R.I.P. Heath Ledger


Δεν θυμάμαι να έχω στεναχωρηθεί τόσο πολύ για θάνατο ανθρώπου που δεν γνώριζα, αλλά ο θάνατος του Heath Ledger στα 28 του χρόνια, πριν λίγες ώρες (για την ώρα από αδιευκρίνιστα αίτια) ήταν την ίδια στιγμή τόσο τραγικός και αιφνίδιος, που με βάρεσε σαν κεραμίδα.

Βοηθάει και το γεγονός οτι μου άρεσε πάρα πολύ ως ηθοποιός-- ήταν η επιλογή μου για το Όσκαρ πριν 2 χρόνια με το λατρεμένο μου "Brokeback Mountain", με είχε συγκλονίσει με την understated ερμηνεία του στο "Monster's Ball", και το "10 Things I Hate About You" παραμένει μια από τις αγαπημένες μου ένοχες απολαύσεις. Και δε σκόπευε να σταματήσει anytime soon. Αν μη τι άλλο, βρισκόταν σε διαρκή άνοδο, με το "Dark Knight" (και την ανατριχιαστική-από-το-trailer-κιόλας portrayal του του Joker) αυτό που θα τον έκανε ανεπιστρεπτί super-star. Μοιραία, θα είναι ο τελευταίος του ρόλος.

Ούτε εξυπνάδες, ούτε μαύρο χιούμορ, ούτε παραλληλισμούς έχω όρεξη να κάνω. Απλά πολύ-πολύ κρίμα. Θα έκανε μεγάλα πράγματα...

[Φυσικά δεν θα τον δούμε στο "Dark Knight Returns", όπως έγραψα ενώ βρισκόμουν σε μια κάποια σύγχυση. If only.]

7 σχόλια:

  1. Δε μπορώ να το πιστέψω... Ειλικρινά δε μπορώ να το πιστέψω. Έχω μείνει τελείως. Δεν έχω κάτι να πω, απλά αυτό...

    R.I.P. Heath Ledger.
    1979-2008.
    You will be missed.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όντως 'θα έκανε μεγάλα πράγματα'... Κρίμα, indeed. Κι ας αναλώθηκα εγώ να κάνω αστειάκια στο αντίστοιχο post μου, και να αναλύω τις ομοιότητες με την Brandon Lee ιστορία στα comments του, το βασικό (και αυτό που θα θυμόμαστε σε έναν χρόνο, εδ'ω που τα λέμε) είναι ότι είναι απίστευτο κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματικά πάρα πολύ κρίμα...

    στο Brokeback Mountain ήταν συγκλονιστικός, καθηλωτικός.

    Τόσο νέος άνθρωπος. Και με πολλά να δώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.godhatesfags.com/
    Δεξιά στο gresh bread...

    Εχω μείνει άφωνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα ήταν απλά αστείο αν δεν σοβαρολογούσαν οτι θα κάνουνε picketing στην κηδεία του ανθρώπου. Είναι στιγμές που εύχεσαι να υπήρχε όντως κόλαση, για να τη γεμίσουν κάτι τέτοιοι, ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. R.I.P.

    Eυχαριστώ για τις ταινίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή