FinaleWatch: Life


Τόσο καλό και σαν series φινάλε που σε κάνει να είσαι κάπως ζεν απέναντι στο ενδεχόμενο μη ανανέωσης.

Δεν περίμενα ούτε μία στο εκατομμύριο οτι ο Rand Ravich θα τη μάζευε τόσο απλά και τόσο αποτελεσματικά όλη του τη μυθολογία μέσα σε μια χούφτα σκηνές. Δεν είναι οτι δεν υπάρχει χώρος να τρέξει αν η σειρά έχει και 3η σεζόν (τα άλλα 3 ερωτηματικά στον τοίχο του Crewes, κάποιες σκιώδεις λεπτομέρειες σχετικά με τα όσα μαθαίνει εδώ από τον Rayborn), αλλά αυτό είχε έντονότατη αίσθηση κλεισίματος.

Καλή η εξήγηση του πώς εμπλέκεται ο Crewes στο όλο χάος του Rayborn, του Roman και των Sebolts, άψογη χρήση όλου του καστ, πρωταγωνιστικού, supporting αλλά και έκτακτου, πάντα awesome η Gabrielle Union, γαμάτος ο Ted,
επιστροφή στις ρίζες του ποιος είναι ο Crewes (με την εν ψυχρώ δολοφονία του Roman), και φυσικά, hello, η ίδια η επιστροφή του Roman.

(O Garreth Dillahunt έχει γίνει ένα είδος απόλυτης φιγούρας κακού για φέτος, καθώς εκτός του Cromartie/John Henry στο Terminator, όχι μόνο επέστρεψε ως Roman για το φινάλε του Life, αλλά τον είδαμε κι ως άψυχο σαδιστικό κάθαρμα* στο Last House on the Left του Ντένη Ηλιάδη.)

(*Και όχι, δεν εννοώ τον Tony Goldwyn. Εννοώ τον άλλο κακό της ταινίας, τον βιαστή.)

Η μεγάλη μου ένσταση έχει να κάνει με το ρομάντζο που υποννοείται για τον Crewes και τη Reese, η απουσία του οποίου ήταν ένας από τους κυριότερους λόγους για τους οποίους γούσταρα τη σειρά. Αλλά επειδή 3η σεζόν δε θα υπάρξει, μη γελιόμαστε, μπορούμε απλά να επιλέξουμε να αγνοήσουμε τα hints (που πιθανότατα τοποθετήθηκαν εκεί βεβιασμένα εν όψει του κοψίματος) και να τα εκλάβουμε ως... αγάπη πλατωνική ξέρωγω.

Αντίο Life. Θα μου λέιψεις κι εσύ, κι ο απίθανος leading man σου, και οι αρρωστημένα πανέμορφες σκηνές εγκλημάτων σου, και το ζεν attitude σου. You will be remembered.


.

4 σχόλια:

  1. LOL... Believe it or not, ούτε μια ώρα δεν πήραν όλα μαζί. Είπα να αφήσω υλικό να υπάρχει γιατί θα το αφήσω για 4 μέρες τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαστε σίγουροι ότι είναι series finale; Γιατί να μην υπάρξει season 3; Κρίμα την γούσταρα τρελά τη σειρά και ο Crews είναι ήδη στο προσωπικό μου Hall of Fame.

    PS. Το throat punch πρέπει να το είδα και ξαναείδα 20-25 φορές. Τρελή σκηνή :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σίγουροι δεν είμαστε, αλλά μιλάμε οτι η σειρά έχει πνιγεί στα ratings. Για πόσο να κρατήσει αυτό το θαύμα των ανανεώσεων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή