Creative Domino

H Tara Butters με τον Kevin Smith,
σκηνοθέτη του πιλότου του Reaper της.

Όπως πρωτοειδοποίησε η Maurissa Tancharoen στο Twitter της, οι Michele Fazekas και Tara Butters (δημιουργοί του κομμένου Reaper) αναλαμβάνουν συγγραφικό πόστο για τη 2η σεζόν του Dollhouse, αντικαθιστώντας τις Liz Craft & Sarah Fain, οι οποίες έφυγαν για να πάνε στο writing staff του Lie to Me, το οποίο από τη 2η σεζόν του θα το τρέχει ο Shawn Ryan, ο οποίος έκανε αφεντικό των Craft & Fain και στο Shield στο οποίο τις προσέλαβε μετά το κόψιμο του Angel, όπου είχε κάνει πρώτα ένα χρόνο με αφεντικό τον Joss Whedon και τον Tim Minear, που τώρα τρέχουν το Dollhouse και προσέλαβαν τις Fazekas & Butters για να αναπληρώσουν το κενό των----

Αυτή η βιομηχανία χρειάζεται λίγο νέο αίμα, just sayin'

Btw από όλο αυτό τον πονοκέφαλο αυτό που θυμήθηκα είναι οτι μες στο καλοκαίρι πρέπει να καθίσω να δω και το Lie to Me, μέσα σε όλα. Γκρμπφ. Αν δω απλά πιλότο και season finale είμαι καλυμμένος, γιατρέ μου; (Αν ξέρει κάποιος από το σπορ, θα εκτιμήσω το input του.)

.

9 σχόλια:

  1. Κοίτα, αν σου είναι τελείως αδιάφορη η σειρά και θες απλά να πάρεις μια γεύση για να μπορέσεις να δεις τη 2η σαιζόν, τότε δες μόνο τον πιλότο, ούτε το φινάλε δεν χρειάζεται να δεις.

    Εγώ τώρα, θα σου πρότεινα να τα δεις όλα για τους εξής λόγους:
    α)Κάποια στοιχεία για τους χαρακτήρες που δίνουν κατά τη διάρκεια της σαιζόν. Όπως πχ τι τους έκανε να ασχοληθούν με το "άθλημα" κτλ. Κατά τη γνώμη μου αρκετά ενδιαφέροντα.
    β)ΤΙΜ ΡΟΘ! Ο τύπος δίνει ρεσιτάλ σε κάθε επεισόδιο. Οι κινήσεις του, το βλέμμα του, οι αντιδράσεις του, τα πάντα! Είναι κατά τη γνώμη μου το μεγαλύτερο όπλο της σειράς.
    γ) Προσπαθούν να βάλουν και το θεατή στο παιχνίδι με τις εκφράσεις. Στην αρχή έχει αρκετά κοντινά και σε slow motion πλάνα στα πρόσωπα των ηθοποιών και επεξήγηση του τι νιώθουν. Όσο προχωράει η σειρά, τα πλάνα αυτά όλο και μειώνονται. Αρκετοί από ένα σημείο και μετά δεν χρειαζόμασταν κοντινό και slow motion για να καταλάβουμε ότι κάτι παίζει. Στα μεγάλα + και αυτό το παιχνιδάκι.
    δ) Δεν νομίζω ότι υπάρχει παρόμοια σειρά, πρέπει να είναι κάτι καινούργιο ως υπόθεση.
    ε) Δεν είναι σε καμία περίπτωση κάτι που θα σε κουράσει. Είναι από τις σειρές που βλέπονται ευχάριστα και δεν πέφτουν "βαριές".

    Προειδοποιώ πάντως ότι η σειρά αποτελεί το νέο μου κόλλημα, η αγαπημένη μου από τη σαιζόν που πέρασε κτλ κτλ κτλ οπότε η αντικειμενικότητα μου ελέγχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν πρόκειται να τα δεις συνεχόμενα, θα κουραστείς 100%.
    Εγώ το έβαζα να παίζει στο background την ώρα που έκανα άλλες δουλειές και έβλεπα 1-2 σκηνές σε κάθε επεισόδιο.
    Αν δεις πάντως μόνο το πρώτο θα σου είναι αρκετό. Ίσως και το Introduction του χαρακτήρα του Mekhi Pfifer που ήρθε στα μέσα της σεζόν στην ομάδα. Ένα storyline είχε προς το τέλος που κράτησε 2-3 επεισόδια αλλά όχι τπτ σημαντικό. Ούτε το φινάλε είχε κάτι το ιδιαίτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι εγώ γιατρε μου το ίδιο θέμα έχω. Είχα δει τον πιλότο και βαρέθηκα μιας και πέρα του CSI αυτά τα αστυνομικά procedurals, δεν τα πολυπαλεύω. Και τώρα ψάχνω την όρεξη μια μέρα να το ξεκινήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. den katevazeis na deis tony pou exei neil patrick,liza,billy elliot,sandra wilson,farell kai genika kalitera perasa sta tony para sta emmy(to shrek musical pantos prepei na einai oti pio konta se experience me polla mperdemena drugs)


    to lie to me einai mia varemara kai misi kai o tim theos allo oxi allo procedural!!!eleos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Reaper δεύτερη σεζόν είδε κανείς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Thanks all για το input. Έπιασα τελικά να δω πιλότο, και όντως βρίσκω high το concept, και Tim τον Roth, το οποίο φαντάζομαι κάνει τη σειρά να δικαιολογεί αν μη τι άλλο την ύπαρξή της. Αλλά παραμένει τυπικό procedural, δομικά, οπότε θα τσεκάρω βασικά και τα 2 τελευταία επεισόδια της σεζόν και περιμένω τον Shawn Ryan από Σεπτέμβρη.

    Για το Reaper εγώ όχι, δεν το έχω δει. Αλλά διαβάζω οτι επεκτάθηκε κάπως η μυθολογία, όπως και του Supernatural btw, το οποίο τελειώνει του χρόνου και από 1-2 spoilers που διάβασα μοιάζει να πηγαίνουν για εντελώς huge κλείσιμο. Το βλέπει κανείς ακόμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Nαι, αυτή πρέπει να ήταν η χειρότερα συνταγμένη παράγραφος στην ιστορία. (LOL) ΟΚ, οτιδήποτε έγραψα μετά την αναφορά του Supernatural, αναφέρεται σε αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ε, εντάξει είναι το Supernatural. Έχει μια πιο καθαρή στόχευση και μου έδωσε την αίσθηση πως είχε λιγότερα standalone eps αναλογικά. Βέβαια λιγότερα standalones σημαίνει και λιγότερες εκπλήξεις τύπου Hollywood Babylon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή