TV Bits

-> To Sci Fi έδωσε επιτέλους το πράσινο φως στον πιλότο 'Caprica', το 'Battlestar Galactica' spin-off που παιδεύει εδώ και δυο χρόνια. Μάλλον διαπίστωσαν στο δίκτυο οτι η εναπομείνουσα μία σεζόν της σειράς δε μπορεί να τους βγάλει για περισσότερα από 2-3 χρονάκια ακόμη. (The Futon Critic)

-> Σε άλλα Sci Fi νέα, στο επερχόμενο development του δικτύου συμπεριλαμβάνεται και ο πρώτος καρπός της σύμπραξης με τη Virgin Comics, μεταφορά του κόμικ 'The Stranded' του αγαπημένου συγγραφέα κόμικς, Mike Carey. O Carey είναι ικανός για το καλύτερο, αλλά, επειδή δεν ξέρει να λέει "όχι", και για το χειρότερο. (The Futon Critic)

-> H ενοχλητική Dawn μετατρέπεται σε ενοχλητική Georgina καθώς η Michelle Trachtenberg γίνεται το νέο μέλος του καστ του 'Gossip Girl'. Πάνω που λες οτι δε μπορείς να αγαπήσεις περισσότερο μια σειρά που δε θα έπρεπε να αγαπάς... (Ausiello)

-> Aπ'ό,τι φαίνεται ο μόνος σύνδεσμος μεταξύ του παλιού '90210' και του καινούριου θα είναι το zip code και το επίθετο Silver. Για την ώρα. (Variety)

-> Θυμάστε το πόδι του Homer Simpson στο φινάλε της 2ης σεζόν του 'Lost'; Ξεχάστε το. (The Futon Critic, scroll down στις 8:18)

Αυτά.

5 σχόλια:

  1. Πάντα καλός ο Mike Carey και δεν έχει απογοητεύσει μέχρι στιγμής, αλλά μαζί με τα 15 διαφορετικά κομικς που κάνει θα ξεκινήσει και τηλεοπτική σειρά?
    Και μάλιστα το Stranded? Αυτό είναι το πλέον αδιάφορο απο όλες τις δουλειές του. Να λέγαμε για Faker η Crossing Midnight, να πω μάλιστα!

    Γουστάρω Michelle στο Gossip Girl! Πιο guilty pleasure δε γίνεται!!!

    Τώρα σε αυτό με το πόδι εγώ δεν κατάλαβα οτι το παρατάνε σαν subplot...τους έκοψε τη χαρα τελικά το κανάλι η όχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το 'Stranded' έτσι κι αλλιώς ξεκίνησε εξαρχής με το μυαλό σε πιθανή μεταφορά σε άλλο μέσο. Η όλη ύπαρξη της Virgin Comics έχει αυτό το σκοπό. Προσωπικά δεν το έχω διαβάσει, δε μπορώ παρά να σιχαίνομαι μια εταιρεία που βλέπει τα κόμικς απλώς ως μια δίοδο για pitch ιδεών προς "ανώτερα" μέσα. Ugh.

    Πάντως κι εγώ αν επέλεγα μια δουλειά του για μεταφορά, θα ήταν το 'Crossing Midnight', όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά γιατί (εκτός του οτι είναι η αγαπημένη μου δουλειά του) η Vertigo το κόβει σε 2-3 μήνες και ξέρουμε πολύ καλά οτι είχε ακόμα πολλή ιστορία μέσα του. Κρίμα γαμώτο.

    Για το 'Lost', τρέχα γύρευε. Προσωπικά δεν κατάλαβα τι έχει παιχτεί, αλλά άμα το κανάλι τώρα αρχίζει και τους λέει ποια κομμάτια της μυθολογίας τους φαίνονται πολύ περίεργα ή όχι, την κάτσαμε. Μιλάμε εξάλλου για ένα show όπου πριν 3 βδομάδες ένας χαρακτήρας ξεκόλλησε από το χρόνο, ένας άλλος μιλάει με φαντάσματα, και μια ομάδα ιθαγενών αρνείται να γεράσει. Τα δάχτυλα τους πείραξαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. E oxi, to 3daxtylo podaraki tha kataliksi san tis polikes arkudes apo to G.L.?...
    Gawdemmit ffs!
    Kala ean den eksigisun kai tin paramikrh leptomereia k kulamara meta tis epomenes seasons tha fane poly xesimo:P
    (oute oi Asapheies na htan "pame kai blepoume meta ti tha kanume gia storyline" :P)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. entaksei, stin ousia apantisan 'if u want us to keep doing this, shut up and keep watching', den allazoun tipota...

    stranded = delicious action adventure! tyfla na exoun oi ultimates. perimenw pos k pos, k o carey grafei to tv pilot! awesomeness

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά, εννοείται οτι θέλω Mike interview όταν θα βγει το 'Stranded'!

    ΑπάντησηΔιαγραφή