Χμ.


Κάτι μου λέει οτι το Entourage θα καταχραστεί την αδυναμία μου να μην κοιτάω την Emmanuelle Chriqui και όχι μόνο θα το τραβήξει όλη τη σεζόν αυτό το will-they-or-won't-they της Sloan με τον Eric, αλλά θα τη στήσει και γύρω από αυτό κιόλας. (Tη σεζόν, πάντα.) Ποιος Vinnie: Movie Star τώρα και βλακείες. More Sloan please!

ALSO OF NOTE: H Autumn Reeser (a.k.a. The Woman Who Saved The OC) σε ένα σύντομο (για την ώρα;) πέρασμα ως Lizzie στο γραφείο του Ari. Καλά νέα γενικώς.

.

7 σχόλια:

  1. Αν δεν το κουράσουν πάντως - που το απεύχομαι - μου αρέσει που για λίγο δεν ασχολούμαστε με την καριέρα του Vince και απλά όλα του πάνε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. άσχετο, το έμαθες ότι θα επιστρέψει η Jorja Fox στο CSI για μάλλον περισσότερα από 1 επεισόδια; πφφφφ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ, μωρέ, βρίσκω μεγάλο νόημα στο όλο "will-they-or-won't-they της Sloan με τον Eric", στο να καταφέρει να φέρει το Entourage να κλείσει τον κύκλο του και να τελειώσει.

    Ως τώρα, η ίδια η Sloan έχει βοηθήσει να έρθουν έτσι τα πράγματα ώστε να φύγει ο Ε απ' το 'frat house', και το όλο Vince - E thing είναι κομβικό για να υπάρχει το Entourage concept.

    O Drama είναι 'ο αδερφός', που θα είναι εκεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έτσι κι αλλιώς, ο Turtle απλά είναι, κι έτσι ο βασικός κρίκος που είναι να σπάσει, ώστε να σπάσει η αλυσίδα, είναι αυτός των δύο κολλητών, ώστε να μην είναι πλέον 'η ομήγυρις' (also known as 'the entourage') που ξέρουμε, και άρα να τελειώσει η σειρά.

    Α, και το όλο 'η καριέρα του Vince και όλα που του πάνε καλά απλά' είναι, θεωρώ, το βασικό premise της σειράς ως τώρα. Αυτό μας λέει: 'αν έχεις το entourage, όλα πάνε καλά'. Χιλιοαποδείχθηκε αυτό, άλλωστε, όταν, μόλις μας είπαν σχεδόν ξεκάθαρα ότι 'ε, μωρέ, σιγά τον ηθοποιό, μάπας είναι' για το Vince, πήγε κι έκανε ταινία με το Marty, FFS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το έμαθες ότι θα επιστρέψει η Jorja Fox στο CSI

    Άμα δεν είναι και ο Gil τι να το κάνεις...


    @Mel: Καλά, εσύ το παίρνεις αληθινά στα σοβαρά το show! Bless! :)

    Πάντως μην προετοιμάζεσαι για πάρτι αποχαιρετισμού, το Entourage θα έχει τουλάχιστον δύο ακόμη σεζόν.

    Btw τρελά γέλια με την κόντρα με Seth Rogen.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Errr... η διαφορά μας είναι ότι εμένα actually μ' αρέσει το show. Πολύ κιόλας. Κι απλά βρήκα εδώ χώρο να εκφράσω σκέψεις μου πάνω στο θέμα / στα λεγόμενα εδώ. Ignore me άμα είναι - δε θα παρεξηγηθώ... :P

    Αλλά, ναι, δεν είναι για 'τέλος' η 'δυσκολία' που περνάει το entourage, απλά πρέπει, θεωρώ, να up the stakes περισσότερο και περισσότερο όσο προχωράει. Για να το κάνουν introduce από τόσο νωρίς στο season του, ε, θα είναι απλά μεγάλο θέμα το πώς θα το ξεπεράσουν ως ομάδα κι αυτό. Γιατί όλα τα ξεπερνάνε - ακόμα και τις γυναίκες, ε, έχει σθένος το πράγμα!

    Πάντως, ναι, πραγματικά, τρελά γέλια με την κόντρα με Seth Rogen!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Nαι βρε, πλάκα σου κάνω!

    Πάντως τώρα πλάκα-πλάκα με έβαλες στο τριπάκι να σκέφτομαι πώς θα μπορούσε να τελειώσει το show. Θα ήταν φοβερά ειρωνικό αν τελείωνε με downer ending πχ. :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή