Fox double-feature: Fringe & 24


Σχόλια μετά το άλμα για 'Fringe' και '24' αυτής της εβδομάδας.

Fringe, 1x12 'The No-Brainer': A-χα-χα, πολύ αστείος τίτλος, μπα σε καλό τους! Not. Και τη χαριτωμενιά την πιάσαμε, εντάξει. Ο υπολογιστής θα κάνει τον εγκέφαλό σου πουρέ, παιδί μου! Πέρα από τις εξυπναδούλες όμως, είχαμε εδώ λίγο-πολύ το Στάνταρ Fringe Επεισόδιο, που σημαίνει απίστευτο γουάου πρώτο 5λεπτο, μπαίνουν οι τέλειοι τίτλοι αρχής (σταθερά το high point κάθε επεισοδίου), σχετικά ενδιαφέρουσα διαδικασία μέχρι το exposition, κατακόρυφη πτώση ενδιαφέροντος στην τελευταία πράξη. Βάλτε μέσα λίγο και από father-son dynamics για Walter με Pacey (εδώ ενισχυμένα από το sub-plot με τη μητέρα του νεαρού θύματος της φωτιάς) κι έτοιμη η συνταγή.

Μόνο ουσιαστικό έξτρα ενδιαφέρον υπήρχε εδώ λόγω της Ari Graynor που συνεχίζει να είναι:
a) hot
b) γαμάτη στο 'Nick & Norah's Infinite Playlist
c) καλοδεχούμενη προσθήκη στο βαλτωμένο σύμπαν διαπροσωπικών σχέσεων του 'Fringe'.
Που θα πει, μου αρέσουν οι σκηνές της Olivia με την ανιψιά της (κι ας μη μου ήταν απόλυτα σαφές γιατί ο Chris Bauer καρφώθηκε με το να επιτεθεί συγκεκριμένα σε αυτήν), οι σκηνές με την αδερφή της, και το hinted at ρομάντζο μεταξύ του Pacey και της αδερφής της Olivia. Kάτι που προφανώς μεταφέρει στο 100% (από περίπου 97,508% που ήταν πριν) τις πιθανότητες να σφαγιαστεί με τυπικές διαδικασίες η αδερφή κατά τη διάρκεια των sweeps ή στην καλύτερη περίπτωση του season finale.

~-~

24, 7x06: Εεε, σκοτώσανε τον Peter Wingfield! Άκουγα και ξανάκουγα για την αδερφική φιλία που είχανε με τον Tony και έλεγα τι στα κομμάτια, κάποια καλή σκηνή με τους δυο τους θα παίξει. Αλλά τίποτα. Έτσι, άδοξα και ξαφνικά, ο Methos μας αποχαιρέτησε. :(

Aλλού, το επεισόδιο ήταν πιο διασκεδαστικό από της περασμένης βδομάδας, με τον Henry Taylor να παίρνει μπρος την κατάλληλη στιγμή, κι ενώ είχαμε ήδη αποτύχει 2-3 στις επί τόπου προβλέψεις μας για το πότε θα 'ξυπνήσει' και θα επιτεθεί στον ξανθούλη. Πάει και η Carly Pope, όμως. :(

Kαι τέλος εντάξει, καιρός ήταν να σκάσει και κανά αεροπλάνο γιατί πολύ μπλα-μπλα ακούγαμε αλλά κίνηση δε βλέπαμε. Πολλή επιμονή όμως από την President Cherry, ε; Αναρωτιέμαι πόσο θα αντέξει/πού το πάνε. Σε κάθε περίπτωση, σα να ήρθε ο καιρός για το παραδοσιακό level up κακών του '24' δηλαδή το σημείο εκείνο που έρχεται κάθε 6-7 επεισόδια (πλην Περίπτωσης Marwan) και αντικαθιστά έναν villain με τον από πάνω του και το αντίστοιχο δικό του σετ από κίνητρα. Κοινώς, εντάξει, το καταλάβαμε οτι είναι πολύ απειλητικός και γαμάουα ο αφρικάνος εκεί στις σκιές, αλλά άντε να βλέπουμε σιγά-σιγά κανάν Tony Todd. (O Jon Voight λογικά αργεί ακόμα.)


.

2 σχόλια:

  1. κλασσικός JJ. πέταξε και ένα επεισόδιο εκτός μυθολογίας-pattern-whatever, για να μας κάνει να ξεχαστούμε ξαλαφρώνοντας λίγο τις απαγωγές, τηλεμεταφορές, κτλ. τώρα αν αρχίσει να στέλνει την παραγωγή και εκτός μασαχουσέτης, αφού τόσο καιρό conveniently τα story-lines δεν βγαίνουν ούτε μέχρι τα προάστια της βοστώνης, κάτι θα γίνει (ας πάνε και κάνα l.a. βρε αδερφέ, κάνα miami, να δει και λίγο ήλιος την Olivia).

    βασικά νομίζω ότι ήθελε να επιτεθεί σε κάποιον - οποιονδήποτε - στο σπίτι της Olivia και όχι συγκεκριμένα στην ανιψιά... σε κάποιον που για να είναι στο σπίτι της, συνεπάγεται ότι ενδιαφέρεται κιόλας. αναπάντητο νομίζω έμεινε το γιατί σκότωσε τον πωλητή αυτοκινήτων (εκτός αν το έχασα αυτό το κομμάτι) :S

    btw ας δώσουν κάνα βραβείο στον john noble, ο άνθρωπος κάνει υπερωρίες. μόνο η αλλαγή έκφρασης από το "is she pretty" στο να καταλάβει ποια είναι η κυρία που ήρθε για επίσκεψη, ήταν όλα τα λεφτά (αυτό και το seminal fluid των μπαμπουίνων).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λές για Pacey δεν είδες (είπες) οτι η μητέρα της κοπελιάς που πέθανε στο εργαστήριο είναι.... wait for it... Η Mary Beth Peil, η γιαγιά της Jen στο Dawson's Creek.

    Να ελπίζουμε για VanDerBeek σε uber κακό (η μήπως Williams και Miss Tom Cruise που είναι πιο τρομαχτικό δίδυμο; )

    ΑπάντησηΔιαγραφή