TrailerWatch: Spartacus



Περιμένετε δυο λεπτά για ρίξω λίγο νερό στο πρόσωπό μου και να ξαναβρώ τις αισθήσεις μου.


...ωραία. Λοιπόν, αυτό είναι το νέο στοίχημα του Starz στο scripted δράμα, θα έπρεπε όμως σοβαρά να σκεφτεί σοβαρά την πιθανότητα να αλλάξει πρώτα το όνομά του. Γιατί έχεις που έχεις την ZackSnyder-ίλα την ανελέητη στο πλάνο, με το slow motion porn να δίνει και να παίρνει, το αίμα, το σπέρμα, το όλο ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΠΟΣΟ ΚΟΥΛ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ να κυριαρχούν, ε, κοιτάς και κάτω δεξιά και θυμάσαι οτι το κανάλι που προβάλει αυτή τη σαχλαμάρα λέγεται και STARZZZZZ, ε, άντε να το πάρεις στα σοβαρά μετά το όλο πακέτο.

Στην πραγματικότητα βέβαια μπορεί όλα αυτά που αφήνει το τρέιλερ ως αίσθηση να είναι μόνο αυτό, γιατί οι παραγωγοί Rob Tappert και Sam Raimi ναι μεν είναι γνωστοί για τις απολαυστικές camp-ίλες τους, η διασημότερη εκ των οποίων μάλιστα μοιράζεται πρωταγωνίστρια με το Spartacus (τη Lucy Lawless, ντε!), αλλά ποτέ ως τώρα δεν είχαν παραδοθεί τόσο αμαχητί στον εκχυδαϊσμό κάθε έννοιας απεικόνισης βίας ή σεξ ή σκοτεινών πλάνων διάχυτης επικίλας.

Προσθέστε στον όλο σκεπτικισμό και το όνομα του Steven DeKnight (Buffy, Angel, Smallville), τον οποίον δε λες οτι τον εμπιστεύεσαι τυφλά κιόλας, αλλά ένα κάποιο cred το έχει συγκεντρώσει ο άνθρωπος. Και σίγουρα οτιδήποτε έχει το όνομά του για executive producer και head writer θα ήθελα να το παρακολουθήσω πριν βγάλω συμπεράσματα. Αλλά αν αφήσουμε την εικόνα να μιλήσει, το Spartacus μοιάζει μόνο ως κάτι που θα έβλεπα σε ποτισμένη στο αλκοόλ μάζωξη παρέας, ενδεχομένως πριν κάποιο από τα μέλη της φύγει για κανά στρατό ξέρωγω, για να είμαστε και μέσα στο κλίμα.

.

7 σχόλια:

  1. Πολύ "300" μου θυμίζει ρε παιδί μου.Αφού σε μια φάση νόμιζα ότι είδα τον Gerard Butler.Έλεος δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, αυτό με δυο λόγια.

    Βέβαια δεν είναι λίγοι αυτοί που λάτρεψαν του 300, οπότε περί ορέξεως...! (Αν και ακόμα και για εκείνους, νομίζω οτι σε εβδομαδιαία βάση θα είναι κάπως too much. Ίδωμεν.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. eoume glee!!!exoume kai ayto!!!!
    eleos poso alkool na pino kathe vdomada!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το θεμα ειναι οτι ο ραιμι στη Ζηνα, απευθυνοταν σε ενα διαφορετικο κοινο...αυτο δειχνει να εχει πολυ αιμα και πολυ σεξ. Αν βρουν ενα αξιοπρεπες σεναριο, μπορει να βγει καλο...Τωρα αν χρησιμοποιησουν το ιδιο κονσεπτ με Ζηνα/Ηρακλη σε διαφορετικη time period, νταξ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βασικά αυτό που έλεγα εγώ είναι οτι θα προτιμούσα να έκαναν κάτι περισσότερο προς Xena :p (LOL)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εντάξει, υπάρχει ήδη το Legend of the Seeker.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. AIMA KAI XWMA!!!

    diladi, pos kai den to eipan AIMA KAI XYMA kiolas, k kratisan ena kapoio prosxima.

    eprepe na plirwnoun dikaiwmata ston Snyder kai Frank Miller k mono gia to trailer

    (agapisame 300 omos, eidika se imax aithousa me kolo gerard butler treis orofous psilo) opote tha doume k ayto. alla mono HD ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή