το καλύτερο όμως...


...το κράτησα για ξεχωριστό ποστ.

Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα στο blog με οποιοδήποτε από τα δύο αυτά shows (κάτι που σκοπεύω να αλλάξω κάποια στιγμή), αλλά το imaginary Seinfeld reunion που θα στήσει ο Larry David ως μέρος της επερχόμενης σεζόν του Curb Your Enthusiasm είναι ψιλο-huge. Χλωμό να έχω κάνει catch-up στο Curb μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου, οπότε και ξεκινάει η νέα σεζόν, αλλά θα δω πώς θα γίνει.

Δυο λόγια για την ιστορία: Το Curb Your Enthusiasm είναι το semi-improv comedy show του Larry David στο ΗΒΟ, όπου υποδύεται τον εαυτό του παίρνοντας ως δεδομένο οτιδήποτε έχει κάνει στη ζωή του ως το σημείο που ξεκινά η σειρά και ξαναγράφοντας την προσωπική του ιστορία από εκεί και ύστερα. Άρα ο Larry του Curb εξακολουθεί, αν και fictional, να έχει δημιουργήσει το Seinfeld, και άρα έχει κάθε δικαίωμα να κάνει, στο CurbVerse, το Seinfeld reunion που όλοι στοιχηματίζαν πως θα γινόταν στην πραγματικότητα.

"Δε θα δείτε το επεισόδιο Seinfeld από την αρχή ως το τέλος, αλλά θα δείτε κομμάτια του," λέει ο David. Άρα τώρα ικανοποιεί τη φυσικά επιθυμία του κάθε δημιουργού να επισκεφθεί ξανά τη μεγαλύτερή του επιτυχία, αλλά μπορεί ταυτόχρονα να λέει οτι ποτέ δεν έγινε sell-out, πραγματοποιώντας ένα από αυτά τα ντροπιαστικά reunions. Sneaky and meta-tastic!

To πρωταγωνιστικό κουαρτέτο του μεγαλύτερου sitcom στην ιστορία, δηλαδή οι Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards και Jason Alexander, θα εμφανιστούν σε έναν αριθμό επεισοδίων καθόλη τη διάρκεια της σεζόν. Σε αυτό το σημείο, μόνο μία είναι η εκκρεμότητα:

Newman.



.

5 σχόλια:

  1. Αυτά και αν είναι γαμάτα νέα. Ο Jason Alexander και η Julia Louis-Dreyfus έχουν ξαναεμφανιστεί στο Curb αλλά η παρουσία του ίδιου του Jerry Seinfeld καθιστά το γεγονός όντως huge.

    Ο αγαπημένος μου δευτερεύων χαρακτήρας από το Seinfeld πάντως είναι ο Jackie Chiles. Outrageous!! Egregious!! Preposterous!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ο Seinfeld εχει εμφανιστει χωρις ομως να πει λεξη στο φιναλε της 4ης σαιζον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Jackie Chiles θεός, ξέρω όλα τα κομμάτια του απ' έξω. Αλλά απ' την άλλη ξέρω το μισό Seinfeld απ' έξω γενικά, άρα μάλλον δεν μετράει για επίτευγμα. :P Όπως κι αν το δούμε, Seinfeld = ΕΠΟΣ.

    Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το Curb your Enthusiasm, αλλά μετά απ' αυτό, το ξεκινάω άνετα μετά την εξεταστική του Σεπτέμβρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή