In other news

Οι Καναδοί θυμήθηκαν με σχεδόν μισή δεκαετία καθυστέρηση να βγάλουν σε DVD το 'ReGenesis' και σε μια κίνηση πλήρους και απόλυτης ιδιοφυίας, να μην βάλουν πρώτη μούρη στο εξώφυλλο την uber-hot αυτή τη στιγμή και υποψήφια για Όσκαρ Ellen Page.

Ούτε δεύτερη μούρη.

Ούτε τρίτη.

Βασικά δείτε το:


Πολύ έξυπνο.

8 σχόλια:

  1. Να ειδοποιήσω απλά - επειδή οι Καναδοί είναι σοφοί και δεν κάνουν ποτέ λάθη - ότι η Ellen Page είναι στο Season 1, και μόνο στο Season 1, του ReGenesis.

    Υπάρχουν άλλοι λόγοι για να παρακολουθήσει κανείς τη σειρά εκτός απ' αυτήν, έστω κι αν εγώ (και άλλοι πολλοί) ξεκίνησα να βλέπω γι' αυτήν. O David Sandström, πχ., στο βιβλίο μου, είναι ένας πολύ καλός λόγος, και το πώς το πάνε με 'την επιστήμη' είναι άλλος ένας.

    Η Ellen Page είναι άριστος λόγος για να ξεκινήσει κανείς, don't get me wrong, απλά είναι μόνο εκεί, άρα κάτι ξέρουν οι σοφοί Καναδοί. Ναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλέ το ξέρω οτι είναι μόνο στο season 1 (γι'αυτό και δεν συνέχισα παρακάτω :P) εξ ου και αυτό που θεωρούσα απολύτως λογικό: έχουμε από το πουθενά μια σταρ για περιορισμένο χρονικό διάστημα που λέει ο λόγος, ε, ας τη βάλουμε και φάτσα-κάρτα μπας και τσιμπήσει κανάς-δυο-τρεις άνθρωποι παραπάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν νομίζω ότι είναι θέμα βλακείας. Ο χαρακτήρας της Page έχει ένα περιορισμένο ρόλο στο συνολικό cast της σειράς, ακόμη και για την πρώτη season. Και το κύριο cast είναι αρκετά μεγάλο για να ζορίζεται στο εξώφυλλο. Η παρουσία της Page θα ήταν δόλωμα χειρίστου είδους. Όπως λέει και η Mελ, η σειρά έχει πολλά άλλα να προσφέρει. Ασε που δεν ξέρω, ίσως επειδή έχει γίνει τόσο μούρη η Ellen Page να μην μπορούν να τη βάλουν φάτσα κάρτα σε μια "δευτεροκλασάτη" Καναδική σειρά. Μπορεί να παίζει κανά νομικό στη μέση.

    On a sidenote: Τώρα εδέησαν να βγάλουν το DVD; Λίγο πιο αργά, ίσως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η παρουσία της Page θα ήταν δόλωμα χειρίστου είδους.

    Ποιο ακριβώς aspect της λειτουργίας της βιομηχανίας του θεάματος δεν καταλαβαίνεις; :P


    Εllen Page: Star rating, 8/10
    Όλο το υπόλοιπο καστ μαζί: 0.01/10

    Eίναι σα να παίζουν οι Radiohead ζωντανά στο μπαράκι εδώ στη γωνία κάτω από το σπίτι μου και ο ιδιοκτήτης να μην βγάλει μαζί τους ούτε μια φωτογραφία, πώς το λένε! Feh... Canadians... Ούτε ένα σωστό πρόμο δε μπορούν να κάνουν! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άσχετο με αυτό, αλλά κάτι έγινε με τα ποστ σου για το Shield. Τα έβγαλε με ημερομηνίες Σεπτεμβρίου πολύ πίσω στο blog.
    Τα έβαλεσ εσύ με τις air dates?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι, δεν ήθελα να πήξει η μπροστινή σελίδα με ποστ για ένα show (καθότι σε αντίθεση με τα υπόλοιπα, για το 'Shield' κάνω επεισόδιο-επεισόδιο), οπότε τα έστειλα πίσω και έβαλα τα σχετικά links σε εμφανές σημείο. Και τα όσα υπολείπονται δεν θα αργήσουν, by the way. Σε-ζο-νά-ρα πάλι ρε φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι αλλά έτσι αν δεν είχα google reader, δεν θα είχα πάρει χαμπάρι ότι τα ανέβασες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα το αναφέρω και πιο prominently μόλις γράψω και για τα υπόλοιπα επς, σήμερα-αύριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή