TV Bits

Μερικά νέα.

-> Πιστό στην παράδοση του δίωρου φινάλε (το οποίο με κάνει χαρούμενο γιατί είναι ένα πράγμα να φέρνεις κόσμο στα γραφεία του US TV για μια προβολή 42 λεπτών κι άλλο να τους φέρνεις με πίτσες και κοκακόλες για μια χορταστική προβολή μιάμισης ώρας), το ABC επισημοποίησε το κλείσιμο των σεζόν για 'Grey's Anatomy' στις 22 και 'Lost' στις 29 Μαίου. (The Futon Critic)

-> Ένα μέλος του 'CSI' που δεν είναι ο William Petersen (ή η Jorja Fox) φεύγει κι αυτός μέχρι το τέλος της σεζόν. (Εntertainment Weekly)

-> H Kristen Bell μπορεί και να συμμετάσχει σε μια από τις 3 σειρές που ετοιμάζει ο Rob Thomas για τη νέα σεζόν! (E! Online)

-> Από την ώρα που κυκλοφόρησε η παραπάνω φήμη έχουν συμβεί τα εξής. Η Kristen Bell νομίζει οτι έχει καλύτερα πράγματα να κάνει. O Rob Thomas δεν ετοιμάζει πια 3 σειρές για τη νέα σεζόν. H Tiffany Thiessen έρχεται σε DVD.

-> To CBS ανακοίνωσε το καλοκαιρινό του πρόγραμμα. Το US TV δε σκοπεύει να καλύψει το 'Greatest American Dog'. (NOT A JOKE TITLE.) (The Futon Critic)

-> To αγγλικό ITV έχει τις προτεραιότητές του ξεκαθαρισμένες. (BBC)

Aυτά.

16 σχόλια:

  1. afto me pizzes kai coca coles zoulepsa!!!!!

    erxetai kai eurovision.....na se po krevvatia exeis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι αλλά έχω Wii άρα ποιος χρειάζεται κρεβάτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. exeis Wii? k den me exeis kalesei spiti sou akoma? eglimatia!!!

    ITV: kai meta anarwtiountai giati o kosmos katebazei ta sirial apo torrents k den perimeneina ta dei stin uktv! eleos

    BEVERLY: mono 5i sason ekane tin emfanisi tis i Valerie? nomiza oti itan apo arketa pio prin. In any case: best 90210 character ever!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόλις πήρα! Next time!

    Και λατρεύουμε Valerie, αν και ως πιτσιρίκι είχα λυπηθεί πάρα πολύ που έφυγε από τη σειρά η Brenda. Dylan+Brenda=LFE και τα σχετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. sixainomouna panta ton dylan, den kserw giati. trelo misos. kai ton steve. kai ton david.

    nai, ok basika mono ton Brandon ithela na meinei kai na parei oles tis gomenes dikes tou :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί δεν λές με το ονομά τους;

    Rob Thomas εκτός Beverly Hills Spinoff και Gary Dourdan εκτός CSI και Diane Neal εκτός Law And Order (αν και αυτό μάλλον αδιάφορο).

    Οσο για Desperate Housewives πάμε για time jummpppppp!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kai tha metaferthoun akrivos apejo apo tin epavli tou dr fankenstein kai tha theloun oles ton rocky!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. kati asxeto. review gia to proigumeno episodio tou How i met your mother den tha exoume...? :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Katse na synh8isei sthn idea oti htan toso a8lio.... ;) (De mu arese ka8olu, fainetai? :P)

    Auto to katakahmeno to CSI giati den to kovun na teleiwnume? Afu etsi ki alliws enas-enas thn kanun oi prwtagwnistes.

    O Rob Thomas, btw, kala 8a kanei na vrei ena tropo na synexisei th Veronica Mars, eite me comics eite me novels (much prefered). Ante, giati ta 8ymh8hka twra kai syghysthka.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σχετικά με το 'Desperate Housewives': επιλέγω να μη σχολιάζω φήμες για τις μελλοντικές εξελίξεις των σειρών. Αν βγει ο Marc Cherry και πει το οτιδήποτε, άρα ως δημιουργός θεωρεί πως το κοινό πρέπει να ξέρει την όποια πληροφορία, εκεί αλλάζει το θέμα.

    (Τhat said, ενδιαφέρουσα φήμη.)

    Για 'How I Met Your Mother': θα κοιτάξω μήπως ποστάρω κάτι σύντομο απόψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Noel, μαζί σου. Για ΗΙΜΥΜ και για Veronica σε βιβλία. Γαμάτο θα ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μεγειά το wii.

    Και, για το σχόλιο για το ITV, ένα βαθύτατο curtsy στην αρχοντιά σου.

    Όσο για novels, τι να πω... Δε νομίζω να είναι το ίδιο. Με μοναδική εξαίρεση το Season 8, βρίσκω τα υπόλοιπα Buffy U πράγματα απλά sad, προσωπικά. Δεν ξέρω αν θα μπορέσει οτιδήποτε βγει να είναι το ίδιο.

    Γιατί δεν αφήνουμε κάποια πράγματα να πεθάνουν με την ησυχία τους, ώστε οι άνθρωποι που αξίζουν να μας δώσουν κάτι καινούριο να αγαπήσουμε, αν το έχουν ακόμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μα το θέμα είναι ότι η Veronica Mars δεν πέθανε ήσυχα... Δολοφονήθηκε αγρίως! Σπαρτάρησε για επεισόδια και επεισόδια και αντεπιτέθηκε στο τέλος, αλλά και πάλι την κατατρόπωσαν... ΠΡΕΠΕΙ να κλείσει η ιστορία. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγώ ημι-συμφωνώ και με τους δύο. Από τη μία θεωρώ οτι η σειρά είχε καλή κατάληξη, και δε θεωρώ οτι πρέπει καλά και ντε να συνεχιστεί κάποια ιστορία. Είμαι αναπάντεχα ικανοποιημένος από το κλείσιμο, του οποίου τα ερωτήματα που μένουν ανοιχτά είναι στην πραγματικότητα "ψευδοερωτήματα". Όχι, δε θα μπει φυλακή ο Keith, και φυσικά όχι, δε θα κερδίσει τις εκλογές. Τι άλλο χρειάζεται να ξέρουμε;

    Από την άλλη όμως, η σειρά πράγματι δολοφονήθηκε, και αυτό δεν αφορά απαραίτητα το φινάλε της. Για ενάμιση χρόνο or so, ο Thomas έκανε συνεχώς τη μία δημιουργική έκπτωση μετά την άλλη προκειμένου να μείνει ζωντανή η σειρά, φτάνοντας σε ένα σημείο που η 'Veronica Mars' είχε γίνει απλώς μια νεανική βερισόν του 'Desperate Housewives'. Δηλαδή οι ερωτικές περιπέτειες ενός ματσου ομορφων ανθρώπων με μια αόριστη υποψία μυστηρίου. Ugh. Δεν ξεκίνησε να κάνει αυτό το πράγμα ο Thomas, και υποψιάζομαι οτι είχε πολλές ακόμα αυθεντικά νουάρ ιστορίες να πει. Ας τις πει λοιπόν σε μορφή βιβλίων, όπου δε θα έχει κανέναν πάνω από το κεφάλι του να του λέει οτι πρέπει να προσθέσει 3 γκόμενες στο καστ. Δεν είναι απαραίτητο πως θα συνεχίζουν τη σειρά από εκεί που έμεινε, α λα 'Buffy', δεν απαγορεύεται κιόλας. Αλλά το σίγουρο είναι πως υπάρχουν ακόμα ιστορίες να ειπωθούν, αλλιώς ο ίδιος ο Thomas δε θα συζητούσε με τη DC Comics.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. basika iparxei biblio,alla to veronica mars prepei na sinexistei oxi sto cw me to klasiko cast fisika me kristen bell kai thomas mprosta

    ΑπάντησηΔιαγραφή