24 7x18


...wow;!

Θέλω κατευθείαν να έρθω στο τέλος του επεισοδίου, προσπερνώντας όλες τις σκηνές του Jonas (σταθερά γαμάτος ο Jon Voight) και της Kim Bauer (φρικτή, ξεκαρδιστική, βαρετή, ντροπιαστική σκηνή και για τους δύο ηθοποιούς) για να αναφερθώ στον φίλτατο Tony Almeida και το κατά πόσον ή όχι αυτή η τελευταία σοκαριστική ανατροπή σημαίνει καρχαρία ή τι.

Kι όσο κι αν το πρώτο ένστικτο νομίζω φυσιολογικά πως ουρλιάζει ΝΑΙ, εγώ θέλω λίγο να περιμένω να δω τι άσσο κρύβουν στο μανίκι τους οι συγγραφείς. Γιατί θέλω να πιστεύω πως δεν ανέστησαν τον Tony, τον έκαναν κομμάτι ενός Order of the Phoenix σεναρίου, τον έβαλαν σε θέση να αποτρέψει τρομοκρατικές απειλές 3-4 φορές, μόνο και μόνο για να τον κάνουν αμετάκλητα κακό 6 επεισόδια πριν το τέλος απλώς επειδή είχαν ξεμείνει από ιστορία.

Αν όντως το έχει γυρίσει και είναι στην ψύχρα τρομοκράτης, θα απαιτήσω βέβαια μια καλή εξήγηση. Γιατί αν μη τι άλλο είναι ο απόλυτος #2 χαρακτήρας στην ιστορία της σειράς, και δικαιούται κάτι περισσότερο από το γνωστό βγάλαμε-μια-ανατροπή-από-τον-κώλο-μας. Γιατί να σώσει τόσες φορές τη χώρα αν ήταν να την προδώσει στο τέλος; Γι'αυτό, αν και η ιδέα ενός αληθινά Villain Tony Almeida μου φαίνεται απείρως κουλ, πιστεύω πως τελικά πρόκειται περί διπλής μπλόφας. (Μιας ακόμα.)

Δηλαδή, ο Τony δουλεύει τριπλοτετραπλός πράκτορας (μαζί με την Chloe;) για να ανακαλύψει τι είναι αυτή η Μηχανή στην οποία αναφέρθηκε ο Jonas καθώς τον συλλαμβάνανε. Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί είτε ο Boss Moss a.k.a. Rack Bauer a.k.a. Larry να είναι στην πραγματικότητα ζωντανός (τραβηγμένο) ή απλώς αν όντως ο Tony τον σκότωσε, να το έκανε στη λογική πως ήταν deam meat έτσι κι αλλιώς.

Το σοκ καταγράφηκε, συγγραφείς. Προσέχτε πολύ καλά τι θα μας γράψετε στη συνέχεια. Αυτή τη στιγμή μπορεί να λάβουμε από ένα θρυλικό finish στη σεζόν, μέχρι μια σεναριακή κατεύθυνση που θα με υποχρεώσει εκ συνειδήσεως να αποχωρήσω από το show. Μόνο στο 24 θα μπορούσε να συμβεί αυτό.


.

3 σχόλια:

  1. Κι εγώ περιμένω την εξήγηση. Αυτά είναι τα επεισόδια που διέκοψαν την παραγωγή και τα ξαναγράψανε οπότε αναμένουμε κάτι καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H πιο wow ανατροπή (χαρακτήρα) μετά τη Nina; Ναι, η ιδέα ενός αληθινά Villain Tony Almeida όντως φαίνεται απείρως κουλ! Ελπίζω και εγώ να μην είναι άλλη μια μπλόφα… Όπως και να έχει γαμάτο επεισόδιο.

    Όσο για την Kim… το περίμενα πολύ χειρότερο, επομένως ανακουφίστηκα κάπως, αν και δεν μπορεί παρά να υπάρχει κάποιου είδους συνέχεια. Ελπίζω να μην έχει να κάνει με το ότι το έμαθε ο Tony (ο οποίος φάνηκε να έδωσε αρκετή σημασία στο γεγονός).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ισως επειδη το τελειο 24 πρεπει να εχει και τελειο προεδρο κ η προεδρινα δεν... τελικα ο απολυτος κακος εδω να ναι ο πρωην προεδρος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή