TV Bits

-> To 24 ετοιμάζει τηλεταινία για το φθινόπωρο που θα γεφυρώνει την 6η και την 7η σεζόν της σειράς, ώστε να μην ξεχάσουμε ποιοι χαρακτήρες είναι ζωντανοί και ποιοι νεκροί μέχρι να ξαναρχίσει επιτέλους η σειρά. Όπως λέει κι ο Cotsos, ελπίζω να μη δούμε τον Jack Bauer στην Αφρική να ταϊζει ορφανά, όπως ήταν το αρχικό σχέδιο για την 7η σεζόν. (Hollywood Reporter)

-> Σε μια εξέλιξη της τελευταίας στιγμής, τo Friday Night Lights ενδέχεται να ζήσει στην ψηφιακή δορυφορική τηλεόραση, με το NBC να συνεργάζεται με την DirecTV ώστε τα επεισόδια να προβάλλονται πρώτα εκεί και κατόπιν στο δίκτυο. Τέτοια ανατροπή ούτε οι σεναριογράφοι της σειράς δε θα είχαν γράψει τόσο καλά. They really, really wouldn't have, όμως.

-> O Justin Timberlake τώρα και executive producer! Σε συνεργασία με τη Reveille (Ugly Betty, The Office) και το NBC, θα επιβλέψειτη διασκευή μιας ακόμα διεθνούς επιτυχίας, του Κολομβιανού My Problem With Women. O ρόλος του Timbaland στην παραγωγή παραμένει ασαφής. (Hollywood Reporter)

-> Oι Νεοϋορκέζοι Vampire Weekend απέκτησαν τρελό hype, μετά ήρθε το backlash, και μετά κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ. Και τώρα εμφανίζονται στο SNL παρέα με την πριγκήπισσα Gisele. (The Futon Critic)

-> To φινάλε της 4ης σεζόν του Project Runway πέτυχε 10% αυξημένη θεαματικότητα σε σχέση με το περσινό, παραδίδοντας το μεγαλύτερο 18-49 κοινό στην ιστορία του Bravo. Fierce! (The Futon Critic)

Aυτά.

3 σχόλια:

  1. OMG!!!!To alter tha arxizei na paizi to fridays night live!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nice! In other news, ο Alpha κάνει πρεμιέρα το εγγλέζικο Diary of a Call Girl με τη Billie Piper το οποίο έχει αγοράσει το Showtime αλλά δεν έχει προβάλει ακόμα, ενώ το Star παίζει το The Nine (το θυμάστε;) μοιράζοντας δελτία τύπου που το περιγράφουν ως "πετυχημένη σειρά". Ποιους δουλεύουνε ήθελα νά'ξερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή