τι καλό συνέβη αυτές τις μέρες;


Στο μίνι πανηγύρι για την Television Critics Association που γίνεται αυτές τις μέρες, το νέο που φαντάζομαι οτι θα ενδιαφέρει πολλούς είναι οτι το ΗΒΟ, προφανώς ικανοποιημένο για πρώτη φορά εδώ και ένας θεός ξέρει πόσα χρόνια απ΄το πλήρες line-up μιας νύχτας του, ανανέωσε με τη μία True Blood, Hung και Entourage για του χρόνου. Όχι οτι αμφέβαλε ποτέ κανείς στην ουσία, αλλά για το τυπικόν του πράγματος.

Σε σειρές που ήταν περισσότερο στον αέρα, ουσιαστικά μόνο το Broadwalk Empire άκουσε κάποιο ουσιαστικό νέο, καθώς επιτελείς του δικτύου έλεγαν πως βασικά δεν υπάρχει περίπτωση να μην παραγγελθεί σε σειρά. Ο πιλότος του Terry Winter των Sopranos σε παραγωγή Martin Scorsese θα έπρεπε φυσικά να είναι απίστευτο χάλι για να μην προχωρήσει.

Σε ακόμα καλύτερα νέα, τα επεισόδια του Treme του David Simon θα παίξουν (τουλάχιστον για λίγες εβδομάδες) αμέσως μετά από εκείνα του πολυαναμενόμενου Pacific (στις οθόνες μας μάλλον το Μάρτιο), και ελπίζουμε κάποιοι από τους θεατές του πολεμικού δράματος να μείνουν συντονισμένοι στη συχνότητά τους για το καλύτερο show της επόμενης σεζόν.

Κλείνοντας του ΗΒΟ, ουδέν νεότερον για In Treatment και Flight of the Conchords. Όποτε κι αν έχουμε εξέλιξη πάντως, οι σειρές δεν πρόκειται να επιστρέψουν πουθενά εδώ κοντά με νέα επεισόδια, οπότε let's move on για την ώρα.

~-~

Μερικά άλλα νέα στα γρήγορα. Η TCA -που δύσκολα θα ξεπλύνει ποτέ τη ντροπή της βράβευσης του Heroes εις βάρος του Wire πριν 2 χρόνια- τίμησε το Battlestar Galactica για τη χειρότερη σεζόν του, αλλά αυτά τα βρβαεία έτσι κι αλλιώς δε θυμάται ποτέ κανείς για ποια χρονιά τα κέρδισε κάθε show, οπότε όλα καλά. Και τίμησε και το Big Bang Theory που όπως έχουμε ξαναματασυζητήσει, πολύ απλά I just don't get, αλλά επειδή είμαι ξεκάθαρη μειοψηφία ακόμα και ανάμεσα σε γκρουπ θεατών που γενικά συμφωνούμε σε πολύ μεγάλο βαθμό, θα μετρήσω και αυτό ως 'ΟΚ' βράβευση.

Κλείνω με μερικά μικρά:
  • To Jericho παίζει να επιστρέψει ξανά, για όνομα του θεού.
  • Ο Motherfrakkin' Saul Tigh και το ηρωικό του μάτι θα εμφανιστεί στο 2ο επεισόδιο του Dollhouse, κι αυτό λίγες μέρες αφού έγινε γνωστό οτι για την πρεμιέρα της σεζόν ο Whedon έκλεισε τον Adama Junior. Ωραία, καιρός ήταν να ξεκοκαλίσει και κανά άλλο γκρουπ ηθοποιών εκτός από του Whedonverse.
  • Tέλος, ο John Barrowman υποστηρίζει οτι θα προστεθεί στο καστ του Desperate Housewives. Και ας το παραδεχτούμε, είναι το next best thing για τον Tom Cruise που είμαι βέβαιος πως ο Marc Cherry θα ήθελε στο show του ως τον νέο γκέι πειρασμό της γειτονιάς.

.

4 σχόλια:

  1. Mια και ανεφερες το pacific νομίζω πως εφτασε ο καιρος να δω και τa generation kill, band of brothers για να εχουμε να συγκρινουμε...

    Ειδα και το Hurt Locker προσφατα που ηταν αρκετα καλο, οποτε εχω μπει στο κλιμα του πολεμικου δραματος...

    Άσχετο. Έχεις αποψη για το The Corner και το Angels in America?Λεω να ασχοληθω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για το Angels in America έχω άποψη και δεν είναι καθόλου καλή, αλλά mini-series είναι μόνο, οπότε δεν υπάρχει λόγος να μην το τσεκάρεις. Το συζητάμε κιόλας, αλλά γενικά βαριέμαι απίστευτα τον Tony Kushner.

    Για το Corner δεν έχω άποψη, αλλά νομίζω είναι ασφαλές να υποθέσουμε πως είναι φοβερό. :)

    To Hurt Locker μου αρέσει που σχολιάζεται από καιρό σε καιρό σε διάφορα posts του μπλογκ! Και ακόμα δεν έχει φτάσει καν η περίοδος των Όσκαρ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μολις ειδα το 7ο επεισοδιο του 2ου κυκλου στο true blood

    η σειρα μετα απο μικρη μια κοιλια σε 3ο-4ο επισοδειο απλα εχει γκαζωσει φουλ και παει με 1000

    ηδη περιμενω το 8ο επεισοδιο

    ρε τους θεους εκει στο υσα τι τηλεοραση κανουνε



    46+2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαίρομαι! Εγώ έτσι κι αλλιώς την έβρισκα τη 2η σεζόν πολύ πιο γεμάτη από την πρώτη, αλλά πάντα υπάρχει χώρος για more more more.

    Τεχνικοί λόγοι (βλ. φίλοι από εξωτερικό, τσάμπιονς λιγκς, δουλειές κτλ) δε θα μου επιτρέψουν δυστυχώς να δω και να σχολιάσω το επεισόδιο μέχρι την Τετάρτη το βράδυ, εκτός απροόπτου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή