From the "Rumors That Won't Die" Department

Όχι, η απεργία δεν τελείωσε αλλά αυτό το weekend αναμένεται να παρουσιαστεί στα μέλη της WGA κάποιο είδος σκελετού της προσωρινής συμφωνίας που ελπίζουν όλοι οτι θα έχει ανεπίσημα κλείσει μέσα στις επόμενες 3 μέρες. Αν η βάση του σωματείου μοιάζει να γουστάρει αυτό που ακούει, θα αρχίσουν να μαζεύουν τα πικετάκια τους από την επόμενη βδομάδα. Αν όχι... ψιλο-πανικός.


Το "Friday Night Lights" μπορεί να τελειώσει άδοξα αυτή την Παρασκευή. Say what? Ναι, η ανακοίνωση της κυκλοφορίας της "Complete Second Season" σε DVD σημαίνει οτι αυτά τα 15 έχουμε για φέτος και τέλος, και όσο για του χρόνου? Ξέρετε αυτά τα shows που από την πρώτη μέρα τους είναι στα όρια του κοψίματος, κάποια στιγμή κόβονται. Ιδού τι είπε ο Ben Silverman του NBC σε party για την πρεμιέρα του "Lipstick Mafia" ή του "Cashmere City" ή του "Sex & the Jungle", δεν είμαι σίγουρος:

Radar: Quick question! A lot of us are happy that you've kept Friday Night Lights on the air despite lousy ratings. It's totally the best show on TV. But is there going to be another season?
Silverman: Do you watch 30 Rock? That's the best show on TV.

Not regularly. But what about FNL?
Start watching 30 Rock. It's the best show on TV.

Ouch. Επόμενος διαγωνιζόμενος.

Steven Moffat! Ξέρετε πώς ο ιδιοφυής σεναριογράφος θεωρείται εδώ και χρόνια δεδομένο οτι θα διαδεχτεί τον Russell T. Davies ως showrunner του "Doctor Who"? Τίποτα επίσημο ακόμα, αλλά ακούγεται πως αυτές τις μέρες πέφτουν οι σχετικές υπογραφές. Άντε BBC, μας έχεις γκαστρώσει.


"Arrested Development" movie. Το λέει ο Bateman, το λέει κι ο Tambor, αλλά εγώ αρνούμαι να το πιστέψω μέχρι να δω την αφάνα του Brian Grazer και την ginger μουτσούνα του Ron Howard περιχαρείς να το ανακοινώνουν στο Variety. It's just too good to not be true, ακούτε?


Συζητιέται όλο και περισσότερο οτι το FOX απλά θα πετάξει τα 8 επεισόδια του "24" που εχουν γυριστεί και θα κάνει από την επόμενη σεζόν μια ακόμα φρέσκια προσπάθεια για reboot του show. Ψιλο-απίθανο μου φαίνεται, αλλά μετά τα όσα προβλήματα έχει αντιμετωπίσει η παραγωγή της σειράς από το καλοκαίρι κι έπειτα, τίποτα πια δεν πρέπει να θεωρείται αδύνατο.


Κι επίσης, όχι, τίποτα επίσημο για τους Red Hot Chili Peppers στην Ελλάδα. Παντελώς άσχετο, αλλά είναι νομίζω παράνομο να μιλάς για φήμες και να μην αναφερθείς στη Φήμη Που Γέννησε Όλες Τις Φήμες.

4 σχόλια:

  1. Μόνο καλά είναι τα νέα για το FNL. Έχει πέσει τόσο χαμηλά φετος -σε σημείο που να το έχω αφήσει, πια- που δεν με στενοχωρεί η είδηση. Αν είχε κοπεί νωρίτερα, ακόμη καλύτερα. Μου θυμίζει λίγο Veronica η φάση, και δεν νομίζω ότι βοήθησε τα ratings του η φετινή αλλαγή. No touchdown for Panthers φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναρωτιέμαι πότε θα καταλάβουν τα network suits οτι μια σειρά που δε βλέπει κανένας, πιθανότατα θα συνεχίσει να μην τη βλέπει κανένας. Ωραία, έχουμε μια εξαίρεση ανά δεκαετία ξέρω γω, με το "Seinfeld" ή το "House" που μεγάλωσαν κι έφαγαν τον ανταγωνισμό μετά από χάλια εκκινήσεις, αλλά το ένα συνέβη πριν 20 χρόνια και το άλλο είχε το "American Idol" και είναι procedural medical show για όνομα του θεού. Και στην τελική, κανένα show που έγινε hit στην πορεία δεν χρειάστηκε 20+ για να γιγαντωθεί. Αυτό ή γίνεται σχετικά γρήγορα, ή δε γίνεται ποτέ. Το μόνο που καταφέρνουν με περιπτώσεις τύπου "Veronica Mars" ή "Friday Night Lights" είναι να βασανίζουν δημιουργούς και θεατές και να μπασταρδεύουν αυτό που εξαρχής έκανε αυτά τα shows appealing.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω γκρινιάξει πολύ για το FNL φέτος (όπως όλοι, νομίζω...), αλλά δεν θέλω να φύγει. Ελπίζω πως αυτή η αβεβαιότητα θα ταρακουνήσει λίγο το team και, στην περίπτωση που επιβιώσουν, θα συνέλθουν του χρόνου.

    Τουλάχιστον, θα έχουν το μυαλό να ΜΗΝ βάλουν κανέναν να σκοτώσει κανένα...

    Μόνο που πρέπει να βρουν ένα δυνατό concept, γιατί οι Panthers αποφοιτούν φέτος, αν δεν κάνω λάθος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή