NewSeriesWatch: Rockville, CA


Φανταστείτε το O.C. να περιοριζόταν μόνο σε μικρά 5λεπτα επεισοδιάκια που θα άρχιζαν και θα τελείωναν στο Bait Shop, με έναν Seth Cohen σε ιδιαίτερα γκρινιάρικα χιουμοριστικά μη-κέφια, και κάθε επεισόδιο να κλείνει με spotlight πάνω στον μουσικό καλεσμένο του μπαρ. Και αυτό ακριβώς είναι το νέο show του Josh Schwartz, του οποίου το τηλεοπτικό ρεζουμέ έχει αρχίσει να μεγαλώνει τόσο που αποφάσισε να το ρίξει και στο ίντερνετ.

Καθώς το Rockville, CA είναι η πρώτη αληθινά αξιοσημείωτη περίπτωση straight-to-internet σειράς, γυρισμένη για το WB.com και διαθέσιμη κανονικά και μέσω iTunes (από όπου την αγοράζω κάθε Τετάρτη, παρακολουθώντας την αποκλειστικά έτσι στο iPod). Μικρά μουσικά σφηνάκια, με γνώριμα indie self-aware χαρακτήρες, χιούμορ, ποπ αμπελοφιλοσοφίες και... τον Ryan Hansen. (Που ακόμα και για τα αμηλωμένα στάνταρς της ιντερνετικής παραγωγής, παραμένει κάκιστος ηθοποιός!) Βασικά είναι ένα glorified promo για τα αποκτήματα της δισκογραφικής εταιρείας της Alexandra Patsavas, αλλά γι'αυτό που είναι, είναι μια χαρά.

.

2 σχόλια:

  1. Γεια σου tyler. Μήπως είναι εύκολο να περιγράψεις πώς γίνεται να αγοράσεις από το αμερικάνικο iTunes;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H διαδικασία είναι πιο πολύπλοκη από όσο θα έπρεπε. Δεν έχω περάσει ποτέ μου από τόσα ιντερνετικά loopholes για να κάνω κάτι -στην τέλει- νόμιμο. (LOL) Να προσπαθώ να δώσω λεφτά στον Whedon το καλοκαίρι και να μη μπορώ, δηλαδή!

    (Μπόρεσα. Ε-mail me.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή