How I Met Your Mother 4x09 'The Naked Man'



E πι τέ λους. Σχόλια για το καλύτερο φετινό HIMYM μετά το άλμα.

Με το άνοιγμα του επεισοδίου σχεδόν έπεσα σε κατάθλιψη! Δεν είναι δυνατόν, λέω, πάνω που χαρήκαμε που έφυγε η Stella να χρειαστεί στα καπάκια να ζήσουμε κι άλλο ερωτευμένο Ted πριν μπορέσει η σειρά να ξαναβρεί την ταυτότητά της! Ε, ευτυχώς πράγματι δεν ήταν, καθώς η κοπέλα που (αυτοσαρκαστικά) ο Ted χαρακτήρισε σωτηρία του, τελικά ήταν ακριβώς αυτό, για όλους τους λόγους που δεν φανταστήκαμε. Και μαζί και της σειράς!

Τι να πρωτοπιάσεις από το πιο αγνά HIMYM σενάριο που έχει κάνει το show εδώ και σχεδόν 2 χρόνια; Naked Man; Σε προσκυνώ! Ο
Mitch ήταν τόσο self-aware μέσα στη θλιβερότητά του, και γι'αυτό ακριβώς δούλευε ως concept: "Shock and awww!" Aπό εκεί η ιστορία ξετυλίχτηκε αριστοτεχνικά σε πολλά διαφορετικές άκρες, που ξαναδέθηκαν για το φινάλε. Αυτό περίμενα τόσο καιρό!

Η Robin απεγνωσμένη να διώξει από πάνω της το χαρακτηρισμό της τσούλας, πίεσε ξεκαρδιστικά τον εαυτό της σε δεύτερο ραντεβού με τον πιο βλιβερό κι αδιάφορο άνθρωπο που -δεν- έχω γνωρίσει ποτέ. Τον Original Naked Man, έναν ζωντανό θρύλο, έναν αληθινό υπερήρωα. Που διατηρεί 5 ομάδες fantasy league. Well done, Robs! (Btw, πόσο ξεκαρδιστικά random ήταν η είσοδος του Ted στο διαμέρισμά του, με τη Robin να σταματάει ληστεία; Και είναι τυχαίο που η κατσίκα τοποθετήθηκε χ
ρονικά γύρω στο φετινό season finale;)

Ο Ted νόμισε οτι βρήκε τη Μητέρα (ή έτσι υπονόησε στο narration) αλλά αντί για την κοπέλα που ήθελε, βρήκε εκείνη που χρειαζόταν. Όπως ακριβώς ο Naked Man ήταν ο ήρωας που χρειαζόταν, στο ξεκαρδιστικό narration του φινάλε, πανέξυπνο homage στο 'Dark Knight'. Η τύπισσα ήταν ένα φριχτό πλάσμα, που μισούσε τους γέρους και δε μπορούσε να καταλάβει από ποίηση, οπότε ο Ted δοκίμασε πάνω της τον Naked Man. Score.

Η Lilly και ο Marshall διαφωνούσαν πάνω στο αν μπορεί να υπάρχει σεξ για άλλο λόγο εκτός από αγάπη, σε ένα b-story που γέννησε
τη σπουδαιότερη λίστα από την εποχή που ο Schindler πούλησε όλα του τα υπάρχοντα. (για την αυτούσια λίστα, προσφορά των Bays & Thomas στο TV Squad, προσωρήστε στο τέλος του post.) Και για να λήξει τη συζήτηση, η Lilly δοκίμασε πάνω στον Marshall τον Naked Man, στάση boobs. Score.

O Barney φυσικά και έσπευσε να δοκιμάσει την αλήθεια του νέου αυτού κοινωνικού πειράματος, και αφού επιδόθηκε σε ένα μαραθώνιο υποψήφιων γυμνών στάσεων με τον Ted δια τηλεφώνου (the Burt Reynolds!!), είδε να είναι αυτός που αναπάντεχα έφαγε τα μούτρα του. 2 out of 3!

Στην υγεία του Mitch λοιπόν. Π
ου δεν ήταν ο χαρακτήρας που θέλαμε, αλλά ήταν ο ήρωας που χρειαζόμασταν. Ο σωτήρας της σειράς! The Dar-- ερμ, The Naked Man.

Now, about them 50 reasons.

16 σχόλια:

  1. Καταπληκτικό! Καιρό είχα να γελάσω τόσο με το HIMYM!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαιρετικό επισόδειο, το incident με τον Barney αλλά Χουντίνι μπορεί να γίνει ολόκληρο επεισόδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν εξαιρέσουμε κάτι slap bets και robin sparkles, πρέπει να ήταν το καλύτερο της σειρας!!! το σταματούσα τόσο συχνά για να ξαναπολαύσω ατάκες και μούτες που το 20λεπτο επεισόδιο το είδα σε 60 λεπτά... :P

    βέβαια παίζει να με τύφλωσε και το eye candy.... Neil Patric Harris, WOOF!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Yeah baby, How I Met Your Mother is BAAAACK! Πόσο γαμάτα random ήταν η επιστροφή της κατσίκας; Ή η λίστα (it's getting a little hard! LOL! Your condoms are about to expire!!!), τι τέλεια; Προσκυνώ. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντως εμένα μου άρεσε περισσότερο το προηγούμενο με τον ουρανοξύστη. Εκείνη η παρουσίαση μου έχει κολλήσει στο μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα ξεπουλάς όλα για ένα γραφείο στο κεφάλι ενός δεινοσαύρου που ξερνάει φωτιές κι έχει στριπτιζάδικο μέσα στο "Ν"; Ντροπή σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πραγματική ιστορία:

    Βλέπω το HIMYM. Όπως ειπώθηκε ήδη, γάμησε σύμπαντα και τα λοιπά. Κανονίζω μετά να πάω σινεμά με τη διπλανή στην εστία, την οποία γνώρισα λίγες μέρες πριν με τον Σάκκο τυχαία και δεν είχα ξαναδεί από τότε. Βλέπουμε Rocknrolla (καλό) και γυρναμέ. Λέμε να πιούμε μια μπύρα στο δωμάτιο της πριν πούμε καληνύχτα και πετάγομαι στο δικό μου να φέρω. Μου αφήνει ανοιχτή την πόρτα και όταν μπαίνω είναι στην τουαλέτα...

    ΝΑ ΘΕΛΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ NAKED MAN.

    ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ...

    Γελούσα νευρικά μόνος μου. Δεν το έκανα τελικά, αλλά σας ορκίζομαι, αν δεν ήταν η κοπέλα που μένει δίπλα μου και θα βλέπω γενικά συχνά, θα το είχα κάνει.

    Επιφυλάσσομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απλά σπάνια ευκαιρία για να γίνεις ο real-life Barney που θα δοκίμαζε τις κουλές προτάσεις-κοινωνικά πειράματα! (Άραγε το Lemon Law το έχει δοκιμάσει κανείς;)

    Tέλεια ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχει συμβεί και το ανάποδο. Την ίδια μέρα που είδα τον Barney να κάνει τις εξισώσεις για το πότε πρέπει να την πέσει στη Robin, λίγο πριν είχα κάνει κάτι παρόμοιο στον δικό μου πίνακα εδώ.

    Σκέφτομαι να suit up. :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. theos o odonian! den to pisteyw oti tous ksefuge tetoio profanes pun mesa sti seira! :O

    k thanks tyler gia ti lista :)

    but, um, what about 'finally 3way' sex? to ksexasan? boo!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "The Thinker" :-)

    Legendary, πρέπει να το δοκιμάσω.

    Btw απαιτώ να ακούσω ένα Big phat Legen-wait for it-dary! pretty f*cking soon...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. alitheia, exei kairo na mas dwsei ta gnwsta 'legen-waitforit-dary' k 'suit up' catch phrases... ti paizei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. argisa alla to ida! fovero episodio,mia apo tis kaliteres stigmes stin istoria tis siras itan i fasi pou o Barney ke o Ted itan gimnoi ke milousan sto tilefono dokimazontas diafores pozes gia to "Naked Man" !
    hahaha!

    ΑπάντησηΔιαγραφή