Chuck Versus the Jill


Αυτή τη στιγμή είμαι τόσο πριζωμένος για το επερχόμενο series finale του 'Shield' που βρίσκω φοβερά δύσκολο το να μπορέσω να γράψω πέντε οργανωμένες σκέψεις για οτιδήποτε άλλο. Αλλά επειδή έχω καιρό να γράψω για το 'Chuck', κι επειδή το story arc με την Jordana Brewster ολοκληρώθηκε χθες, πάμε μετά το άλμα για μερικές σύντομες και χύμα σκέψεις, γιατί αν το αφήσω δεν πρόκειται να επιστρέψω σε αυτό αργότερα μες στη βδομάδα.

Χαριτωμένο το 3άρι arc, με έναν nerd-takes-revenge τρόπο, όπου Schwartz/Fedak προβάλουν πάνω στην Jill τις δικές τους ερωτικές απογοητεύσεις από το κολλέγιο. Υποθέτω. Όπως και να έχει, πέρα από το καρα-προβλέψιμο της όλης υπόθεσης μπορώ να πω οτι πέρασα τρεις πολύ ευχάριστες ώρες, οι οποίες όχι μόνο έδωσαν επιτέλους μια ευχάριστη παραλλαγή στην κάπως μονότονη μη-εξέλιξη της σχέσης του Chuck με τη Sara, αλλά και το έκαναν διατηρώντας αποτελεσματική ισορροπία ανάμεσα στα διάφορα στοιχειά του show.

Kαι τα 'Alias'-esque κατασκοπικά μας είχαμε, και τα αισθηματικά μας, και την έξυπνη δράση (ιδίως στο 3ο μέρος), και το χιούμορ (περισσότερα σε λίγο), και μπαλατζαρισμένη εμφάνιση όλων των β' ρόλων. Συγκεκριμένα, στο 3ο μέρος με την επικείμενη επίσκεψη των Very Awesomes πήρα δόση της Ellie και του Devon που είχαμε καιρό να δούμε, καθώς και έναν Morgan σχεδόν ανθρώπινο. (Αυτά συμβαίνουν όταν αλληλεπιδρά με αυτούς, αντί με τους κάφρους του Buy More.)

By the way, το Buy More έχει αρχίσει να με κουράζει αφάνταστα. Όλα αυτά περί Buy More-ia και αυτός ο τρομακτικά unfunny ρόλος του Buster-- αυτό είναι όλο; Κάθε φορά κάνω μάχη με τον εαυτό μου για να μην το ρίξω στο fast forward όταν το μάτι μου πιάνει πολύ πράσινο.

Αλλά για το γέλιο που έλεγα, τι να πω πέρα από μπράβο; Η σειρά πλέον μπορεί με σιγουριά να παραδίδει ένα Casey Classic ανά επεισόδιο, το οποίο λίγο ως πολύ καλύπτει το comedy quota μου για μη-sitcoms. Τι ψηφίζετε εδώ; Το φιλί του Chuck στον Casey όταν νόμιζε οτι έτσι θα δημιουργήσει αντίδοτο για το δηλητήριο; (Και το γρήγορο dismissal από την Jill) Tην soprano νότα που έβγαλε ο Casey για να ανοίξει το κουτί, ακολουθούμενη από τον casual τρόπο με τον οποίο παραδέχτηκε οτι έχει υπάρξει μέλος χορωδίας; Ή, πολύ απλά, το 'Unleash the Casey'; Great comedy!

Και συναίσθημα, όπως είπαμε, έστω κι αν στα 3 μέρη κάπου ένιωσα το ενδιαφέρον μου να ατονεί και να πιάνω τον εαυτό μου να θέλει να προχωρήσει παρακάτω. Σε γενικές γραμμές όμως, well done all around, κι επίσης Jordana Brewster :woot.

"You're under arrest. And I'm breaking up with you."

Nice.

3 σχόλια:

  1. Unleash the Casey, χαλαρά... :P

    μπαίνει στο hall of fame μαζί με το "jaw chiseled by Michelangelo".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To oποίο και με ένα χρόνο στην πλάτη του παραμένει ένα από τα αστειότερα πράγματα που έχω δει σε αμερικάνικη σειρά. :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H νότα του Κέισι. Ήταν τόσο ξεκάρφωτη
    στην όλη υπόθεση που έβγαλε πολύ γέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή