Back to Work

Η προσωρινή συμφωνία της WGA με τη Lionsgate επιβεβαιώθηκε πριν 2 μέρες, αλλά ήθελα να καρα-τσεκάρω αυτό που θα πω πριν ανοίξω τις σαμπάνιες, και τώρα που το έκανα, well, τις ανοίγω:

Το "Mad Men" και το "Weeds" ανοίγουν ξανά τα δωμάτια των συγγραφέων τους από αυτή τη Δευτέρα. Επρόκειτο να συμβεί μέσα Νοέμβρη, αλλά η λογική λέει πως οι δύο μήνες καθυστέρηση δε θα εμποδίσουν τις σεζόν 2 και 4, αντίστοιχα, των αγαπημένων shows να είναι έτοιμες για το καλοκαίρι. Μπροστά στο ενδεχόμενο της απόλυτης ξεραϊλας που θα αντικρύσουμε αυτή την άνοιξη, η προοπτική ενός καλοκαιριού με πλήρεις σεζόν "Shield", "Weeds" και "Mad Men" είναι καλύτερη από όσο θα τολμούσα να φανταστώ.

More, please.

1 σχόλιο:

  1. Για τις σειρές του καλοκαιριού, μωρέ, δεν ανησυχώ (και το ότι τότε βγαίνουν οι περισσότερες απο 'τις καλές' ενισχύει το wholehearted support μου για 'τον αγώνα', αν και ούτε τότε θα πτοούμουν, να σου πω την αλήθεια).

    Και, εδώ που τα λέμε, ένα μικρό κομμάτι του μυαλού μου δεν πιστεύει 100% ότι, για τις σειρές που είναι προγραμματισμένες για 'τότε που, δε μπορεί, θα έχει λήξει η απεργία', μένουν όλοι απόλυτα πιστοί στο 'not a word' τους. Αυτό πρέπει να φανεί, σαφώς, για να πετύχουν το σκοπό τους, αλλά για πολλούς είμαι σίγουρη ότι το γράψιμο είναι ανάγκη - και δεν έχουν όλοι comics να βγάζουν τα απωθημένα τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή