Idol 2008: Top-20 Results


Δυο λόγια για τα χθεσινά αποτελέσματα και μια ματιά προς ένα πιθανό top-12, μετά το άλμα.

Huh! Ελαφρώς σοκαριστικό σε σημεία το results show, ε; Εντάξει, το προφανές ήταν η αποχώρηση του Jason που έδωσε τη χειρότερη ερμηνεία από τους 20, και της Alexandrea σίγουρα δεν ήταν έκπληξη γιατί ήταν επίσης χάλια. (Αν και περίμενα την Amanda να φύγει. Oh well, άλλη μια trainwreck ερμηνεία μας περιμένει, fun fun fun.)

Δεν περίμενα όμως με τίποτα να μας αδειάσει τη γωνιά ο Robbie Rawker Carrico και η περούκα του. Υπήρχαν σίγουρα 2-3 χειρότερες παρουσίες από αυτόν, αλλά η αντιπάθειά μου για το πρόσωπό του τρέχει βαθιά και κατά συνέπεια είναι από τις φορές που χαίρομαι για μια λάθος πρόβλεψή μου.

Όσο για την Alaina... Αυτό δεν το είδα να έρχεται ούτε για αστείο. Δεν είναι οτι έφερνε κάτι ξεχωριστό στο διαγωνισμό η μικρή (και σίγουρα χρειαζόταν σε κάποιο σημείο να φύγει κάποια από τις ψηλές ξανθές όμορφες διαγωνιζόμενες) αλλά είχε καλή φωνή. Και θα είχα στεναχωρηθεί για τον πρόωρο αποκλεισμό της αν αυτός δε σήμαινε ταυτόχρονα την παραμονή για μια ακόμα εβδομάδα της Kady την οποία ομολογώ οτι αγαπώ λιγάκι, so yay.

Οπότε λοιπόν μετά από αυτές τις εξελίξεις σε τι τελική 12άδα κοιτάμε; Από τα κορίτσια οι σίγουρες είναι οι Carly, Asia'h, Brooke και λογικά και η Ramiele. Άρα Syesha, Kristy, Amanda και Kady παίζουν για δυο θέσεις, με τη μία να υποπτεύομαι πως θα πάει στη Syesha γιατί είναι dependable και θα αρχίσει τα ουρλιαχτά ξεγελώντας πολλούς στο να πιστέψουν οτι έχει φωνάρα, και την άλλη να πηγαίνει όπου νά'ναι. (Go Kady!)

Στα αγόρια είναι πιο χύμα η κατάσταση, με Michael Johns να είναι βέβαιος και Danny και David Hernandez λογικά να ακολουθούν. Ε, κι αυτός ο Archuleta μάλλον θα τα καταφέρει. :P Ξεγράφοντας μόνο τον Luke, δυο θέσεις θα παιχτούν ανάμεσα σε τρεις, τους Jakuzi, David Cook και Jason Castro. Θέλω να πιστεύω οτι θα σουτάρουν τον φετινό Taylor Hicks.

Με βάση αυτά, θα προκύψει μια όντως πολύ δυνατή δεκάδα με ξεκάθαρη δυνατότητα ενός top-5 χωρίς κανέναν από τους συνήθεις αδύναμους κρίκους που πάντα συναντάμε στο Idol. Οπότε χαίρομαι που το show εξασφάλισε επιτέλους τον κατάλογο των Beatles; Δεν ξέρω. Δεν ξέρω καθόλου αν είμαι έτοιμος να το δω αυτό. Και μόνο στη σκέψη του Chikezie να τραγουδάει το "Yellow Submarine" φορώντας το κίτρινο σακάκι του, με πιάνουν ανατριχίλες. Ή του μικρού David Archuleta να προσθέτει αχρειάστους φωνητικούς μαραθώνιους στο "Eleanor Rigby". Από την άλλη, θέλω πολύ να δω τι μπορούν να κάνουν με αυτά τα τραγούδια φωνές σαν της Carly ή της Asia'h ή του Michael Johns, αν αποφασίσει να ξυπνήσει ποτέ. Ίδωμεν.

5 σχόλια:

  1. sxetika me epistrofi xrimaton gia Of Montreal:
    http://www.avopolis.gr/news/default.asp?ID=11856

    (variomoun na mpo sto mail mou proiniatika giafto postaro edo) :D
    t.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tα βλέπετε αυτά, αναγνώστες; Πρώτα μπαίνει στο US TV ο άνθρωπος, και μετά στο mail του! (LOL)

    Thanks for the info!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΕΟΣ που έδιωξαν την Alaina και κράτησαν την Amanda, είναι δυνατόν;;;; Αν έπρεπε να φύγει μια ξανθιά ας έφευγε η Kristy ή η Kady γμτ!

    Από άντρες περίμενα να φύγει ο Luke αλλά γλίτωσε. ΣΟΚ που ο Danny έπιασε bottom 3.

    Πάντως η αποχώρηση της Alaina με ταρακούνησε, ώρα είναι να βγάλουν και καμιά Brooke!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι, Amanda και Kristy είναι κι εμένα οι επιλογές μου για να φύγουν μετά.

    Όσο για τον Danny, δεν είμαι σίγουρος οτι ήταν όντως bottom three. Όταν ανέβασε την Alaina και την Kady το δήλωσε οτι "η μία πούλο, η άλλη bottom 3", κάτι που δεν έκανε με τον Danny. Πολλές φορές απλά τους σηκώνουν για στρατηγικούς λόγους ή απλά για σασπένς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντως του Danny παραλίγο να του 'ρθει ντοβρουτζάς όταν τον κράτησε όρθιο. LOL

    ΑπάντησηΔιαγραφή