Grey's Anatomy: Another One Bites the Dust

Όχι, δεν είναι αυτός ο τίτλος του επεισοδίου, αλλά θα μπορούσε (δεδομένου οτι η Shonda χρησιμοποιεί πάντα ονόματα τραγουδιών). Και σε κάθε περίπτωση, ήταν αυτό που μουρμούριζα απογοητευμένος στο φινάλε ενός 40λέπτου που ως εκείνο το σημείο με είχε κερδίσει. Σύντομα spoilers για το τελευταίο φετινό "Grey's" μετά το άλμα.

Ο βλάκας πίστεψα για μια στιγμή πως θα συνέβαινε επιτέλους κάτι καινούριο στη σειρά. Κάπου εκεί στα μέσα του επεισοδίου ήμουν βέβαιος οτι αυτή η ανείπωτη τραγωδία θα έφερνε κοντά την Bailey και τον άντρα της. Για να το προχωρήσω ακόμη περισσότερο, υπήρξε στιγμή που έπιασα τον εαυτό μου να θεωρεί αυτό που έβλεπε την καλύτερη ώρα της σειράς από το τέλος της δεύτερης σεζόν. Και στο τέλος... μια από τα ίδια.

Η Chandra Wilson είναι πολύ μεγάλη ερμηνεύτρια, και στιγμές της κατά τη διάρκεια της ώρας με είχαν να μη μπορώ να συγκρατήσω τα δάκρυά μου, όπως η αγκαλιά του Derek ή η επιμονή της να κρατάει το χέρι του Tucker. Ακόμα, βρήκα συγκλονιστικότερο όλων το πώς οι αλληλοκατηγορίες των δύο γονιών επισκίαζαν ακόμα και αυτό που είχε συμβεί στο γιο τους. Depressing, αλλά τόσο καθηλωτική TV.

Η ουσία είναι οτι μέχρι το τέλος φάγαμε στη μάπα μια ακόμα sledgehammery μεταφορά ασθενούς σε σχέση με τους γιατρούς σε αυτή τη σαχλή άσκηση πίστης, για να καταλήξουν όλα εκεί που όλοι περιμέναμε αλλά ευχόμασταν να μη δούμε, δηλαδή το χωρισμό των Baileys. Για να μη σχολιάσω όλα αυτά τα διαλειμματάκια με τον Derek και τη Meredith να περιγράφουν ο ένας στον άλλον για χιλιοστή φορά τα κουσούρια τους. Μπράβο, groundbreaking, Shonda.

Τουλάχιστον υπήρχαν μικρές στιγμές για κάποιους χαρακτήρες εν μέσω του δράματος που εκτίμησα, κυρίως των Karev, Callie και Hahn, οι οποίες γίνονται (αρκετά πειστικά) και κολλητές. Nice. Κάπως έτσι, και με ένα κλείσιμο που ακούμπησε όλο τον πληθυσμό του Seattle Grace, φτάσαμε στο πρόωρο season finale μιας σεζόν που χωρίς να είναι ακριβώς καλή, έδειξε δείγματα μεταμέλειας της δημιουργού για τα περσινά λάθη. Ενδεχομένως γέφυρα προς ένα αληθινό comeback για του χρόνου? Θα είμαστε και πάλι εκεί για να μάθουμε.

5 σχόλια:

  1. simfono alla ixei kai telies skines.Ekei pou o george apofasise na ginei andras apo dilo agoraki.ipsore anastima stin mana tou kai arnithike na tin frontida tiw.An metakomisi kai me ti lexie,pou tha metakomisi,tha zisoume megalew stigmes!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. entaksi,den itan ke apo ta kalitera tis 4is season.apla kalo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον George ξέχασα να τον αναφέρω, έχεις δίκιο. Αν και δεν τρελάθηκα με τον τρόπο που αποκαλύφθηκε έτσι εύκολα η αλήθεια, μου άρεσαν οι σκηνές με τη μητέρα του που ήρθαν ως επακόλουθο. Και συμφωνώ οτι αν μετακομίσει με τη Lexie θα είναι σωστή κίνηση για τη σειρά. Οι δυο τους είχαν εξαιρετική χημεία από την πρώτη τους σκηνή.


    Επίσης αφαίρεσα ένα comment που περιείχε spoiler για επερχόμενο επεισόδιο "House". Δε μου άρεσε καθόλου που το έκανα, αλλά φοβάμαι οτι είναι υπερβολικά εύκολο να κυλήσει το μάτι και να δει το spoiler παρά την προειδοποίηση που υπήρχε. Όταν έρθει η ώρα για το επεισόδιο (σε 2 βδομαδούλες δηλαδή) θα τα συζητήσουμε όλα τότε στο αντίστοιχο post. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. giati den mia mia spoilers category na milane eleuthera gia opoia seira theloume???!!!!It will be so fun!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Spoiler-talk isn't my thing, απλώς. Κατά τα άλλα, έχουν συζητηθεί πολλές φορές σε comments σειρές άσχετες με το ίδιο το post, οπότε αυτό ελεύθερα, δεν υπάρχει θέμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή