Gossip Girl 2x20 'Remains of the J'


Κοίτα να δεις κάτι πράματα. (Παραπλανητική φωτογραφία alert!)

Ποιος να το έλεγε πως το αγαπημένο μου κομμάτι ενός ολόκληρου σετ 3 επεισοδίων θα ήταν ένα φιλί του Chuck με τη Vanessa. Come again; Μισό, ας τα πάρουμε απ'την αρχή.

Κατ'αρχάς πρέπει να πω οτι λατρεύω το πόσο πολύ χάνεται καμιά φορά η σειρά μέσα στον λαμπερό κόσμο της που ξεχνά πώς είναι η μυρωδιά εδώ έξω στον υπόλοιπο κόσμο. Μου ήρθε αυτή η σκέψη όταν η Jenny και η Serena μαλώνανε για το είδος του sweet 16 πάρτι της μικρής J. Kαι by the way, 16; Yikes. Αυτή δεν έτρεχε με ημίγυμνα μοντέλα σχεδιάζοντας δικά της ρούχα και διαταράσσοντας την κοινή ησυχία μέχρι πριν κανά δίμηνο; Πώς ωριμάζει ο άνθρωπος.

Αλλά πίσω στα καθημερινά διλήμματα τύπου To Poppy Or Not To Poppy*, νομίζω ξέρω τι φταίει που βγήκα για μια στιγμή μέσα από τη σειρά για να προλάβω να αισθανθώ περίεργα με αυτό το storyline. Και αυτό που έφταιγε ήταν τα οικονομικά προβλήματα του Rufus. Κοιτάχτε, αν η σειρά πιστεύει τόσο πολύ στο φανταχτερό ψέμα της (γι'αυτό τη λατρεύουμε εξάλλου) ώστε να πιστεύει πως το πάρτι της Jenny είναι σοβαρό storyline, τότε για όνομα του θεού μη μου πετάτε το financial aid του Yale για b-story! Ή το ένα ή το άλλο θα έχετε, δίπλα-δίπλα αυτά δεν πάνε-- το ένα καταστρέφει την πραγματικότητα του άλλου.

(*) To Poppy! Hello, Tamara Feldman! Είθε το storyline σου να κρατήσει πολύ-πολύ-πολύ.

Oh well, για να μείνω μια στιγμή στους περήφανα non-UpperEastSider Humphreys, εύσημα να μην ξεχάσω να αποδώσω για το twist της τελευταίας σκηνής. Το previously πήγε να μας χαλάσει την έκπληξη, αλλά για να είμαι ειλικρινής το είχα ξεχάσει ως το τέλος του επεισοδίου. Ώστε το μικρό αδερφάκι του Dan δε θα αφήσει τους πλούσιους αληθινούς γονείς του να ξεφύγουν τόσο εύκολα. Very nice. Μπορεί να έρθει γκαβλωμένος για εκδίκηση (ή ό,τι) στα τελευταία επεισόδια της σεζόν για να συμπέσει με την Επιστροφή που όλοι περιμένουμε. Clash of the Titans.

Aλλά ας έρθουμε στο ψητό λίγο τώρα, αρκετά ασχοληθήκαμε με τους Humphreys. Chuck! Vanessa! Blair! Nate! ΟΚ, δεν υπήρχε λόγος να βάλω θαυμαστικά σε όλους γιατί, εμ, ξέρετε πώς σε όλο το επεισόδιο η Blair ανησυχούσε οτι δεν έχει χημεία με τον Nate, οτι δεν υπάρχει φλόγα, οτι μιμιμι, και τελικά στην τελευταία σκηνή φιλήθηκαν παθιασμένα στο πάρκο; E. Φλόγα; Still not there, honey.

Aντίθετα με... ε, ξέρετε. Όχι απλά φλόγα. Ολοκαύτωμα! Hello... Vuck; Chanessa; Whatevs, η ουσία είναι πως ό,τι στα κομμάτια είδαν οι δύο ηθοποιοί ο ένας στον άλλον και τώρα βγαίνουν μαζί, λέει, είναι νομίζω εμφανές ακόμα και μέσα από το γυαλί της οθόνης. Αφήστε που οι δυο χαρακτήρες είχαν στο παρελθόν λιγοστά μεν αλλά καλά interactions. (Εκείνο το ακτιβιστικού τύπου αποτέτοιο, με κάτι που ήθελε να σώσει η Vanessa...; Ε; Anyway.) Kαι πάνω από όλα; H Vanessa στο δρόμο που χάραξε η Blair; Yes please. Οτιδήποτε για να λείπει αυτό το χαζοχαρούμενο και σχεδόν ανθρώπινο πλάσμα που χάλαγε την πιάτσα από τότε που πρωτοεμφανίστηκε.

Και φυσικά, μετά από δύο απογοητευτικά επεισόδια, τη στιγμή που νιώθω ξανά τη σειρά... φεύγει πάλι για 3 βδομάδες. That's right, επόμενο Gossip Girl στις 20 Απριλίου. Έλεοςςςς.


.

6 σχόλια:

  1. "Αυτή δεν έτρεχε με ημίγυμνα μοντέλα σχεδιάζοντας δικά της ρούχα και διαταράσσοντας την κοινή ησυχία μέχρι πριν κανά δίμηνο;"
    ΑΚΡΙΒΩΣ! Και μ' αυτό το επεισόδιο μας το ξεκαθάρισαν ότι δεν πρόκειται να ξαναγίνει. They ruined Jenny... D:

    Τελικά μάλλον με ενοχλεί περισσότερο ο Νέιτ παρά η Βανέσσα. Γιατί αυτή κάποιες φορές ενδίδει στη dark side. Αλλά ποτέ ξανά μαζί, παρακαλώ.

    Νate+Βlair=suck ας τους χωρίσει κάποιος, η πρώτη σεζόν πέρασε.

    Worst episode Blair-wise, no?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άνετα.

    Δεν πάει χαμηλότερα από το να ικετεύεις τον Nate για λίγη προσοχή. Μπλιαχ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://gawker.com/5192183/gossip-girl--its-my-party-i-can-kill-serena-if-i-want-to

    Only my boyfriend gets to touch my hair.Barf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Den exw divasei kanena spoiler,den kserw tipota aplws ipothetw oti XALARA i Vanessa emeine preggers apo ton chuck THAT night kai oti XALARA the apokaliftei otan o chuck ta ksanavrei me tin Blair.Tipical Schwartz!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Uber-LOL σενάριο. Θέλωθέλωθέλω!

    Btw κλασικά το Gawker δίνει ρέστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Episima o Nate einai o xeiroteros xaraktiras tis seiras kai exw notkoumenta gia auto!(lol!)
    Dioti i Vanessa itan oti itan alla otan pige dipla se ena AWESOME character opws os chuck apogeiwthike kai egine kai auti awesome!
    Enw o Nate me oloklirei walrdolf ta eftiakse kai...well...meh!Kai min mou peis oti den einai awesome i blair!
    So Vanessa beats Nate!

    Kai btw ama den itan trelo manari o chase crosford(?) tha eixe parei ton dromo ton agiristo apo ti seira apo tin prwti season!

    ΑπάντησηΔιαγραφή