'HIMYM': Fool me once...


Πολύ σύντομα spoilers για το χθεσινό 'How I Met Your Mother' και την επιστροφή της Britney Spears στο show, μετά το άλμα.

Αυτό μπορεί, και χωρίς καμία διάθεση υπερβολής, να είναι το χειρότερο επεισόδιο στα 3 χρόνια της σειράς. Όχι μόνο δε βρήκα κανένα απολύτως σημείο ιδιαίτερα αστείο, αλλά δεν υπήρχε ούτε η redeeming quality κάποιων περασμένων μη-αστείων installments, δηλαδή η προσεκτική δουλειά με τους χαρακτήρες. Εδώ όλοι φερόντουσαν σαν κακογραμμένα ciphers κάποιου κακού sitcom της δεκαετίας του '90, ο Ted με τις γελοίες του μπότες, ο Marshall και η Lilly να μαλώνουν για σεναριακά φτηνή και contextually τετριμμένη αφορμή, και ο Barney να βρίσκεται παγιδευμένος σε έναν κακογραμμένο εφιάλτη με πρωταγωνιστή την πιο ατάλαντη κωμική ηθοποιό του κόσμου.

Είναι αλλιώς να πρέπει να κάνεις δυο σαχλές μουτσουνίτσες πίσω από ένα γραφείο, κι αλλιώς να είσαι κανονικότατος β' ρόλος δίπλα σε έναν από τους 2 πιο αστείους ανθρώπους στην τηλεόραση. Η Britney Spears, Part One ήταν ένα καλό stunt που δούλεψε υπέρ όλων χάρη στο πόσο προσεγμένο ήταν, αλλά εδώ το πράγμα ξέφυγε από τα όριά του. Το subplot του Barney ήταν παντελώς βεβιασμένο και αν αυτό είναι δυνατόν, ακόμα λιγότερο αστείο από το "a" story.

Κρατάμε τον Larry Wilmore του 'Daily Show' και το G-CWOK concept ως τα μοναδικά αστεία πράγματα αυτού του 20λεπτου και προχωράμε παρακάτω τρέχοντας όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Η σειρά ανανεώθηκε, μπορούμε τώρα να ελπίζουμε να μην δούμε stunt casting ποτέ ξανά;

17 σχόλια:

  1. Μου άρεσε, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο!

    Το story με τον Barney και την Britney παντελώς αδιάφορο, και ψιλο-κατέστρεψε το ενδιαφέρον hanging plot με τη μυστηριώδη γκόμενα που κατέστρεφε τα καμάκια του Barney! Είχα αγωνία να μάθω κάποτε ποιά ήταν αυτή, και ενώ γέλασα αρχικά βλέποντας οτι ήταν η Abby, μετά το όλο πράγμα ξεφούσκωσε.

    Απο την άλλη το story των Lilly-Marshall είχε πλάκα και επιτέλους έδωσε μια χρησιμότητα στο άλλο "επάγγελμα" της Lilly, οπότε I don't mind!

    όσο για τις γκει μπότες του Ted, άξιζαν έστω και για τις γκει παραλλαγές των γουέστερν! The Good, Tha Bad, and the Fabulous!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. apla kalo.kamia sxesi me to proto episodio tis britney

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. simfono oti einai to xeirotero tis seiras. einai les kai den to exo dei kan.
    kako kako kako... alla afou ananeothike, xalali! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. i Britney itan apisteyta in-character kai to mono salvageable kommati tou episodiou

    ma ti adiafora plots!!

    diladi... red boots? really? to paintings subplot, poly flat. ayto tou barney apla den ebgaze noima, kai oti comedic potntial eixe to katastrepsane me ton tropo pou to dwsane. o barney les k eixe parei repo, mono me tin britney gelaga poy to eixe apisteyta to rolo. exei ginei ontos toso paxouli k asximi? gawd...

    i robin oute kan itan stoepisodio e? afou xwrise me ton ted pragmatika den exoun ti na tin kanoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "No Country for Straight Men."

    κατά τα άλλα, meh...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "i robin oute kan itan stoepisodio e? afou xwrise me ton ted pragmatika den exoun ti na tin kanoun"

    Μπα, ίσα ίσα διασκέδασα πολύ με το κομματάκι της Robin εδω, και τον τρόπο που εποφθαλμιούσε τα καημένα τα ρούχα της Lilly...:P

    P.S.ο λαο; απαιτεί Gossip Girl κριτική! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ νομίζω οτι έχουν τι να την κάνουν γενικά τη Robin, γιατί έτσι κι αλλιώς τη βαριόμουν όταν ήταν με τον Ted κι οι μόνες της σκηνές που μου άρεσαν ήταν αυτές που μοιραζόταν με τον Barney. Αλλά εδώ ο Barney βρισκόταν παγιδευμένος σε κάποιο άλλο CBS sitcom, οπότε... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. I'm sorry to say πως ήταν τόσο κακό, ώστε ήταν σαν να μην το είδα..προτιμώ να πάω κατευθείαν στο επόμενο επεισόδιο!

    Η Britney ήταν για λύπηση (δεδομένου ότι και το μαλλί είναι καούκα δηλαδής) και τα sub-plots τόσο ξεκάρφωτα και αδιάφορα...

    μάλλον υπερεκτίμησαν την επιτυχία της πρώτης της εμφάνισης.

    Fool me once, shame on you
    Fool me twice, shame on me!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα νουμερα βεβαια παλι ήταν καλα και τωρα που χαρηκανε σκεφτονται να την επαναφερουνε κιολας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. egw tha goustara trela na ginotan regular recurring character!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. o laos thelei britney!!!

    en telei, kalutera na paizei para na tragoudaei ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. WHAT;!

    Dude, έχει τραγουδήσει ένα από τα 10 (*) καλύτερα ποπ τραγούδια όλων των εποχών, και το οτι τώρα δεν είναι όλοι σίγουροι ποιο από τα 2 (**) εννοώ (***) είναι μια ακόμα ένδειξη του πόσο γαμάτη έχει υπάρξει!


    (*) number subject to change. :P
    (**) φυσικά παίζεται μεταξύ του 'Toxic' και του 'Oops!... κτλ'.
    (***) εννοώ το 'Toxic'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. tha kanw pisw mono k mono epeidi epikalestikes to Toxic pou ine k diko mou agapimeno

    alla, c'mon... skepsou k tin ugeia tis. San sitcom actress tha epizisei perissotero. to popstariliki den tis bgike se kalo

    p.s. to OOPS? are you kidding me? hate-it

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ας συμφωνήσουμε στο 'Toxic', και ας συμφωνήσουμε και στο οτι το ποπσταριλίκι δεν κάνει καλό στην υγεία της. Ας αφήσει λοιπόν την ποπ μουσική στις Girls Aloud, ας αφήσει την κωμωδία στον Neil Patrick Harris, και ας πάει να μεγαλώσει τα παιδιά της σε μια ήσυχη γωνίτσα, μην μεγαλώσουν και γίνουν σαν αυτή. (LOL)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πρέπει να αρχίσω να το βλέπω αυτό! Ομόρφυνε η Britney ή απλά την κολακεύει η φωτογραφία;;

    Αφήστε παιδιά, εν τω μεταξύ η Britney έβγαλε και ένα άλμπουμ που το λένε "Blackout" και τουλάχιστον τα μισά κομμάτια του κάνουν το Toxic να μοιάζει με b-side.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σιγά. Μάνα μου. :P

    Δηλαδή ΟΚ, άκακο ήταν το 'Blackout', δεν αποτέλεσε και κανά έγκλημα ενάντια στη μουσική ξερωγώ ('Me Against the Music', pun intended!) αλλά εντάξει τώρα!

    Να το δεις πάντως το 'How I Met Your Mother', είναι το καλύτερο παραδοσιακό sitcom εδώ και τουλάχιστον μια δεκαετία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή