μια μικρή διόρθωση

Έγραψα στο Winter Preview:
-> Life (NBC) - H καλύτερη σειρά που δεν έβλεπα! Can't wait μέχρι να επιστρέψει!
Έκανα λάθος.

16 σχόλια:

  1. Καράμπα! Έγινε δηλαδή καλό το Sarah Connor Chronicles;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι άκουγα να ψιθυρίζεται. Το είχε πάρει το μάτι μου σε μπλογκς, το είχαν αναφέρει κάποια παιδιά κι εδώ, το έλεγε από το φθινόπωρο κι ο Whedon (αλλά νόμιζα οτι το έλεγε απλώς από καλοσύνη για τη Summer, μέχρι που έθαψε πρόσφατα το '24' του David Fury την ίδια στιγμή που συνέχισε να λέει πόσο πολύ γουστάρει το T:TSCC). Anyway, θα γράψω κάτι περισσότερο όταν κάνω πλήρες catch-up, αλλά τα πρώτα επεισόδια της 2ης είναι πολύ δυνατά.

    Kαι εντάξει, έχεις ένα show με τη Summer Glau, τον Garrett Dillahunt και τη Shirley Manson ως Terminators. Πόσο κακό μπορεί να είναι; (LOL)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καράμπα! Έγινε δηλαδή καλό το Sarah Connor Chronicles;

    απ' τη στιγμή που έγινε soap opera ο House, όλα βλέπονται ευχάριστα:P

    quotάρω εσένα για συγκεκριμένους λόγους;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ πάντως, αν και τα γούστα μας ταιριάζουν, και το Life και το SCC κάπου στις αρχές Νοέμβρη τα παράτησα. (και τα παρακολουθούσα από πέρσι κανονικά βδομάδα με τη βδομάδα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πλάκα έχει αυτό! Και τα δύο δεν τα συνέχισα πέραν των πιλότων (κανείς εκ των οποίων δύο δε μου άρεσε), και τα δύο έπιασα κάτι early επεισόδια που με άφησαν παγερά αδιάφορο, και τα δύο τα ξανάπιασα πρόσφατα από 2-3 επεισόδια πριν το τέλος της 1ης σεζόν τους (πρακτικά προσπερνώντας την 1η, δηλαδή) για να διαπιστώσω οτι έχουν βελτιωθεί εντυπωσιακά. Κάτσε, το τελειώνω σήμερα-αύριο και το ξανακοιτάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εντάξει δεν είναι ΤΟΣΟ καλό. Έχει μερικά πολύ καλά επεισόδια και μερικά που βαριέσαι τη ζωή σου.
    Πάντως όσες φορές έχουν σκηνές από το μέλλον είναι εξαιρετικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ότι και να λέτε, πέντε και σήμερα μείνανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. and now something completely different......FRIDAY NIGHT LIGHTS kicked MAJOR ass.....dark,min xexnas palies agapes....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι το επόμενο προγραμματισμένο μου catch-up, ναι. Χαίρομαι αν τελείωσε καλά, το αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προβλέπω μεγάλες συγκινήσεις την μέρα που θα έχουμε το πακετάκι Sarah Connor - Dollhouse και μεγάλες απογοητεύσεις όταν θα βγει η ανακοίνωση πως δεν θα συνεχίσουν στην επόμενη χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όχι μόνο θα συμφωνήσω, αλλά θα προσθέσω και το BSG στη μίνι-λίστα. Την ίδια μέρα θα τα βλέπουμε και τα τρία, τον ίδιο μήνα θα τα χάσουμε και τα τρία. (LOL)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "απ' τη στιγμή που έγινε soap opera ο House, όλα βλέπονται ευχάριστα:P"
    LOL, αυτό να μου πεις.

    Ο πρώτος κύκλος που είχα δει (πλην του φινάλε που δεν άντεξα) ήταν απύθμενα βαρετός και "άδειος". Και δεν έδωσα σημασία όταν άκουσα πως είναι καλό φέτος.

    Άντε κι αυτό στη λίστα. Πάνω που κόπηκε, no less.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όχι, δεν έχει κοπεί-- ακόμα. Είναι το κλασικό show που κανείς δε θα εκπλαγεί όταν κοπεί, αλλά συνεχίζει να τη γλιτώνει διαρκώς. Μέχρι να σταματήσει να τη γλιτώνει. Αλλά αυτό δεν έχει συμβεί ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Aha! My bad. Κάπου θα το πήρε το αυτί μου και το 'δεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή