Idol 2008: Top-3

UPDATE: Kαι πάλι βαριέμαι να ποστάρω ξεχωριστά, results σχόλιο στα σχόλια.
------------------------------------------------------------------------------------

Σύντομα spoilers μετά το άλμα για την so-so βραδιά του ημιτελικού του 'American Idol'.


David Archuleta, 'And So It Goes' (Paula's Choice): Καλή φωνή, καθαρή, αλλά θυμάμαι όταν είχε κάνει κάτι παρόμοιο ο Bo Bice, απλώς μια φωνή και τίποτα άλλο, είχα ανατριχιάσει. Ερμηνευτικά ο Archie είναι flat, δε μου μεταδίδει απολύτως τίποτα. 'With You' (Contestant's Choice): Χριστούλη μου. Τραγουδάει Chris Brown και κάνει κάτι θλιβερές προσπάθειες επί σκηνής να προσεγγίσει την κίνηση του Brown. Ξεκαρδιστικό. 'Longer' (Producers' Choice): Δουλειές, τρέχουν, fast-forward.

Syesha Mercado, 'If I Ain't Got You' (Randy's Choice): Ύπνοι, έλα, έχουμε και δουλειές. Τόσο Randy Jackson. 'Fever' (Contestant's Choice): Τώρα αυτό υποτίθεται πως είναι sexy αλλά εγώ βλέπω απλά μια ψεύτικη, over-the-top τύπισσα να υποκρίνεται πως είναι sexy. 'Hit Me Up' (Producers' Choice): Με διαφορά το καλύτερό της απόψε, επιτέλους την ακούω και δεν δακρύζω από τη βαρεμάρα. Δεν είναι defining για αυτήν, όπως λέει κι ο Simon, αλλά τα defining για τη Syesha σημαίνουν "Blergh" για μένα, οπότε δεν διαμαρτύρομαι.

David Cook, 'The First Time Ever I Saw Your Face' (Simon's Choice): Amazing. Χαίρομαι που ο Simon του διάλεξε ένα τραγούδι που τον υποχρέωσε να αφήσει τα γρυλίσματα στην άκρη και να βγάλει τον ευαίσθητο εαυτό του. 'Dare You to Move' (Contestant's Choice): Ενώ εδώ που τον έλεγχο του τραγουδιού του έχει μόνο ο ίδιος, ακούμε πρακτικά Nickelback. Yuk. Για να μην πιάσω τις φαλτσαδούρες εκεί στη μέση. 'I Don't Wanna Miss A Thing' (Producers' Choice): Χριστέ μου, τι μαλακίες διαλέγουν οι παραγωγοί. Εντάξει, κάνει ό,τι μπορεί με το κομμάτι, και του δίνει κάποια ενδιαφέροντα twists, αλλά-- um, τι καπνίζει ο Randy; Είπε οτι ήταν προβλέψιμο; Το μισό τραγούδι ήταν αλλαγμένο, για να μην πιάσω το πώς κατάφερε ο David να χωρέσει όλη την κορύφωση και το pay-off μέσα σε 90''. Ugh, τι ασχολούμαι.


Tώρα, έχει κανείς την παραμικρή αμφιβολία για το ποιος θα είναι ο τελικός; Syesha, ωραίο το ανεκδοτάκι σου όσο κράτησε, αλλά αυτή η όλη βραδιά βασικά δεν είχε νόημα ύπαρξης.

12 σχόλια:

  1. Εγώ έχω να πω πως δεν έχεις δει ακόμα το House's Head (ή, τουλάχιστον, δεν το έχεις σχολιάσει ακόμα), και πως ό,τι και να κάνεις, θα είσαι off-topic μέχρι να ασχοληθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. watching it now

    apla ena early sxolio

    pos sou fanike i antistoixisi judges-contestants?

    Paula-Archie: the annoying screechy-voice baby face

    Randy-Syesha: the predictable loud black one

    Simon-Cook: the only one worth watching

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. pigainete sta 38misi lepta kai deite ligo to iTunes commerical pou kanei o parousiastis, kai parakoloutheiste to blameno xazoxaroumeno sta aristera tou. COMEDY GOLD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τζωτζιου έχεις τοσο δικιο!Το house ΤΑ ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!!POST Γρηγορα please!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μανώλη, η αντιστοίχισή σου είναι ΙΔΙΟΦΥΗΣ.

    Επίσης, το idiot-spotting σου στο 38:30 του επεισοδίου, ξεκαρδιστικό. Με άκουσε ο αδερφός μου να έχω πεθάνει στα γέλια και ήρθε να δει τι γινόταν, και άρχισε να γελάει κι αυτός μαζί.

    Μέχρι που βγήκε μετά ο David Cook, και η αντίδρασή του ήταν, "...o Χρήστος Δάντης;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kala to Cook-Dantis den to exoume anaferei toses ebdomades epeidi apla ine TOSO OBVIOUS, it goes without saying...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. (Guys, το 'House' δεν το προλαβαίνω με καμία παναγία. Και αντί να κάνω ένα ξεκούδουνο ποστ Κυριακάτικα, προτιμώ να το αφήσω τελειώς και να πάει όλο μαζί το season finale την άλλη βδομαδα.... αν και όποτε προλάβω. Αυτή και η επόμενη είναι οι πιο κολασμένες βδομάδες κάθε χρόνου.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. dude... ine OLO'I'DIOI!!!

    kai eidika panw sti skini exoun akribws to idio styl kai tin idia matia, ayto to 'tilt/nod/wink/howyoudoin' procedure

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι ναι ναι, I have totally seen the light!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. SPOILERS ΓΙΑ ΤΟ RESULTS SHOW:

    ---------------------------

    Όχι οτι υπήρχε καμιά αμφιβολία, αλλά κτλ κτλ.

    Το καλύτερο κομμάτι του show ήταν το ύφος απόλυτης έκπληξης του Simon καθώς παρακολουθούσε τη Fantasia να κάνει ό,τι ήταν αυτό που έκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χριστέ μου, κι έλεγες ότι η προηγούμενη σεζόν ήταν βαρετή!!

    Προτιμώ με χίλια Blake ή ακόμα και Jordin αντί γι' αυτούς τους yawn-makers. Pfffff.

    ΑπάντησηΔιαγραφή