Idol 2008: Top-7 Results


Spoilers μετά το άλμα για τα χθεσινά αποτελέσματα.

Huh. Πάνω που είχα αρχίσει να συνηθίζω την παρουσία της σαν κάτι σπυριά που δε λένε να φύγουνε και εκεί που έχεις σταματήσει να νοιάζεσαι ξυπνάς ένα πρωί και βλέπεις οτι έχουν μαραθεί, η Kristy Lee Cook έκανε αυτό που έπρεπε να έχει συμβεί εδώ και πολύ πολύ πολύ πολύ καιρό, δηλαδή να τα μαζέψει και να γυρίσει στα άλογά της. Kristy αντίο, και θα έχουμε για πάντα το 'Eight Days a Week'.

Η πλάκα είναι πως για μια στιγμή εκεί ήμουν σίγουρος οτι θα είχαμε χαιρετήσει τη Brooke, της οποίας την παρουσία στον πάτο περίμενα απολύτως. Στο μεταξύ η συνεχιζόμενη παρουσία της Syesha αρχίζει και γίνεται κάτι σαν το ongoing αστείο του show, κάθε βδομάδα απλά ξέρεις οτι θα είναι στο bottom-3, κάθε βδομάδα ξέρεις οτι θα τη γλιτώσει. Είμαι περίεργος να δω πόσο ακόμα θα τραβήξει το αστειάκι.

Για τη διαδικασία ένα σχόλιο επίσης. Τώρα που η παραγωγή αναγκάζεται να τραβήξει μια απλή ανακοίνωση σε 40 λεπτά προγράμματος, έχει χαθεί αναγκαστικά το μοναδικό διασκεδαστικό στοιχείο αυτών των results shows, δηλαδή η φόρμα που θα έβρισκαν κάθε βδομάδα για να σουτάρουν τον αποχωρήσαντα διαγωνιζόμενο. Όμως η θρυλική παράδοση της 7άδας δε σπάει ούτε καν φέτος, με τον Ryan να χωρίζει τους 7 σε 2 γκρουπ και να ζητάει από τον τελευταίο να επιλέξει αυτούς που είναι ασφαλείς.

Επειδή όποιος έχει ξαναδεί Idol ξέρει πώς θα παίξει αυτό, φέτος είχαμε την έξτρα τσαχπινιά/κλεψιά με την ανταλλαγή της τελευταίας στιγμής. Όχι τίποτα άλλο, είχα ανησυχήσει πως θα ήταν ο Jason στο bottom-3 έτσι όπως ήταν η διάταξη. Και ο μικρός David συνέχισε την παράδοση που ξεκίνησε ο Bo Bice, αρνούμενος να διαλέξει γκρουπ, με τη διαφορά οτι εκείνος το έκανε με ύφος που φώναζε "Seacrest θα σε σαπίσω" ενώ εδώ ήταν όλα ένα ψιλο-άβολο πράγμα.

Oh well. Πάμε τώρα για δεύτερο σερί μουσικό εφιάλτη. Μετά τη Mariah Carey, o Andrew Lloyd Webber. H Syesha θα ρίξει σπίτια με τις τσιρίδες της. Ω. Ρε. Μάνα μου.

4 σχόλια:

  1. na ipotheso oti glitose to panellinio tin simmetoxi mou sto x factor etsi????
    eixa kai etoimo tragoudi.....
    anna goula ta pino ola!
    i to eimai arrosti!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. egw stin ematha tin anna goula... adai! :)

    pos ginontousan palia oi apoxwriseis? den exw ksanadei, gia ksiga to oneiro

    (olo apaitiseis ime simera!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kristy Lee COCK is out and I'm thankful!!

    Σε μισώ, θα είναι David VS David και δε μου αρέσει κανένας ιδιαίτερα.

    Danny, where are you? lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Danny where are you, indeed! Λείπει, λείπει...

    Και το είπαμε: η David-off είναι αναπόφευκτη! Ίιιιιισως να τους κάνει κανά spoiler o Jason Castro (το οποίο δε θα με χαλάσει καθόλου) αλλά θα πρέπει να κάνει κάτι φοβερό εκεί που δεν το περιμένει κανείς.

    Μανώλη, στις προηγούμενες σεζόν κάθε βδομάδα είχε και ένα διαφορετικό "τρικ" στις αποχωρήσεις. Τους χώριζε σε γκρουπάκια, τους χώριζε σε δυάδες, τους ανακάτευε, έκανε διάφορες τσαχπινιές που έκανε το όλο affair σχεδόν ενδιαφέρον! Φέτος απλά τους ψωνάζει έναν-έναν και τους λέει αν είναι στο bottom-3 ή όχι, ώστε να απλωθεί περισσότερο η διαδικασία, χρονικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή