Idol 2008: Top-6 Results

Σύντομα spoilers για τη χθεσινή αποχώρηση, μετά το άλμα.

Βασικά είχα ξεχάσει οτι από την 6άδα βγαίνει bottom-2, νόμιζα οτι ήταν από την άλλη βδομάδα. Σε αυτή την περίπτωση, λοιπόν, δεν υπήρχε η παραμικρή αμφιβολία για τη δυάδα του πάτου, με τη μόνιμη Syesha να επιβιώνει για άλλη μία φορά κάνοντας το μακρύτερο ongoing joke στην ιστορία του show μετά τον Taylor Hicks.

Η Carly προβλεπόμενα στάθηκε στη δυάδα και, αν και περίμενα να τη γλιτώσει αυτή τη φορά, η έξοδός της δεν είναι και καμιά φοβερή έκπληξη. Ποτέ δεν έκανε κλικ με το κοινό και τα καλά λόγια που πήρε αυτή τη βδομάδα λειτούργησαν καταδικαστικά. Οι λίγοι fans της θεώρησαν πως θα ήταν ασφαλής, έριξαν τον οβολό τους αλλού, et voila.

Λογικά στον Neil Diamond την επόμενη φορά θα αποχωρήσει επιτέλους και η απέθαντη για να μείνουμε με το αναμενόμενο final four των δύο Davids και των δύο Coffeehouse Idols. Αν και το show έχει ήδη βγάλει τον τελικό του, και δε χάνει ευκαιρία να μας το τρίβει στα μούτρα, οπότε απορώ ποιο είναι το νόημα των επόμενων τριών εβδομάδων.

Και πριν κλείσουμε, ένα μικρό σχολιάκι για τη Leona. Η κοπέλα έχει φοβερή φωνή, καμία αντίρρηση, εξάλλου την υποστήριζα και κατά τη διάρκεια του 'X-Factor' (έστω κι αν είχα ψηφίσει για άλλη), αλλά ο Cowell την έχει βάλει σε ένα μουσικό μονοπάτι που ναι μεν θα της φέρει δόξα, αλλά έχει τόσο έντονες Mariah/Christina επιρροές με διαρκείς επιδείξεις melisma και vocal runs που θέλω να στρίψω το λαρύγγι αυτηνής και όλων όσων την επηρέασαν. Απλά έχω μηδενική ανοχή γι'αυτού του τύπου τη μουσική (τ'ακούς εσύ; LOL) και κρίμα που η Leona κατευθύνεται καρφί για εκεί. Επιπλέον η σκηνική της παρουσία είναι θλιβερή, και γενικότερα μοιάζει ακόμα να διακατέχεται από το σύνδρομο του reality contestant, δηλαδή δίνει ακόμα την εντύπωση πως τραγουδάει για να εντυπωσιάσει τους κριτές. (Όχι οτι ξεπερνιέται εύκολα αυτό το τελευταίο, ελάχιστοι το καταφέρνουν.)

Αυτά! Bye, Carly. Θα περιμένουμε το άλμπουμ σου με μια κάποια περιέργεια.

3 σχόλια:

  1. malistaaaaaaa...
    paei kai o monadikos logos pou anypomonousa gia idol...
    oi michaels kai smithson htan oi monoi pou hthela na dw ti tha ekanan mexri 'telous'...anamenw tous diskous tous...
    mono h brooke emeine twra , alla kai auth mou fainetai ypervolika provlepsimh pleon...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν κατάλαβα προς τι το καρφί, εφόσον το μουσικό σου top 2 είναι Girls Aloud και Kelly Clarkson λες να έχω παράπονα για οτιδήποτε ακολουθεί ή δεν εγκρίνεις; Εξάλλου ποτέ δεν αρνήθηκα ότι η Leona είναι boring as hell και το CD της είναι καλό αλλά forgettable.

    Όσο για την Carly, περιμένω να βγάλει άλμπουμ και διαισθάνομαι ότι θα μου αρέσει.

    Αν δε φύγει αύριο η Syesha θα είναι ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΟ!

    PS: Έχω DSL. :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραία, οπότε περιμένουμε όλοι μας το δίσκο της Carly. Κάτι βγήκε και από το φετινό Idol. :P

    Η σπόντα ήταν για τη Mariah ντε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή