'Survivor': Chocolatey goodness


Μετά την επεισοδιάρα της προηγούμενης βδομάδας δεν ξέρω πώς δε θα ήταν απογοητευτικό αυτό το κεφάλαιο, αλλά το είχε το ενδιαφέρον του. Spoilers μετά το άλμα.

Η ενορχήστρωση της εξόδου του Ozzy έκανε την καταψήφιση του Jason σχεδόν εύκολη και ως εκ τούτου όχι ιδιαίτερα big deal. Το επεισόδιο επαναλάμβανε ξανά και ξανά το προφανές σχέδιο που δεν είχε καν την επιπρόσθετη δυσκολία που είχε εκείνο για τον Ozzy. Τον Jason δεν τον συμπαθεί κανείς (οπότε ήταν εύκολο να στρατευθεί όλη η φυλή και να χωριστούν οι ψήφοι για τη σιγουριά) και επίσης είναι χαζός σαν το κομμάτι ξύλου που χάραξε ο Ozzy για Immunity Idol και τον ξεγέλασε.

Οπότε βασικά η ώρα πέρασε με τη Natalie να μονολογεί σαν archvillain του 'Y: The Last Man' για την κατατρόπωση των αντρών στα χέρια των γυναικών, τη στιγμή που, ΟΚ, δεν έκανε κάτι πέραν του να φέρει σε πέρας ένα αυτονόητο σχέδιο για να καλύψει τη χοντρή πατατιά που έκανε στέλνοντας τον μοναδικό free agent του παιχνιδιού να βρει το είδωλο.

Από εκεί και πέρα, πρέπει να αναφερθεί το πόσο ανίκανοι παίχτες είναι ο James και η Amanda, καθώς ο μεν πρώτος ξέρει οτι είναι τελειωμένος στο παιχνίδι και η δεύτερη πρέπει να ξέρει οτι ακόμα κι αν οι γυναίκες φτάσουν όλες στην 5άδα, είναι η πρώτη που θα φύγει. Και γνωρίζοντας το πόσο δανεικό χρόνο έχουν στο παιχνίδι, οι δυο τους απλά κάθισαν και κινήθηκαν σύμφωνα με το σχέδιο της Natalie αντί να κάνουν κάποια game-changing κίνηση.

Ενδεχόμενα; Αφού οι ψήφοι θα χωρίζονταν στα δύο, θα μπορούσαν άνετα να έχουν πληροφορήσει τον Jason για την κίνηση της Team Parvati και παίρνοντας με το μέρος τους και τον Erik να την έχουν στείλει σπίτι της. Αλλά κάθισαν εκεί περιμένοντας απλά να συμβεί το αναπόφευκτο, και προσωπικά χαίρομαι γιατί μπορεί να πήραμε ένα μέτριο επεισόδιο αλλά δεν έφυγε από το παιχνίδι η απρόσμενη νέα power player, so yay. Μόνη τους ελπίδα τώρα, να γίνει κάποια κίνηση στο εσωτερικό της συμμαχίας και αυτοί να σωθούν συμπτωματικά.

Πριν κλείσω, πρέπει απλά να ανφερθώ στη φωτογραφία που έχω βάλει. Erik; What the fuck! Απλά άβολο!

So, there you go. Την επόμενη βδομάδα έρχονται συγγενείς και γνωστοί και καμία φοβερή κίνηση δε μοιάζει να ψήνεται. Αλλά πάλι, ούτε η έξοδος του Ozzy είχε τηλεγραφηθεί από τα previews, οπότε μπορεί τελικά τα πιθηκάκια που ετοιμάζουν αυτα τα clips να έχουν επιτέλους μάθει να συγκρατούν τους εαυτούς τους.

5 σχόλια:

  1. o Eric ine to apoluto Survivor fanboy! plirwse na glupsei ta daxtyla mias survivor player, simple as that... sumpathoume omos... aporo pantos pos den ekane oute mia kinisi gia nea summaxia torapou efuge o ozzie!

    jason... oso kai na ton luphthika ligo, ine apisteyta ilithios paiktis k den exei kammia thesi mesa sto paixnidi

    Nat: apapapa... poly cackling. opos eipes k esy, ekane tin foberi patatia k trexan oloi gia damage control.

    amanda: boring! ayti den itan i kopela pou thaumazame gia to scheming tis last season? ti apegine? mono uposxeseis

    james: ti allo perimenes apo ton hick?

    cirie + parv: wicked! alla exoun ginei terastios stoxos ayti ti stigmi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. quick voting! top 4 problepseis?

    gia kapoio logo Alexis k Nat ine sigoura stous top 5, kai o Erik pisteyw. giati molis diwksoun k ton james tha arxisoun na niwthoun safe k na trwgontai metaksu tous (afou ton eric thewroun oti ton diwxnoun opote theloun)

    nat
    alexis
    parv
    eric

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μαγκιά της Cirie είναι ακριβώς οτι ΔΕΝ είναι τεράστιος στόχος! Έχει καταφέρει να φεύγει κάθε βδομάδα όποιος θέλει αλλά να αφήνει πάντα άλλες να φαίνονται ως ενορχηστρωτές.

    Προβλέψεις τώρα; H Cirie θα κερδίσει τα λεφτά άρα μάλλον θα είναι και στην τετράδα. :P

    Οι υπόλοιποι 3 θα είναι η αθόρυβη Alexis, ίσως ο Erik γιατί δε γίνεται να μη σπάσει έστω ΜΙΑ φορά η γυναικεία συμμαχία, και η Parvati αν είναι αρκετά ξύπνια να πετάξει την Amanda πριν καταφέρει αυτή να κολλήσει ΚΑΙ ΠΑΛΙ στο γκρουπ των ισχυρών και αθόρυβα βρει το δρόμο της προς την κορυφή όπου και πάλι φυσικά θα περάσει απαρατήρητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Jason = apolyti vlakeia.. finally got what he deserved. Symfwna me ta previews kati ginetai me James sto epomeno epeisodio, opws k me to hidden immunity idol.. Idwmen!
    Pistevw pantws pws Nat/Alexis de tha einai sto F3 kai eimai periergos gia to pws tha spasei h all-girl alliance stin periptwsi pou kerdisoun asylia James/Erio..

    Winner prediction: Parvati/Cirie..

    H Amanda elpizw na einai h monh paiktria stin istoria pou ftanei F3 gia 2h synexomeni fora kai vgainei 3h... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H Amanda elpizw na einai h monh paiktria stin istoria pou ftanei F3 gia 2h synexomeni fora kai vgainei 3h... :P

    Όντως! Και το παίξιμό της είναι σχεδιασμένο ΕΝΤΕΛΩΣ για αυτό το αποτέλεσμα. Δεν την είδες πώς τώρα πήγε και κόλλησε κατευθείαν στις άλλες; Τσκ τσκ τσκ. Να φύγει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή