House: Don't Ever Change


Σύντομα spoilers για το τελευταίο pre-strike "House".

Aw, θα προτιμούσα να είχε κλείσει η σειρά με το πυροτέχνημα του προηγούμενου επεισοδίου, το οποίο ήταν τόσο το καλύτερο φετινό installment, όσο και όχημα του καλύτερου cliffhanger που έχει δώσει ποτέ η σειρά. That said, υπήρχε κάτι γλυκό κι ενδιαφέρον στον τρόπο που ο House οπισθοχώρησε υπέρ της ευτυχίας του κολλητού του, όχι ακριβώς διαψεύδοντας τον εαυτό του ("People don't change!" ήταν το μότο του εδώ και πάλι), αλλά σίγουρα προσφέροντας μια επιφανειακή εξαίρεση.

Γιατί σίγουρα δεν πιστεύω οτι ξαφνικά συμφώνησε με τον Wilson, ειδικά όταν μέχρι και η Cuddy μπορεί ξεκάθαρα να δει πού θα οδηγηθεί αυτή η σχέση (απλά δεν ήθελε να παραδεχτεί μπροστά στον House οτι είχε δίκιο), απλώς για μια φορά θέλησε να δώσει τόπο στην οργή. Και η αλήθεια είναι οτι αρχίζω να έχω πρόβλημα με τόσο συχνές και διαδοχικές απόπειρες αλλαγής του House, αλλά αν πρόκειται να αλλάξει το τρίχωμά του, τότε σίγουρα είμαι διατεθειμένος να πιστέψω οτι θα το έκανε για τον Wilson.

Το ιατρικό κομμάτι ήταν αυτό που ήταν, με την αδερφή της Sarah Silverman να παραδίδει μια αξιοπρεπέστατη δραματική ερμηνεία, τον Foreman να κάνει την πιο από-το-πουθενά διάγνωση σεξουλικής προτίμησης που όλοι ευχόμαστε να αληθεύει, και τον Kutner να πλησιάζει ολοταχώς τον Taub στην κούρσα του αγαπημένου μου non-House χαρακτήρα της σειράς. Τα ειρωνικά αστεία εις βάρος του θρησκόληπτου ζευγαριού θα πλησίαζαν επικίνδυνα εκείνα του ίδιου του House, αν δεν ήταν τόσο nerdy σε εκθετικά αυξανόμενο βαθμό!

Τελοσπάντων, για μένα το επεισόδιο αιτιολόγησε την ύπαρξή του τη στιγμή που ο House φώναξε στον Wilson, "You're dating me!" Τα υπόλοιπα ήταν filler για να υποστηρίξουν αυτή την ατάκα, ε?

2 σχόλια:

  1. To episodio itan super!Kai mesa mou thelo poli na einai mazi o wilson kai i amber kai as min tin simpathouse stin arxi.Pisteuo oti i cuddy itan lathos.Pote den simbathise tin amber.Ithele na tin apolisi sto "you don't wan't to know" kai dialekse tin 13 sto telos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ha,ha poli to xarika pou i 13 to trivi to piperi,to meloni to melomakarouno,to troei ton mbaklavatelos panton...

    ΑπάντησηΔιαγραφή