How I Met Your Mother 4x22 'Right Place Right Time'


Mη φοβάστε, δεν έγινε αυτό που προς στιγμή όλοι νομίσαμε οτι έγινε. :)

Μετά το ξεκαρδιστικό με Oh! So Many Ways! προηγούμενο επεισόδιο (που εδώ έφυγε άκλαφτο λόγω χρόνου), η σειρά επιστρέφει στο arc της ερωτικής ζωής του Ted, με καλύτερα του αναμενόμενου αποτελέσματα. Συνήθως αυτά είναι τα χειρότερά μου επεισόδια, γιατί η σειρά λειτουργεί καλύτερα όταν απαλλαγμένοι πλήρως από το σαπουνόδραμα, εστιάζουμε απλώς στα γαμάτα αστεία ειπωμένα με γαμάτο τρόπο.

Το επεισόδιο επιχειρεί και πετυχαίνει έναν συνδυασμό των δύο, καθώς φαινομενικά μας βάζει στην τελική ευθεία της αποκάλυψης της Μητέρας (φόβος! τρόμος!) αλλά ταυτόχρονα πήρε το χρόνο του για να στήσει ένα τυπικά HIMYM-esque σενάριο, με storytelling παρακάμψεις για κάθε μικρή απόφαση που οδήγησε τον Ted μπροστά στην Stella. Όλες τους ήταν τέλειες, από την 200ή του Barney και τα επεξηγηματικά διαγράμματα του Marshall, μέχρι το b-story για το οποία αυτά έκαναν set-up, και κυρίως το callback στο Intervention episode, πάντα αστείο.

Όσο για την ίδια τη Stella, νγκκκνχχχχ κατά τα γνωστά, δεν τίθεται θέμα. Αλλά υποθέτω οτι είναι εκεί απλά για να γνωρίσει τον Ted σε κάποια φίλη της, που με τη σειρά της θα πει "Ω! Η ομπρέλα μου!" και όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Το οποίο βέβαια είναι λίγο προβληματικό, δεδομένου οτι η σειρά το δρόμο της τον έχει έτσι κι αλλιώς (τον είχα αρχικά, και τον έχει βρει με εντυπωσιακό τρόπο εσχάτως) δίχως να υπάρχει άμεση ανάγκη ή ζήτηση για αποκάλυψη της ταυτότητας της Μητέρας. Κοινώς, καλά κάνουν και πάνε εκεί αφού το θέλουν, και πιστεύω πως για να το επιχειρούν, θα έχουν κάτι εντυπωσιακό στο μανίκι τους, δεδομένου οτι κανείς δεν τους πίεσε να το κάνουν.

(While we're at it, γιατί δεν το δένουν και με την κατσίκα για να τα σπάσουμε;!)

All in all, όχι όσο αστείο ήταν το προηγούμενο, αλλά εδώ και αρκετό διάστημα η σειρά έχει μια ισορροπία που νομίζω δεν έχει αγγίξει από τη 2η σεζόν. Το καλό που θέλω στην Sarah Chalke και τη Stella της, μην την ταράξει.


.

5 σχόλια:

  1. "This is a pie chart describing my favorite bars, and this is a bar graph describing my favorite pies."

    'Nuff said!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το προηγούμενο δεν ήταν αυτό με το τηλέφωνο?
    Εγώ το έβαλα άνετα στο bottom 3 της σειράς... Καλό το αστείο στην αρχή, αλλά μετά δεν πήγε απολύτως πουθενά.
    Τέλειωσε το επεισόδιο και έψαχνα μπας και είχε και συνέχεια και δεν το είχα πάρει χαμπάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kai h filh ths stella tha einai o iniesta *apla anoysio kai proklhtiko sxolio*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. -ouf-

    elpizw na exeis dikio k ontws na min ine i Stella i mitera... epatha tromo sto telos tou episodiou

    k olo to upoloipo... e ok... barethika ligo. k siga min exei parei mono 200 o Barney! sacrilege! k me enoxlise ligo oti tha erixne ta standards tou gia tin gym-Helga whatever

    ΑπάντησηΔιαγραφή