This week in Idol


YouTube-y goodness μετά το άλμα!

Καθώς οι auditions επιτέλους πλησιάζουν στο τέλος τους (μια πόλη έμεινε!) συνεχίζεται το φετινό trend που θέλει τους παραγωγούς να έχουν χαλαρώσει λίγο με όλους τους τρελούς με τα φτερά και τις ασημόσκονες (τους είχαν μαζεμένους στα δίωρα επεισόδια της πρώτης βδομάδας) και να επικεντρώνονται είτε σε ενδιαφέρουσες αποτυχίες, είτε σε unlikely επιτυχίες. Όλα αυτά κάνουν για πολύ ευχάριστη τηλεόραση, όμως η απουσία του αληθινού Simon κάνει το τελικό αποτέλεσμα όχι must-see TV, κι επιπλέον όλη αυτή η ζάχαρη και η καλοσύνη μας έχουν κάνει ίσως να ξεχάσουμε το bottom line: οι τραγουδιστές πού είναι? So far έχουμε δει ένα σκασμό μετριότητες να παίρνουν το εισιτήριο. (σοβαρά τώρα, ο τύπος που τραγούδησε Marc Antony?)

Μέσα σε όλο αυτό βέβαια μπορείς να βρεις και κανά διαμαντάκι, αν προλάβεις να το πιάσεις στα 20'' τηλεοπτικού χρόνου που του αφιερώνεται:


Non-singing highlights του διημέρου (όχι οτι υπήρχαν πολλά singing ones) έχουμε τα εξής:

H Paula είναι, πάλι, μεθυσμένη.


To γέλιο της Lady Morgue. (Στα 30-κάτι δευτερόλεπτα. Προσπεράστε την υπόλοιπη audition, ήταν απλώς χάσιμο χρόνου.)


Ένα από τα πιο αντιπαθητικά πλάσματα που έχω δει ποτέ στη ζωή μου.

And yet, είχα μια ακατανίκητη επιθυμία να τη δω να περνάει στο Hollywood. Σα φωνή δεν τη λες κακή, αλλά το όλο πακέτο... blergh. Θα έκανε καλή τηλεόραση, though.

Κλείνω με ερώτηση-- παρατήρησε κανείς άλλος το πόσο διακριτικά οι παραγωγοί του "Idol" retro-διαγράψανε τον Taylor Hicks από το canon του show, αφαιρώντας τον από τους τίτλους αρχής? Heh, they'd wish...

4 σχόλια:

  1. ΜΑ ΕΛΕΟΣ τι πράγμα είναι τούτο φέτος;; Μήπως υπάρχουν καλοί και απλά δεν τους δείχνουν για να μας κάνουν surprise στο τέλος;;

    Το μόνο σκηνικό που άξιζε μέχρι τώρα είναι εκείνο με τον Κινέζο - απίστευτο γέλιο ειδικά με το χόρο της Paula.

    I am your brother, your best friend foreveeer... LOOOOOL

    Seriously now, αν όντως δεν έχουν κανέναν άσσο κρυμμένο στο μανίκι, τότε τη βάψαμε. Αυτό το Charleston τι περίπτωση όμως, όλη η αταλαντοσύνη μαζεμένη σε μια πόλη!!! Δεν είδα τα video γιατί θα το δω ολόκληρο τώρα.

    Κι εγώ το παρατήρησα ότι τον έτζασαν και λέω εντάξει αδιάφορος ο Taylor αλλά έλεος, δικός σας είναι, μη τον αντιμετωπίζετε έτσι.

    Δλδ τον δείχνει ελάχιστα, Kelly -> Ruben -> Fantasia -> Carrie -> Fantasia & λίγος Taylor και αμέσως μετά Jordin.

    Ενώ αν είχε κερδίσει η Katharine...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τεχνικά δεν είναι πλέον δικός τους-- του διέκοψαν το συμβόλαιο, όπως και της Katharine και του Ruben. Στην ψύχρα! Είναι αναγκαίο φέτος να βγάλουν εξαιρετικό νικητή, γιατί πάλευαν χρόνια μέχρι να τους πάρει στα σοβαρά η μουσική βιομηχανία και τώρα με κάτι σερί Taylors και Blakes κτλ έχουν χάσει ό,τι credit είχαν μαζέψει.

    Γι'αυτό και ελπίζω όντως να έχουν κάποιο άσσο στο μανίκι, γιατί από όσα έχουμε δει ως τώρα... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aman re paidia, m'aresei pou to exete parei sta sobara to "competition" part tis ypothesis! Ebgale ekei mia Kelly kai mia Carrie, alla kai allous 20 asxetous pou psyxanagkastike na tous kanei na metrisoun kai apetyxe. An thes na breis to epomeno asteri koita stin atzenta tou Mark Ronson i sto Sheffield. Akous ekei "epitelous" teleionoun oi ontision! They're still the most fun part.

    *cue orgi tyler*

    ΑπάντησηΔιαγραφή