Upfronts: CBS

Το NBC το έριξε στα shows με πιασάρικο one-line pitch, το ABC μένει βαρετά πιστό στις σαπουνόπερές του, το CW μένει fabulously πιστό στα κορίτσια 18-34 (και σε εμάς, apparently), και το CBS ήρθε τώρα να παραμείνει πιστό στην CBS-οσύνη του, συμπληρώνοντας το παζλ των πιο βαρετών upfronts όσο παρακολουθώ την βιομηχανία.

(Όλα αυτά ενώ περιμένουμε με κομμένη την ανάσα την παρουσίαση του προγράμματος του FOX, που έτσι για αλλαγή θα είναι το μοναδικό δίκτυο με κάτι ενδιαφέρον να παρουσιάσει σε αυτά τα upfronts. Θέλετε teaser; To 'Dollhouse' τσίμπησε παραγγελία 13 -αντί των αρχικών 7- επεισοδίων τη στιγμή που ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του πιλότου... προχθές.)

Αλλά ναι, μιλάγαμε για το CBS. Το οποίο πέρσι δοκίμαζε ένα εκατομμύριο διαφορετικά πράγματα στην προσπάθειά του να μεταφράσει την κυριαρχία του στην τηλεθέαση και σε κυριαρχία του στο buzz, αλλά απέτυχε εντυπωσιακά γιατί... πώς να το θέσω... τα shows του ήταν τρισάθλια. Έτσι οι διάφοροι πειραματισμοί τύπου 'Viva Laughlin', 'Moonlight', 'Cane' κτλ αφήνονται για δίκτυα που ξέρουν καλύτερα από αυτά, σαν το FOX (...δηλαδή ακριβώς το FOX), και το παλιό, καλό, γεροντίστικο CBS στρέφει ξανά την προσοχή του εκεί από όπου δεν έπρεπε ποτέ να έχει αποσπαστεί, δηλαδή στους παλιούς, καλούς, γέροντες θεατές του. Κοινώς, ελάχιστα πράγματα που να μας ενδιαφέρουν, αλλά για λόγους πληρότητας, το πρόγραμμα μετά το άλμα.

Δευτέρα: The Big Bang Theory, How I Met Your Mother, Two & A Half Men, Worst Week, CSI: Miami.
Δηλαδή το καλύτερο παραδοσιακό sitcom της τηλεόρασης, πλαισιωμένο από 4 κωμωδίες διαφόρων βαθμίδων αστειοσύνης, όχι πάντα επιθυμητής. ("You know what they say, Frank... Speed kills.")

Tρίτη: NCIS, The Mentalist, Without a Trace.
Κτλ.

Tετάρτη: The New Adventures of Old Christine, Project Gary, Criminal Minds, CSI: NY.
Κτλ.

Πέμπτη: Survivor, CSI, 11th Hour.
To combo που δεν χάνει, ό,τι κι αν πετάξουν απέναντί του.

Παρασκευή: Ghost Whisperer, The Ex-List, Numb3rs.
Το κενό που αφήνει το κομμένο 'Moonlight' έρχεται να αναπληρώσει η νέα σειρά της Diane Ruggiero, που την θυμάστε ακόμα ως εκείνη που έγραφε τα πιο αστεία (ή, απλά, τα καλύτερα) επεισόδια 'Veronica Mars'. Πολύ καλύτερα τώρα, δε νομίζετε;

Κυριακή: The Amazing Race, Cold Case, The Unit.
Κτλ.

* 'Moonlight', 'Shark', νεκρά. Το πρώτο αν μη τι άλλο και χάρη στην πλήρη αποτυχία του 'Jericho' να δικαιολογήσει με νούμερα τον κόπο στον οποίο μπήκε το δίκτυο προκειμένου να ικανοποιήσει τους λίγους φανς του.


Αύριο. FOX.

7 σχόλια:

  1. "...το CW μένει fabulously πιστό στα κορίτσια 18-34 (και σε εμάς, apparently)..."

    (I couldn't have said it better myself.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θελω να πιστευω οτι το The Ex-List, αμα φτιαχτει ωραια θα ειναι ενα ενδιαφερον show.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχω κάποιο σχόλιο, απλά ποστάρω για να συνεχίσω το σερί των ονομάτων μας... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχω μια βασική ερώτηση...

    To The Shield πότε αρχίζει επιτέλους;;;;

    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Tο Σεπτεμβρη, δυστυχώς....
    Υπαρχει κι ενα promo στο youtube.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aπο όλα αυτά, μόνο το Ex-List μοιάζει σαν κάτι που θα αρχίσω να βλέπω...!


    Υ.Γ. Εκανες cathing up με το Bones? OMFG τα δύο τελευταία επεισόδια έχουν απογειώσει τη σειρά! (που έτσι κι αλλιώς μια χαρά κρατιόταν με τη MulderScully-like χημεία των πρωταγωνιστών!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παρομοιώς για 'Ex-list'.

    'Bones' είμαι ένα επεισόδιο πριν το pre-strike finale, και για την ώρα παραμένω καθόλου εντυπωσιασμένος. Έχει πέσει και δουλειά, οπότε γενικά το ψιλοπαράτησα. Θα το ξεπετάξω τον Ιούνιο όμως, και θα κάνω σχετικό ποστ, φαντάζομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή