HIMYM: Dowisetrepla


Καλά που υπάρχει και το How I Met Your Mother! Spoilers για το χθεσινό επεισόδιο μετά το άλμα.

Δομικά τουλάχιστον, αυτό ήταν το τέλειο HIMYM επεισόδιο, όπου κάθε ένας χαρακτήρας χρησιμοποιήθηκε με τον απόλυτα σωστό τρόπο. Ο Barney ήταν sleaze ως συνήθως αλλά με γαμάτη ιστορία αποπλάνησης χαζής ξανθιάς, ο Ted από το μέλλον έπαιζε την παραπλανητική αφήγηση στα μελλοντικά του δάχτυλα, ο Marshall και η Lily είχαν το A-story, και η Robin απλά αντάλλασε αστεία με τον Ted και μοιραζόταν σκηνές με τον Barney. Seriously, αυτό ακριβώς είναι το Ιδανικό ΗΙΜΥΜ Επεισόδιο, σε σχεδιασμό τουλάχιστον. Και η εκτέλεση δεν απογοήτευσε σε κανένα σημείο.

Στην αρχή φοβήθηκα οτι το ξαφνικό αυτό μυστικό της Lily θα ήταν αφορμή για να χωρίσουν πάλι, αλλά ευτυχώς οι Bays & Thomas αποδείχτηκαν λιγότερα Shonda Rhimes από τους Friends counterparts τους. (Και πάλι συγγνώμη, αγαπώ το Friends όπως κάθε άλλος άνθρωπος, αλλά τo soapy never-ending affair της Rachel με τον Ross θα είναι για πάντα το πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα κακογραμμένης σχέσης διαμέσου των σεζόν, όπως ακριβώς το αντίστοιχα των Chandler-Monica είναι το ακριβώς αντίθετο.) Και μια που ανέφερα το κλασικό sitcom, χαίρομαι κάθε φορά που συναντάμε τη Maggie Wheeler χωρίς την τσιριχτή OH. MY. GAWD! φωνή της. By the way, δε θυμάμαι αν τα ντραμς τα έχουμε ξαναδεί ως μεγάλη αγάπη του Marshall στη σειρά, αλλά σε κάθε περίπτωση ήταν ωραίο callback στον χαρακτήρα του Segel από το Freaks & Geeks.

Οι παρεμβάσεις του FutereTed στην ιστορία ήταν πανέξυπνες, και ομολογώ πως την πάτησα σε κάθε. μία. από τις μπλόφες του, δίχως εξαίρεση. (Και στην περίπτωση του φελλού στο μάτι της σερβιτόρας, ξεκαρδίστικα στα γέλια κιόλας.) Όμως η απόλυτα classic σκηνή του επεισοδίου (γιατί κάθε self-respecting αριστουργηματικό ημίωρο της σειράς πρέπει να έχει τουλάχιστον μία σκηνή for the ages) ήταν το CSI: Miami spοοf, τέλειο μέχρι και την παρωδία της Καρουζικής τελετουργίας Κακό pun/Γυαλιά ηλίου. (αν βλέπαμε το Arrested Development κάποιος θα άκουγε Who στο μέσα ραδιόφωνο.) Απλά, ουρλιαχτά γέλιου σε αυτή τη σκηνή.

Άντε, και πλησιάζει και το slap τώρα όπου νά'ναι.

12 σχόλια:

  1. The Mosby Boys?

    Εκπληκτικό...

    Συμφωνώ πως πια όλα μοιάζουν νορμάλ για κάθε χαρακτήρα και δεν πρέπει να απέχουμε πολύ από το main theme της σεζόν. Ήδη ξεκαθάρισαν και σ' αυτό το επεισόδιο ότι όλα μεταξύ Ted και Robin έχουν τελειώσει. Άντε να κινούμαστε λίγο πιο γρήγορα προς ένα μεγάλο story...

    Βέβαια, στο μεταξύ, μπορούν να κάνουν λίγα ακόμη αστεία για τον Καναδά...

    Mount Waddington?

    Meters?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nαι στα Canada-related jokes! Και μια που το έφερε η κουβέντα, ας επιστρέψουν και την Robin Sparkles!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kamia sxesh me HIMYM, alla prepei na to deis ayto:
    Literally, an English language grammar blog tracking abuse of the word “literally” :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το προηγούμενο ήταν καλύτερο, αλλά γενικά η 3η σεζόν νομίζω πάει πολύ καλά. =)

    Hey, I just noticed: ξέρεις το Duke;;;;; =Ο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Yes I know the Duke! Και OK, απλά το νέο μου αγαπημένο blog. To απόλυτο φετίχ μου σε συσκευασία RSS? Hell yeah! (LOL)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Like... you know him know him? Wow. A small world. Βέβαια μια φορά το έχω συναντήσει το παιδί οπότε not that small, αλλά δεν έχει να λέει. =P Are you, like, friends?

    (Ναι, ο Parker είμαι... Multiple personalities κι έτσι, lol)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. fovero to episodio!
    i kaliteri stigmi itan afti me tin servitora ke ton fello,den to perimena !xaxa :D
    alla ke o Barney foveros opos panta!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μακράν η καλυτερότερη ατάκα ήταν του Ted στην Robin:

    - But there's a reason why you' re name is Robin and not Batman!

    Wa' r' uuup!

    Απλά εκπληκτικό το Caruzo style! Απλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι, ανάμεσα σε φελό και Καρούζο είμαι κι εγώ. (Κάπου εκεί μέσα υπάρχει ένα αστείο για την αξία του Καρούζο, αλλά είμαι καλός άνθρωπος και δε θα το εκβιάσω.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. i apokalipsi tou short-name meaning itan to apokorufwma! argisane na kanoune to overture bit sti seira, alla pleon leitourgei thaumasia :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. u know. i one-minute gag-skini meta to telos tou episodiou (Frasier, Friends, most sitcoms). stin 1i season den to ekanan katholou, apla rixnan titlous. tora pleon in se kathe episodio

    ΑπάντησηΔιαγραφή