Bits

Mερικές μαζεμένες ανακοινωσούλες:

  • Tα 2 "Chuck" που μας έχουν περισσέψει θα τα αδειάσει το NBC στις 24 Ιανουαρίου.
  • Τα 3 "House" θα κάψει το FOX μέσα σε μια εβδομάδα: 29 Ιανουαρίου το πρώτο, 3 Φλεβάρη το post-Super Bowl με τη Mira Sorvino, και δυο μέρες μετά το τελευταίο. Οι σχετικές ανανεώσεις έγιναν κι εδώ.
  • Τα 4 "Bones" θα περιμένουν μέχρι τέλος Απρίλη. Ίσως ως τότε να έχω κάνει και τον σχετικό μαραθώνιο για να δω προς τι το όλο θετικό hype που παίζει φέτος για το show.
  • Το CBS αρχίζει από τις 17 Φλεβάρη την προβολή των network-ised επεισοδίων της πρώτης σεζόν "Dexter" του θυγατρικού Showtime. Kάτι μου λέει οτι δε θα δούμε και το "Weeds" να έχει την ίδια "τύχη" anytime soon.
  • Το "American Gladiators" έγινε το πιο επιτυχημένο φετινό show, ξεπερνώντας τα 12 μύρια θεατών στην δίωρη πρεμιέρα του. Σε μια περίοδο που τα δίκτυα θα αρχίσουν να στηρίζονται όλο και περισσότερο σε φτηνά reality replacements για να βγάλουν την απεργία, είναι λίγο λυπηρό να βλέπουμε κάτι τόσο φτηνό (με κάθε πιθανή έννοια της λέξης) να τα πηγαίνει τόσο καλά, αλλά από την άλλη ομολογώ πως ο παράγοντας των παιδικών αναμνήσεων με έβαλε κι εμένα στο τριπάκι να παρακολουθήσω. Και, ω φρίκη της φρίκης, το διασκέδασα. We are doomed.

2 σχόλια:

  1. "αλλά από την άλλη ομολογώ πως ο παράγοντας των παιδικών αναμνήσεων με έβαλε κι εμένα στο τριπάκι να παρακολουθήσω. Και, ω φρίκη της φρίκης, το διασκέδασα. We are doomed."


    Ω, ναι... Και εγώ γούσταρα... Βλέποντας μόνο τα αγωνίσματα και με fast forward όλο το μπλα-μπλα εννοείται... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλά, εννοείται. Αυτές οι over-scripted trash-talky συνεντεύξεις με τον Hulk Hogan στα όρια του εμφράγματος ήταν αστείες για την πρώτη ώρα, αλλά μετά παλιώσανε τάκα-τάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή