9 σχόλια:

  1. πέθανα στο γέλιο εκεί που είναι η άλλη χωρίς μπλουζάκι και έχει το πεδίο ελεύθερο να σκοράρει και είναι ένα δευτερόλεπτο που τη βλέπεις ότι σκέφτεται 'να ανεβάσω το μπλουζάκι κ να χάσει η ομάδα' ή 'να συνεχίσω γυμνόστηθη κ να σκοράρω' χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε θέλω καν να σκέφτομαι τι ΔΕΝ είδαμε, αν η σκηνή που η τύπισσα πρακτικά βουτάει μέσα στα, ερμ, οπίσθια του άλλου πέρασε το μοντάζ!

    Φοβερό σχόλιο στο EW:

    Basically, any challenge that features Jeff Probst announcing, ''Everybody pulling everybody’s clothes off now!'' is gonna be a keeper. The combination of mud, wrestling, nudity, Jeff Probst pulling a big crank, and two huge balls rolling down a hill à la Raiders of the Lost Ark was pure magic.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. an den kano lathos afti ine i teleftea season tou survivor e? i 15i.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχει παραγγελθεί και 16η σεζόν για την άνοιξη, και όσο τα ratings παραμένουν σε αυτά τα επίπεδα δε βλέπω κάποιο λόγο να σταματήσει να ανανεώνεται.

    Δώστε λασπομαχίες στο λαό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ontos ta ratings ine poli kala!tosa xronia ke akomi exoun tosa ekatomiria viewers..!
    kseris se pia xora tha ine to epomeno?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό που φημολογείται (αλλά το CBS δεν επιβεβαιώνει) είναι πως θα επιστρέψουν στο Παλάου για να κάνουν μια 2η All-Stars edition. Ίσως αυτό είναι που έχει δημιουργήσει ψιθύρους για cancellation, αλλά για την ώρα το μόνο σίγουρο είναι οτι θα υπάρξει τουλάχιστον αυτή η 16η σεζόν. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. a poli orea,to proigoumeno All-stars itan iperoxo,oreo tha ine na ksanadoume arketous apo aftous pu exoume ksexasi :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όχι τίποτε άλλο, αλλά πρέπει να κερδίσει και ένα edition o Yau Man, ήταν σκάνδαλο το οτι του φάγανε το προηγουέμενο! Team Yau!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. mexri tin 13 season exo di!
    thelo na epanelthi i Stefani an kanoun all-stars,alla den to nomizo na tin feroune piso gia 3i fora!

    ΑπάντησηΔιαγραφή