You went. You read. You voted.


Όπως πολλοί θα ξέρετε ήδη, ο Ηλίας τελικά κέρδισε το διαγωνισμό του Απριλίου της Zuda, εξασφαλίζοντας αυτό το υπέροχο συμβολαιάκι με τη θυγατρική της DC, και πάρα πολύ χαιρόμαστε γι'αυτόν, διοτι το 'Melody' όπως είχαμε πει εξαρχής είναι φοβερή δουλειά.

Ο Ηλίας προπορευόταν καθόλη τη διάρκεια του μήνα αλλά σε μια συναρπαστική και καθόλα κινηματογραφική τροπή των γεγονότων, έχασε το προβάδισμα στο τελευταίο update πριν την ανακοίνωση του τελικού αποτελέσματος, 24 ώρες πριν τη λήξη της ψηφοφορίας. Τα ηρωικά στρατεύματα όμως δεν κατέθεσαν τα όπλα, και κατόπινη ομηρικής μάχης (και μελλοντικού καρα-cult διαμαντιού, όπως μπορείτε να δείτε τσεκάροντας τα σχόλια των τελευταίων ημερών) το 'Melody' ξαναπήρε τελικά την πρωτιά στις καθυστερήσεις.

(Ο Riise έπαιζε για το 'Re-Evolution'.) (Αυτό ήταν ένα ποδοσφαιρικό αστείο.) (Από τους υπόλοιπους ζητώ συγγνώμη.)

Ευχαριστώ πολύ όσους διάβασαν, ευχαριστώ όσους ψήφισαν, και ευχαριστώ διπλά όσους έκαναν και τα δύο. Εχθρούς και φίλους, συντρόφους και συντρόφισσες, το συνάδελφο Μάικ και τους συναδέλφους του Μάικ, και πάνω από όλα το γενικότερο πληθυσμό της Κολομβίας που στην παρ'ολίγο επιτυχημένη προσπάθειά του να βγάλει νικητή έναν χαρακτήρα ονόματι Chehuahua, ώθησε πολλούς από εμάς στην προαναφερθείσα ομηρική και επικολυρική ύστατη προσπάθεια που, με δάκρυα στα μάτια, μας βρήκε νικητές.

*group hug*



(ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΥΡΙΑΖΗ)

4 σχόλια:

  1. [...]που στην παρ'ολίγο επιτυχημένη προσπάθειά του να βγάλει νικητή έναν χαρακτήρα ονόματι Chehuahua,[...]

    Γιατί καλέ το καημένο το σκυλάκι; Τώρα δεν θα δούμε ποτέ τις emo γάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. What??
    Πες μου τώρα οτι παραλίγο να κερδίσει αυτή η βλακεία με τον Che τσιουάουα!!!!!

    Anyway, συγχαρητήρια στον Ηλία, η νίκη του ήταν πανάξια, κι εύχομαι να τον δούμε και με χειροπιαστό (you know, χαρτί, μελάνι) κόμικ στην αμερικάνικη αγορά σύντομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mirela malon den exeis mathei akoma oti never give up never surrender....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mirela: Never give up! Never surrender! ;)

    Και ναι, παραλίγο να κερδίσει αυτή η μπούρδα. Dalai Llama που είναι... λάμα; Blergh, που θα έλεγε και η Liz Lemon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή