TV Bits

Mερικά νέα των τελευταίων ημερών.

-> Το 'Terminator: The Sarah Connor Chronicles' θα επιστρέψει για 2η σεζόν 13 επεισοδίων με τον David Silver του '90210' στο regular cast. Επίσης είναι η τελευταία φορά που θα αναφερθώ σε αυτό το show με το πλήρες όνομά του. (Hollywood Reporter)

-> Μιλώντας για εξολοθρευτές, η πρωταγωνίστρια της νέα κινηματογραφικής ενσάρκωσης του franchise θα είναι η Moon Bloodgood, που έτσι σκοράρει τον τρίτο της πρωταγωνιστικό ρόλο σε ιστορία όπου τύποι πηγαινοέρχονται στο μέλλον για να της σώσουν τη ζωή. ('Day Break', 'Journeyman'.) Κουκλάρα, δε λέω, αλλά είμαι σίγουρος οτι και στο δικό σας timeline κάτι καλό θα βρείτε βρε παιδιά. (Hollywood Reporter)

-> Oι 'Tudors' θα συνεχίσουν να υπεραπλουστεύουν την ιστορία για 3η χρονιά. (The Futon Critic)

-> Είναι επίσημο! Ο Ryan Seacrest θα είναι υποψήφιος για Έμμυ! (The Futon Critic)

-> Η Lauren Graham τα έσπασε με το NBC γιατί τις έστελναν χαζά σενάρια, άρα καμία ελπίδα για να πρωταγωνιστήσει στο 'Office' spin-off. Για εκεί προορίζεται η Amanda Peet. (Ausiello)

-> O Isaiah Washington το παλεύει ακόμα. (Hollywood Reporter)

Aυτά.

5 σχόλια:

  1. Eftase to telos tou kosmou!H deutera parousia!Den eksigitai allios.Yparxei pithanotita o ryan seacrest na parei emmy!!!Kia mono gia auti tin pithanotita autoi pou apofasizoun gia ta emmy that eprepe na apoklisoun tin katigoria reality!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τουλάχιστον έτσι δεν πρόκειται να τα παρουσιάσει ποτέ ξανά! (LOL)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. dhladh, paizei na mhn doume pouthena thn lauren Graham kai tou xronou????
    pantws, to fovomoun oti tha ths steilnoun mono xaza senaria (oses seires mporw na skeftw pou sththhkan gyrw apo enan hthopoio, apetyxan )opote poly kala ekane kai ta espase me to NBC... Krima pantws tetoio Talento na meinei ap'eksw kai deuterh xronia...ektos an kanei tainies...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φοβάμαι πως πράγματι δε θα τη δούμε πουθενά του χρόνου. Δεν το πιστεύω πάντως οτι το NBC προτιμά να κυνηγήσει την Amanda Peet για το 'Office' spin-off αντί να το δώσει στη Graham...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάνω που τη συζητάγαμε, ο Ausiello μας λέει οτι αρνήθηκε τον συμπρωταγωνιστικό ρόλο στο 'Cupid' του Rob Thomas.

    Γαμώτο, θα ήταν απίστευτο ταίριασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή